Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SERKANEFE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,463
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 466,133
Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

bilalr' Alıntı:
Wireless Park Kamera montajı için aşağıdaki linkte satıcının izahatı biraz iş görür gibi... pakette çakmak soket yok harıcen alınıp takılcak galıba...
http://urun.gittigidiyor.com/elektronik/sok-fiyat-kablosuz-geri-vites-kamerasi-kelebek-40768936

Selamlar,
ürünü incelemeniz sonrası,bir katkıda bende bulunmak isterim.Bu malzemeyi arkadaşımız almış,aracına uygulamış ve bunları yaparkende detaylı anlatım ile birde video hazırlamış.Sanırım burdan itibaren sonuca daha yaklaşmış olacaksınız.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=EX1iK3Oymks
Bursa'dan saygılar

Etiketler

Aracın biyerleri delinip kesilip biçilmemiş, araca bir kıyak çekilmiştir. Bir adet çektirme alınmıştır. (Hani ne olur ne olmaz, dağ başında kalır gibisinden....)

Kullanım için örnek: http://www.youtube.com/watch?v=2WIgQaC8KXc&feature=related

2 ton kapasiteli, fiatı 39.50 kuruş.

Bu kapsamda yine bir portatif kazma alınmıştır. Küçük... 12.50 kuruş.

İleride 15-20 metre civarı halat, birkaç makara alınacaktır. Portatif kürek alınacaktır.

Şayet ümiterkan gibi 150 tlye bir vinç bulunsa asla kaçırılmayacaktır ama, bulunamamıştır. ;D

eskıden berberde çalıştım dı, sorun olmaz, s.forestr ;D

Kol dayamamızı da taktık. Rahat olcak gibi. En çokta güneş gözlüğü koyabilcek bi yerim olduğunua sevindim ;D ;D ;D

27032012497.jpg

hayırlı olsun... ;) bende kablolu kamera alacam... wireless kameraya burda teşhis koyamadı çakma ustalarımız... :-\

dün ankara plakalı beyaz bir dacia 4wd gördüm. hoşuma giden bir araç şekil itibarı ile ve dikkatimi çekti. araç normalde gördüklerimden yüksek ve daha büyük lastikliydi. bunu nasıl yapıyorlar?

biraz yuksek çap lastık gerekırse bırazda yukseltme kıtıyle extrem jıp oluyor... az masraflı tabıkı... ;)

arkadaşlar bende ümraniye tarafında bagaj üstü spoyler buldum 120 tl dediler çarşamba takılacak inşallah fotoları paylaşırım artık hayırlısıyla.....

ErMar' Alıntı:
Selamlar,
ürünü incelemeniz sonrası,bir katkıda bende bulunmak isterim.Bu malzemeyi arkadaşımız almış,aracına uygulamış ve bunları yaparkende detaylı anlatım ile birde video hazırlamış.Sanırım burdan itibaren sonuca daha yaklaşmış olacaksınız.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=EX1iK3Oymks
Bursa'dan saygılar

kardeş yazını geç gördük... çakmaklık girişten biz 12v takınca muhtemelen alıcı iptal oldu.... neyse yınede teşekkürler....

s.forestr wıreles maveramız yukarda izah ettiğim gibi, kabloluya trans fer olacak.... selamlar.... ;)

ayrıca araç arkası modifelerim resimde... ;)
alt-ust spoyler sonrası, arka cama çamur yapışması azaldı gibi.... ;)
frenlerde renk uyumlu boyandı... bide lanet az yaksa.... 8)

18032012297.jpg

31032012298.jpg

31032012299.jpg

ben de aracıma bi kolçak bi de taban döşeme yaptırdım çok da güzel oldu ;)

bilalr' Alıntı:
ayrıca araç arkası modifelerim resimde... ;)
alt-ust spoyler sonrası, arka cama çamur yapışması azaldı gibi.... ;)
frenlerde renk uyumlu boyandı... bide lanet az yaksa.... 8)
Bilal bey sizin yakıt akışının yüksek olmasının nedeni spoyler olabilir... ;)

hocam takacağın her ağır aksesuarda yakıt artacak. normaldir.

sayın bilalr herhalde aksesuar diye 20' jant-lastik takımı taktınız ki yakıtınızı bu derece etkiledi... :smiley:

evet aksesuarlar mutlaka arttırır ama bilalr beyefendinin şikayet ettiği kadar farkı yaratması için uç noktalarda aksesuar olmalı.

Takılmış olan spoyler hatalı tasarım bile olsa %3-5 ten fazla etkileyeceğini sanmam... Kaldı ki şehiriçinde hiç etkilemez.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
aytar6363

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR