Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SERKANEFE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,463
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 466,144

Etiketler
Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

bize az para değil... ancak 4x4-dizel jip için, jip piyasasında da bu çok para değil...bu paraya da bu kadar jıp alabılırsın... ;) 8)

ayrıca diğer meşhur markaların jip görünümlü ve 4x2 benzinli baz model araçlarının fiyatı, bu rakamlardan başlıyor... tercih işi... ;D

bilalr' Alıntı:
bize az para değil... ancak 4x4-dizel jip için, jip piyasasında da bu çok para değil...bu paraya da bu kadar jıp alabılırsın... ;) 8)

ayrıca diğer meşhur markaların jip görünümlü ve 4x2 benzinli baz model araçlarının fiyatı, bu rakamlardan başlıyor... tercih işi... ;D
Jip görünümlüyü bırak bilal bey abicim, bildiğin ford fiesta 40000 tl yaw dizel istersen ;) . Hani focusu bile değil. :eek:

malesef öyle... fekat kişlerin zevk tercih ihtiyaç mevzuu tabiki... herkes istediği arabayı alsın makul övsün de aynı kişinlerin başka arabaları hatalı veya fanatik düzeyde eleştirmesi tuhaf oluyor yani... ;) biz Dusterimizden memnunuz, olmayan başka araç alsın, parası yeterse... 8)
ayrıca, her yeni üye sayesinde eski mevzuları tekrarlamak da ayrı bir polemukus işler oluyor... ;D

neyse, sayfada canlılık oluyor sayelerinde.... ;D

bilalr' Alıntı:
malesef öyle... fekat kişlerin zevk tercih ihtiyaç mevzuu tabiki... herkes istediği arabayı alsın makul övsün de aynı kişinlerin başka arabaları hatalı veya fanatik düzeyde eleştirmesi tuhaf oluyor yani... ;) biz Dusterimizden memnunuz, olmayan başka araç alsın, parası yeterse... 8)
ayrıca, her yeni üye sayesinde eski mevzuları tekrarlamak da ayrı bir polemukus işler oluyor... ;D

İşe tam üstüne bastın bilal kardeş makul ölçülerde övün dilediğiniz kadar olmayacak araçlarla kıyaslayıp polemixus,a davet edip dastırı vardı yoktu deyince üzüm yemekten vazgeçiyor insan

öyle de, dusteri olanlar, antidusterciler, başka aracı olanlar için tümünü kapsayan mesaj benımkı... kımse aracını çok övme veya başka aracı çok yerme-karalama yapmasın diyoz... herkesın aracı kendine güzeldir... başkasının aracını da karalamanın ve abartılı mesajların gereği yok diyoz vesselam... ;) 8) herkes azçok biliyor neyın ne olduğunu...fark başkalarının da bildiğini bilmektir... o zaman sorun kalmaz...empatıkus-polemıkus-pompeıus... ;D

dustercılar-anti dustercılar diye isimlendirmeye gidilerek 2 farklı cephe varmış gibi bir hava yaratılmasına itiraz ediyorum...

Valla kim ne derse desin Duster 4x4, şu an aynı ve daha yüksek fiyata satılan tüm 4x2 araçlardan daha üstün çekiş özellikleri sunuyo.
4X2 araçlarla 4x4 araçların kıyaslandığı kar-buz üstündeki testlerde (A-B- C-SUV segmenti-Spor Otomobiller vs.) bariz 4 çekerler açık ara önde.

kelimelere, ağaçlara takılmayın, cümleyi-ormanı-manaimaksadı görünüz.... konfüçyus... ;D

4x4 ler tabiki 4x2 lere göre daha avantajlıdır... kullanım amacına göre fayda-tercih sağlar... ;)

duster-antiduster-antigingseng...vs var... ;D , başka aracı olanlar da var, herkesin aracı kendine güzeldir demişik... ;)

"Valla kim ne derse desin Duster 4x4, şu an aynı ve daha yüksek fiyata satılan tüm 4x2 araçlardan daha üstün çekiş özellikleri sunuyo"

eeee ? 4x4 bir aracın aynı fiyattaki 4x2 den daha üstün çekiş özelliği sunması zaten beklenmez mi ?? neyi ispatlar ya da destekler bu anlayamadım ?

bir de şu var , 4x4 olarak denkleriyle kıyasladığınız zaman zaten o fiyatlara sıfır 4x4 yok gibi birşey :smiley: şu an düşünmedim fazla ama var mı ?

bilalr' Alıntı:

amacım polemik değil bilal bey. Azımsanmayacak bir paradan bahsediyoruz burada. Araç ister 4x4 osun ister 4x2 önemli olan mekanik bir problem yüzünden yarı yolda bırakıp bırakmayacağı. Hele de 100-120 ile giderken. İşin içinde can var, canlar var. Amacım aracı kötülemek değil. Anti cilerden değilim. Amacım özellikleri benim için yeterli olan ve almak istediğim bu aracın ileride bana getirebileceği problemlerini önceden görebilmek. Servis ve üretici firmanın bu sorunları aşmadaki gayreti de benim için önemli.
Şu anki aracım Mazda 3 ve 2004 senesinde sıfır olarak aldığım aracımı halen kullanmaktayım. Araçla ilgili mekanik bir sorun şu ana dek yaşamadım ve eminim ki bir 6-7 yıl daha da yaşamam. Araçta paslanmış tek bir vida bile bulunmuyor. Bilmem anlata bildim mi?

benım araçta paslanma yok... bu şanş işi... ;) izahat vardı önceki msjlarda... pas olursa da hayatı öneme haiz parçamı ona bakarım... nıye paslanmış derim ayrı mevzuu... yani olabilir, fiyat belli, birde rumenyalı işçi kardeşlerin üretim-kalite-standart anlayışı belli... orta şekerler... ne diyek yani.... enıyısı tıtızlenenler paraya kıyıp daha sağlam jip almalı... kıyılcak para varsa tabi... ayrıca garantı bıtınce-paslanma başlayınca satarık napak... ülkede trafikte ne araçlara biniliyor... ;D

beyler araç bu paslanırda kırılırda, hadi gelin kamplara, hepinizi yarın bursa kampına bekliyorum ;) ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
aytar6363

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR