Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SERKANEFE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,463
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 466,131
Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

ACİLL::: Arkadaşlar, dusterime roadstarrd8400 indash teyp almıştım... şimdide wireles kablosuz park kamera aldım, monte ettim, ancak ekranmdan görüntü gelmiyor... tesısat normal bağlı... uygulama konusu hakkında bilgi klavuz link verecek varmı... teşkr...

Etiketler

bilalr' Alıntı:
ACİLL::: Arkadaşlar, dusterime roadstarrd8400 indash teyp almıştım... şimdide wireles kablosuz park kamera aldım, monte ettim, ancak ekranmdan görüntü gelmiyor... tesısat normal bağlı... uygulama konusu hakkında bilgi klavuz link verecek varmı... teşkr...
Bilal bey abicim hayırlı uğurlu olsunda bence senin derdinin dermanı sana satanda... ;D ;D

Monti' Alıntı:
Bilal bey abicim hayırlı uğurlu olsunda bence senin derdinin dermanı sana satanda... ;D ;D

Kardeş hiç sorma internetten aldık ucuz diye, oda çinden gelmiş, klavuz yok içinde, markası da belli değil... de belki bir anlayan varsa dedim, yosam 80-90 tl. bize feslendi gibi biliyom da son çırpınış yani... ;) ??? :smiley:

bilalr' Alıntı:
Kardeş hiç sorma internetten aldık ucuz diye, oda çinden gelmiş, klavuz yok içinde, markası da belli değil... de belki bir anlayan varsa dedim, yosam 80-90 tl. bize feslendi gibi biliyom da son çırpınış yani... ;) ??? :smiley:
Siteye yaz, e-posta at onlara, seni ithalatçıyla karşı karşıya getirsinler... varmı öle havadan para :mad: :mad:
Uğraşırsan ayıplı mal satmaktan öttürürsün o internet siteyi...

sayın bilalr , bence kablosuz olduğuna göre alıcı cihazınızın frekansı belki vericiyi bulmamıştır ?

sah.com.dan bir firma, ucuz olsun diye GET güvenli tic.dışı sipariş etmiştim, garantı yok yanı... alıcı-verici kamera setinde beraber geldi, ya kamera yada bızım ındashteyp te bi şeylik var... biraz araştırıp kurcalıcam... olmadı normal webcam kablolu-wırless takarım napim.. görüntülü chat yapmayız . ;) ;D

kesinlikle ortak frekansı henüz bulamadınız bence , ben ev için , bebğimizi gözlemek için almıştım , çinden kendim getirtmiştim sıkıntı olmadı.
çalışır bence , satıcıdan tarif isteyin siteden mesajla.

Bilal Bey;
GET olması ya da olmaması önemli değil; artık ödeme yaptınız mı 15gün içinde geri iade ve bir yıl garanti ve "Türkiye'de satılan her ürün için Türkçe kullanım kılavuzu" mecburi satıcınızı sıkıştırın bence... Hiç olmazsa marka bilgisini verirse el birliği ile hiç olmazsa ingilizce kullanım kılavuzu bulur hallederiz...
C.C.

Bir yılı aşkın süre sonra, binmek ve kirlenince yıkatmaktan başka hiçbir işleme tabi tutmadığım Duster için ilk icraatımı yapmış bulunmaktayım....

Kaput altı fitil taktırdım.

Mimar kangoların kapı fitilleri demişti. Ama camcıda fitil kestirmenin daha mantıklı olacağını söylediler.

Camcıya gidildi, metresi 4 tl den satılan fitil taktırıldı. 2.20 cm geldi. 10 TL ödendi

icuğurlu, haberin olsun, camcıda fitil kestir... ;D

olguncandan hocam , ben kangoo fitili dememiştim, camcıya gidin demiştim..neyse hayırlı olsun..Bu imalat faydalı, ses, toz kesiliyor..inşallah yazın hava tahliyesi olmadığı için motor hararet yapmaz..öyle birşey olursa ön taraf durur, yan üstlerden birer karış kısaltırız sorun çözülür gibime geliyor...

Doğru, önce camcı demiştin mimar; peki "kango marka arabaların yan kapı fitili...." diye bir konuşma geçmişti, onu neden konuşmuştuk acaba? Unutmuşum ve karıştırmışım.

Yazın hararet sorunu olmaz. Çünkü zaten önlerden giren hava rahyatörü soğutuyor. Motorun soğuması için kaputaltından hava almaya ihtiyacı yok. Radyatör peteklerinden alıyor zaten. Bir de, megan araçlarda zaten bu fitil var denmişti; demek ki kullanılan bişey.

Velev ki hararete neden olacak olsun; çıkarır atarız yav. Altı üztü 10 lira vermedik mi?

Benim taktırdığım fitilde kaputun ön kısmı tam olarak oturuyor. Fakat yan kısımlar tam oturmuyor kaputun bombeli yapısından dolayı.

motor sesi kesmesi bir yana, asıl işi motoru tozdan korumak. Gerçekten işe yarıyor, motora toz girmiyor. Ben hiçbir arabamda motor yıkattırmadım, o işe her zaman allerji duydum. Hep yumuşak boya fırçası ile tozunu alıp, bezle silmiştim. Bu fitille motor daha temiz kalacak gibi..

bilalr' Alıntı:

ben de aracıma 7 inç dvd çalar ve geri vites kamerası bağlatmıştım, bunları direk aküye değil kontağa bağlamaları lazım benimkini aküye bağladılar hem kamera yandı hem arabanın zırt pırt aküsü boşalıyordu çok rezillik çektik. geri vites kamerası gece görüşlü olması lazım gece görüşlü olmayanlar beş para etmez. bana gece görüşlü olmayanı kaktırdılar. sanıyorum piyasadakilerin tamamı çin malı. kalitelisi denk gelir mi? sanmam tesadüf.

Her marka artık Çin'de üretim yapıyor ama standartlarını sıkı takip ediyorlar. Eğer kalitelisine denk gelirseniz eskitemezsiniz ancak gerçekten elektronik şans işi Ben seneler önce Aiwa marka almıştım Beni gömecek herhalde :smiley: Ama Telefunken orjinal ve prof. bir alete servet verdim tamircisi bile yok :(
C.C.

çin malı navitec dt 8800 double din kullanıyorum gayet güzel, eski aracımda orjinalinde gelen blaupunkt vardı aracı aldığımda bozuktu.

navitec 4/4 lük ses kalitesi vermese de arıza yapmıyor.

Wireless Park Kamera montajı için aşağıdaki linkte satıcının izahatı biraz iş görür gibi... pakette çakmak soket yok harıcen alınıp takılcak galıba... neyse bi deneyeces.. umarım işi çözeriz... yaygın olmadığı için oto elk. ve audio tunıngçilerde burda anlamıyor... kendi başımızı traş edeces yani... ;) ;D 8)

http://urun.gittigidiyor.com/elektronik/sok-fiyat-kablosuz-geri-vites-kamerasi-kelebek-40768936

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
aytar6363

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR