DUSTER DA NERDEN GELDİĞİNİ ANLAMADIĞIMIZ SESLERİN TELAFİSİ

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan troyexplorer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 400
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 183,477
Ynt: Duster Da Nerden Geldiğini Anlamadığımız Seslerin Telafisi

Benim bu işlere yatkınlığım ve takım taklavata sahip olmam el becerisinden ziyade işimle bağlantılı , denizde dolaşırken bir problem olduğunda dur bir ustaya uğruyayim deme şansı yok elele başbaşasın sıkıntılarla mecburen anlamak zorundayım

Etiketler

troyexplorer' Alıntı:
Evet baktım orda 1 tane değil baya bi kablo var orta konsola doğruda , ön konsol sökülmeden müdahele etmek zor gibi gözüküyor bi çare bulurum merak etme bakıma giricem bu hafta polen filtresine oralardan müdahele ediliyor sanırım bakarım o zaman

O zaman senden haber bekliyorum abi

Kronik olduğunu düşünmediğim birşey daha; 15 gündür arka taraftan bozuk yollarda şu ilk kalkıştaki sese benzer luk luk luk bir ses vardı sebebini buldum arka koltuğun sırt tarafının aracın zemnine bağlı bağlantı ayağının vidası gevşemiş :smiley:

image.jpg

Sırtlığı çok sık indirip kaldırıyorum, o olay orayı sürekli esnetiyor oda olabilir yada romen iyi sıkmamışta olabilir koltuğu çıkartıp tüm vidaları kontrol edicem

Olay kroniğe döndü çünkü vida gevşek değil ve artı sırtlığın diğer tarafı pimle sabitlenmiş pimde geçtiği yerde demir birbirne vurmasıyla yine sese yol açıyor resimler aşağıda

image.jpg

image.jpg

Gevşek olmayan bağlantı ayağının yalpalamasının sebebine gelince; altındaki saça ufak ufak sallana sallana yer yapmış yer yapınca daha çok sallanmaya başlamış çaresi var yine malzeme işi
Resimde taban saçındaki izi görebilirsiniz

image.jpg

Güray hocam sen şu iç taban saçı izalasyon işini yaptırmışmıydın , depo çalkalanma sesini kesiyormu o olay?

Benim komple izolasyon var 3 kat malzeme. Calkalanma sesinin tamamen kesilmesi zor ama hem ısı hem ses yalitimi olarak KOMPLE YALITIMI tavsiye ederim.

Arkadaş söktükçe yeni yerler çıkıyor ses yapacak o kadar çok şey varki kabloların saçla bağlantısını kesmek için izalasyon şart

Suleyman abi cok zaman harcamak gerek ve bölge bölge izole edip sessizlikten emin olmak gerek.
Ben musait bos bir arsa buldum bozuk zemin. Bagaj sag-sol plastiklerden gelen ses icin TEST ALANI olarak orayi kullanicam.
O sesi kesicegime inaniyorum.
Toplamda 7 adet plastik parca sokucem. Haftasonumu ayirmayi dusunuyorum.
Nasip.

yaw arkadaş niye bende ses yok :mad: :mad: :mad:

Valla bende pek duymuyorum.pazar günü etkinliğine gelinde şu sesleri bide biz duyalım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR