Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SERKANEFE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,463
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 466,136
Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

arkideşler, jant-lastık fabrıkadan orji...16."... bi o kaldı değişmedik... ;)

diğer aksesuar koruma demirleri max.80-90.kg.... öbür akses-spoylerler abartılı ölçüde değilki ruzgar direnci yaptıda yakıt arttı desek... ;)

evet şehiriçi yakıt meselemiz zaten, etkısı yok sayılır takılanın kakılanın... ;)

ya muhtemelen yakıt sistemi ve göstergede bir iş var, rodaj dolsun, ıyı bır servıse chekup yaptırcam... ben genelde 2500 deviri geçmiyom... ;)

benden başka fazla yakan 4x4 yokmu yani burda.... şansız bedevi benmiyem... ??? sakın 4x2 ciler ayar etmesin he... :-\

Etiketler

bilalr' Alıntı:
arkideşler, jant-lastık fabrıkadan orji...16."... bi o kaldı değişmedik... ;)
Bilal bey abicim arka fren kampanalarını altın renginemi boyattın acaba ??? ??? ??? ???

31032012298.jpg

Monti' Alıntı:
Bilal bey abicim arka fren kampanalarını altın renginemi boyattın acaba ??? ??? ??? ???

eveet... beya... ;)

boyacıda en yakın sprey boya bu vardı, uydu gıbıde bana göre, diğerleri siyah-gri-bordo-sarı.... sen olsan ne alırdın.... ;D

önlerde öyle de arada kalıyo, belli olmuyo.... ;)

24 ayar altın gibi oldu, gece hırgızlar malzemeyı indirmese bari... alarm var da... şansa... ;D

diğer aksesuar koruma demirleri max.80-90.kg.... öbür akses-spoylerler abartılı ölçüde değilki ruzgar direnci yaptıda yakıt arttı desek... ;)

Bilal kardeş ne kadar teşkilat o kadar müşkülat aerodinamik yapı bozuldu mu ağırlıkta cabası yakar hatta içer bile

yav kardeş, evsahibi suçlu da hırgızın hiçmi suçu yok yani.... ;D

yani bunlara göre araba normal yakiyo dıyonuz.... ;)

araba bi yandan millet bi yandan, auz taduyla bı arabaya bınemıoz beya... ;D

bilalr' Alıntı:
eveet... ;)

boyacıda en yakın sprey boya bu vardı, uydu gıbıde bana göre, diğerleri siyah-gri-bordo-sarı.... sen olsan ne alırdın.... ;D

önlerde öyle de arada kalıyo, belli olmuyo.... ;)

24 ayar altın gibi oldu, gece hırgızlar malzemeyı indirmese bari... alarm var da... şansa... ;D
Nefis olmuş süper.... 8) 8) Kahverengiye en iyi bu giderdi. ;) ;) Benim kampanaların dışı paslı olunca sinir oluyorm bende yapayım grisini bari ;D ;D

essah mı dıyon... beya... ;D

boya spreyı kalıte marka olsun, dökülmesin boya.... 10.TL. adeti, bı kutu 4 janta rahat yetıyo, artanı oraya buraya sıkıyom... ;D

bedava, aylık rengi değişirim olmadı, da jant sök tak dert oluyo.... ayrıca somunlar yalama olursa iş patlar.... ;D

grisi bende düşündüm de, jantla birlikte tuhaf oluyo gibi.... aslında bascan siyahı da... neyse zevk-tercih işi... ;D

bilalr' Alıntı:
yav kardeş, evsahibi suçlu da hırgızın hiçmi suçu yok yani.... ;D

yani bunlara göre araba normal yakiyo dıyonuz.... ;)

araba bi yandan millet bi yandan, auz taduyla bı arabaya bınemıoz beya... ;D

Güle güle bin bilal kardeş gözümüz yok allah olmayana versin

muhabbetimiz, işin esprisi, stres atması beyler... tabiki herkesin malı olsun, hayırlı olsun, zevkıne göre bınsın... benım yakıt dışında ciddi derdim yok...Allaha şükür... yakıtı da takmıcam da az yakıyo dıye aldırdılar çok yakınca gıcık-ayar oldum, böle hep yakacaksa 6 silindir şöle harbi jip alırdık dıyom, yaktığına değen, mevzuu bu... milletin olumsuzluklarına da uygun-makul yansıtma yaparım, gerisine karışmam kaale almam... napim tatlu canumu millet ve mal için üzemem... önce can sonra canan enson mal demişler.... ;) ;D herkese hayırlı huzurlu muabbetler....

bilalr' Alıntı:
muhabbetimiz, işin esprisi, stres atması beyler... tabiki herkesin malı olsun, hayırlı olsun, zevkıne göre bınsın... benım yakıt dışında ciddi derdim yok...Allaha şükür... yakıtı da takmıcam da az yakıyo dıye aldırdılar çok yakınca gıcık-ayar oldum, böle hep yakacaksa 6 silindir şöle harbi jip alırdık dıyom, yaktığına değen, mevzuu bu... milletin olumsuzluklarına da uygun-makul yansıtma yaparım, gerisine karışmam kaale almam... napim tatlu canumu millet ve mal için üzemem... önce can sonra canan enson mal demişler.... ;) ;D herkese hayırlı huzurlu muabbetler....

Bizimki de durum tespiti idi başkaca kötü emellerim yoktur bilal kardeş

erco' Alıntı:
siyah renklı dustere kampanaları hangi renk yakışır

siyah kaportada, kontrast renk göze batar (gri-sarı-açık kırmızı...), bordo,füme,siyah olabilir bnce.... 8)

zevk tercih senın, hoşan gideni bas kardeş, keyfine göre hertürlü olur... ;D

bilalr' Alıntı:
Wireless Park Kamera montajı için aşağıdaki linkte satıcının izahatı biraz iş görür gibi... pakette çakmak soket yok harıcen alınıp takılcak galıba... neyse bi deneyeces.. umarım işi çözeriz... yaygın olmadığı için oto elk. ve audio tunıngçilerde burda anlamıyor... kendi başımızı traş edeces yani... ;) ;D 8)

http://urun.gittigidiyor.com/elektronik/sok-fiyat-kablosuz-geri-vites-kamerasi-kelebek-40768936

kamera bağlantı sorunum halloldu...şemya göre ve kontroller sonrası....
arıza yokmuş, alıcıda av çıkşı ters bağlamış çinli amcam... bağlamadan giriş-çıkış değerleri ölçüm kontrol ettirmek gerekiyormuş... aparat taktı şimdi ayna gibi, maşallah,,,, 8)

bilal bey ,kameranızın , monitörünüzün montajlı halinin fotosunu paylaşsanız ?

biara çekip yuklerım... monıtör daha önceden yuklu zaten... kamerada plaka ustu oldu... gece görüşlü wireless baya iyi, istediğin yere tak, hatta ceptel wireless alıcıdan görüntü alabılırmıyım diye düşünüyom.... :smiley:

bilalr' Alıntı:
ya muhtemelen yakıt sistemi ve göstergede bir iş var, rodaj dolsun, ıyı bır servıse chekup yaptırcam... ben genelde 2500 deviri geçmiyom... ;)
bilal bey öncelilke şunu söyleyim 2500 devri vites atarkende geçmediğinizi düşünerekten diyceğim odurki enjektörlere vites atışında yük bindiriyosunuz yakıtı fazla olmasının sebebi rodaj ile beraber budur. 4e atana kadar devrin fazla bir önemi yok dediğiniz devir o vitese kadar minimum yakıt sarfiyatı ile mümkündür. 4 ten 5e atarken yada 5ten 6 ya atarken muhakkak 3000 devri buldurunuz aracınıza aksi halde motor ömrünüzde kısalır daha erken kaput açmak zorunda kalırsınız. rodajda diye basmamazlık etmeyin aracı şişirin yer yer ara ara düzlük bulduğunuz zaman enjektör ve turbo basıncınız o ritme alışsın 4 le 60 civarı gidiyosunuz atıyorum şişirn 4000 devire kadar çakın 5e gene şişirin ara ara bu şekilde kullanmak gerekiyor. benim şuan 24.000km civarında aracım ilk 1000km'yi 2000 3000 devir aralığında kullandım ne altına düştüm ne üstüne çıktım motor hafif kurum bağladıktan sonra şişirmeye başladım 5000km ye geldiğindede adamakıllı şişirmeye başladım bu aracı açmanın yolu budur :smiley: benim mesela rodaj evresinde 5bin km ye kadar yakıt tüketimim bilgisayarda 8.4 civarında idi hatta off road turunda 9.3ü görmüştüm dijitale pek inanmamakla bereber ozamanlar biraz yakıyodu yakıt düşüşüne 8-10bin km civarlarında şahit oldum şuan 7.2-7.4 civarında yakıyor buda normal. fabrika verisi 6 litre olarak belirgin ancak malesef 4x2 modda bile bunu yakalamak imkansız fabrika teknik verilerde şaka yapıyor :D ortada bütün renault araçlarına taktıkları bir motor var ve en az yakanını baz alarak tüm araçları için aynı telden konuşuyolar. anca yazılım sonrası belki 6.5 e düşebilir

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,787
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
aytar6363

SON KONULAR

Geri