Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?
Bilal kardeşim...
Yukarıda söylediklerimi sakın yanlış anlamayınız...Aracınız çok güzel olmuş...Yaptığınız her şey aracınıza yakışmış...masrafınız boşuna olmamış..Doğru yere doğru paralar harcamışsınız...Çünkü aracı off road tabir edilen şekilde kulanmıyacağınızı söylüyorsunuz...Dolayısı ile yan basamakların düz yolda pek zararı olmaz...Bu sizin tercihiniz ve zevkinizdir..Bizede saygı duymak yakışır...
Benim size verdiğim cevapta...aşağıda alıntı yapmış olduğum...ifadeniz üzerine...taktığınız bir takım aksesuarların aracınıza..ARAZİDE zarar vereceğini vurgulamaktı...
Syg.
bilalr' Alıntı:offroad pek düşünmüyorum... tatlı araziye girerim... genelde asfalt-toprak yolda kullanacam... sorun değil yani...
aracın görüntüsünü biraz bozdum, nazar değmesin etkisi var... ön ve yanda fazla bişi yok, arkada renk var o kadar... nesıne neden takılıyorlar anlamadım... maksatlı takıntı olabılır... ??? azda renk olsun dedık... çok sade araba da hoşuma gitmiyor, arabada imaj olsun, satarken sökeriz, galeri moduna getırırız gerekırse... nıhayetınde abartılı veya abartısız görüntü yani... herkesın kendı zevki vardır, para vermışık yanı elin zevki için almıyoz kendi zevkimize tercihimize göre alıyoz yapıyoz... herkes kendi zevkıne-tercihine göre umursuzca yaşıyor zaten... 8)
Bilal kardeşim...
Yukarıda söylediklerimi sakın yanlış anlamayınız...Aracınız çok güzel olmuş...Yaptığınız her şey aracınıza yakışmış...masrafınız boşuna olmamış..Doğru yere doğru paralar harcamışsınız...Çünkü aracı off road tabir edilen şekilde kulanmıyacağınızı söylüyorsunuz...Dolayısı ile yan basamakların düz yolda pek zararı olmaz...Bu sizin tercihiniz ve zevkinizdir..Bizede saygı duymak yakışır...
Benim size verdiğim cevapta...aşağıda alıntı yapmış olduğum...ifadeniz üzerine...taktığınız bir takım aksesuarların aracınıza..ARAZİDE zarar vereceğini vurgulamaktı...
Syg.
bilalr' Alıntı:arazıye çıkanların öncelikle tampon koruma yapması şart gibi...
Dustere aksesuar da gidiyo , şekil oluyo bea... ;D Maşallah ....