Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SERKANEFE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,463
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 466,139
Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

bilalr' Alıntı:
offroad pek düşünmüyorum... tatlı araziye girerim... genelde asfalt-toprak yolda kullanacam... sorun değil yani... ;)
aracın görüntüsünü biraz bozdum, nazar değmesin etkisi var... ön ve yanda fazla bişi yok, arkada renk var o kadar... nesıne neden takılıyorlar anlamadım... maksatlı takıntı olabılır... ??? azda renk olsun dedık... çok sade araba da hoşuma gitmiyor, arabada imaj olsun, satarken sökeriz, galeri moduna getırırız gerekırse... nıhayetınde abartılı veya abartısız görüntü yani... herkesın kendı zevki vardır, para vermışık yanı elin zevki için almıyoz kendi zevkimize tercihimize göre alıyoz yapıyoz... herkes kendi zevkıne-tercihine göre umursuzca yaşıyor zaten... 8)

Bilal kardeşim...

Yukarıda söylediklerimi sakın yanlış anlamayınız...Aracınız çok güzel olmuş...Yaptığınız her şey aracınıza yakışmış...masrafınız boşuna olmamış..Doğru yere doğru paralar harcamışsınız...Çünkü aracı off road tabir edilen şekilde kulanmıyacağınızı söylüyorsunuz...Dolayısı ile yan basamakların düz yolda pek zararı olmaz...Bu sizin tercihiniz ve zevkinizdir..Bizede saygı duymak yakışır...

Benim size verdiğim cevapta...aşağıda alıntı yapmış olduğum...ifadeniz üzerine...taktığınız bir takım aksesuarların aracınıza..ARAZİDE zarar vereceğini vurgulamaktı...

Syg.

bilalr' Alıntı:
arazıye çıkanların öncelikle tampon koruma yapması şart gibi... ;)
Dustere aksesuar da gidiyo , şekil oluyo bea... ;D Maşallah ....

Etiketler

mimar_ankara' Alıntı:
can kardeşim..o pütürü fırça ile mi uyguladınız? alttaki mevcut pütür üstüne doğrudan mı, yoksa bir astar falan ile mi uyguladınız?
fırça ile uyguladım dogrudan çamurlugun üstüne sürdüm çokta güzel oldu dedigim gibi iki kat hemen kuruyo zaten hızlı hızlı sürmek gerekiyo bide :smiley:

darılcak durum yok, ölçülü olduktan sonra... ;) aksesuar işinde biraz abartı olabılır de napak az takıntı ayarsızlık var galiba... :D
ümit kardeş, imalatçı arabayı geri almak ısterse öder masrafı alır geri, umruma bile değil...satın aldıktan sonra mülkiyet ve tüm haklar müşterinin olur... düzgün-güzel yapsaymış da bızde o kadar aksesuarla düzeltek derken bıraz bozmasaymışız deriz... alırız başka araç... öle araç marka saplantım yok zaten... işimi zevkimi hevesimi görsün yeter... zaten arka taraf dışında abartı yok da, arka biçimsiz olunca ne taksan ayar tutmuyor görüldüğü üzere... neyse, hiçbir mal için tatlı canımı fazla üzemem... heves geçince satarız gider... vesselam... ;D 8)

bilalr' Alıntı:
darılcak durum yok, ölçülü olduktan sonra... ;) aksesuar işinde biraz abartı olabılır de napak az takıntı ayarsızlık var galiba... :D
ümit kardeş, imalatçı arabayı geri almak ısterse öder masrafı alır geri, umruma bile değil...satın aldıktan sonra mülkiyet ve tüm haklar müşterinin olur... düzgün-güzel yapsaymış da bızde o kadar aksesuarla düzeltek derken bıraz bozmasaymışız deriz... alırız başka araç... öle araç marka saplantım yok zaten... işimi zevkimi hevesimi görsün yeter... zaten arka taraf dışında abartı yok da, arka biçimsiz olunca ne taksan ayar tutmuyor görüldüğü üzere... neyse, hiçbir mal için tatlı canımı fazla üzemem... heves geçince satarız gider... vesselam... ;D 8)
İmalatçı görse kesin geri alır bu arabayı, satışları etkilemesin diye ;D

reno-dacıa sitelerinde de gezıom, bir durum olmadı... olursa satarız geri...parasıyla deelmi... hiç fargetmez, ümit kardeş... kimi sade sever kimi kıymalı karışık, kimi de mincili-muhlamalı sever... ;)

bilalr' Alıntı:
reno-dacıa sitelerinde de gezıom, bir durum olmadı... olursa satarız geri...parasıyla deelmi... hiç fargetmez, ümit kardeş... kimi sade sever kimi kıymalı karışık, kimi de mincili-muhlamalı sever... ;)
Belki geri alırlar da yeni teyplilerden verirler canım :D

bilal kardeşim, nasıl keyif alıyorsan aracını öyle kullan..güle güle kazasız kullanın inş. yalnız yine de araçların orijinal tasarımlarından uzaklaşmayı ben pek uygun bulmuyorum. Vinç, lastik vs. gibi teknik modifikasyonlara birşey demeyeceğim ama, orijinal biçime ek aksesuar işi araçları biraz basitleştiriyor gibi geliyor bana.
Aman ön göğüse peluş, vites koluna gözleri ışık saçan kurukafa, arkaya karpuz şeklinde kırlent koymayın da ne yaparsanız yapın..))

mimar_ankara' Alıntı:
Aman ön göğüse peluş, vites koluna gözleri ışık saçan kurukafa, arkaya karpuz şeklinde kırlent koymayın da ne yaparsanız yapın..))
Kesin koyar şimdi bak ;D

ümiterkan' Alıntı:
Kesin koyar şimdi bak ;D

bak şimdi, aklıma zorla koyacan ümit... işin yokmu senın kardeş... :smiley: 8) zati aksesuar limiti doldu gibi aracın, ufak gelmeye başladı araç... ;) aşağıdaki gibi büyük bişi almam lazım... buda offroad aksesuara boğmuş ya neyse... ;D

**ayrıca, mesajlarda sürekli eleştri-muhalefet edenler, milleti siteden-sayfadan soğutmasın, yönetim rahatsız olmasın sonra...uyarayım da... 8)

bilalr' Alıntı:
bak şimdi, aklıma zorla koyacan ümit... işin yokmu senın kardeş... :smiley: 8) zati aksesuar limiti doldu gibi aracın, ufak gelmeye başladı araç... ;) aşağıdaki gibi büyük bişi almam lazım... buda offroad aksesuara boğmuş ya neyse... ;D

**ayrıca, mesajlarda sürekli eleştri-muhalefet edenler, milleti siteden-sayfadan soğutmasın, yönetim rahatsız olmasın sonra...uyarayım da... 8)
Bilal bey abicim senin desturunda böle çiçeklerle süslenmiş bir resmini arar gözler... :eek: :eek: ;D ;D ;D

eyvallah kardeş... her çeşit Duster lazım memlekete... millet bunu anlamıyor... illa ya sade yada offroad olacak sanki.... neysem.... 8) ;)

bilalr' Alıntı:

Bilal hocam bi binemedik şöyle bir araca türkiye,de yok ki bek donanımlı

kısmetse alır bınersın kardeş, nasip, ;) uaz.4x4 de güzel olmuşta, copilotlar daha ıyı gıbı... ;D

cannnn' Alıntı:
Aracıma yaptıgım uygulama şasi boyası ile çamurlukları boyadım
daha önce bahsettigim uygulamayı sonunda yaptım gayet hoş oldu
ses bakımından sanki biraz daha tok oldu araba 2 kat atıldı ön ve arka çamurluklar.
saygılar duster ailesi:smiley:
Bu pütür uygulamasını araştırıyorum. Boyacılarda 8 TL, 10 TL,20 TL, 50 TL ye satılan kutularda. Boyacı fırça ile uygulamayın , özel tabancasıyla uygulattırın diyo.
Acaba fırça ile uygulayınca da pütürümsü bir yüzey elde edilebiliyo mu?
Bu uygulama bence şimdiye kadar Duster için yapılmış ve yapılacak en gerekli uygulama. Çünkü araçlarımız ne yazık ki davlumbaz fakiri ;D Özellikle arkada ben davlumbaz göremedim bulamadım ???

fırça ile pütür olmaz. top top atan şey özel boya tabancası. ama fırçaylada aynı kalınlık elde edilir.

Ümit bey merhaba, sizin BFG leri almadan önce yine BFG 225/70R16 versiyonunu incelediniz mi? BFG 225/70R16 buldum ama uyup uymayacağından emin değilim... ;)

ümiterkan' Alıntı:
Bunlar da resimlerin devamı, cep telefonu ile çekildi kusuruma bakmayın.

sxO4N.jpg

Xk9XL.jpg

mG3LT.jpg

VOgfq.jpg

URcYr.jpg

7fIpa.jpg

0xoKj.jpg

BZna5.jpg

VowAT.jpg

airl3.jpg

G0dmK.jpg

wvmEy.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,787
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
aytar6363

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR