SAOLUN ARAZİ DAHA DENEMEDİM AMA ŞU an için sürtmeye yok tahminim de olmayacak ama en kısa zamanda denerim bence gayet güzel yumuşak bir lastik sürüşü bile daha zevkli 120 kadar çıktım bana öğle sesde gelmedi keşke önce alsaymışım fiyatı 950 tl YAKINDAN BAKINCA DAHA GÜZEL GÖRÜNÜYOR bence fotolarda tam belli değil gibi :Monti' Alıntı:Hayırlı olsun Ali bey. Çok güzel gözüküyor. Sürtme durumları varmı nasıl, lastikleri tavsiye edermisiniz?
ali şen' Alıntı:SAOLUN ARAZİ DAHA DENEMEDİM AMA ŞU an için sürtmeye yok tahminim de olmayacak ama en kısa zamanda denerim bence gayet güzel yumuşak bir lastik sürüşü bile daha zevkli 120 kadar çıktım bana öğle sesde gelmedi keşke önce alsaymışım fiyatı 950 tl YAKINDAN BAKINCA DAHA GÜZEL GÖRÜNÜYOR bence fotolarda tam belli değil gibi :
şu an kampanyası varmış liste fiyatı tanesi 402 TL dedilerMonti' Alıntı:Fiyatıda makulmüş. Umarım off road performansındanda memnun kalırsınız. 2-3 ay sonra lastik alacağım zaman uzun dönem tecrübelerinizi sorarım artık size bu lastik ile ilgili.
SAOL KARDEŞdopamin' Alıntı:Lastik cooper,lar hayırlı olsun ali kardeş
ali şen' Alıntı:SAOL KARDEŞ
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D saolasın çok güldüm ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Ddopamin' Alıntı:Abi yine bağırmaya başladın ufacık çocuğa : :
ali şen' Alıntı:;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D saolasın çok güldüm ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
saolun teşekkür ederim sizinkide hayırlı olsun şuan için bir sürtme yok tahminim arazide de sürtmiyecek bakalım hayırlısıümiterkan' Alıntı:Ali Bey yeni lastikleriniz hayırlı olsun.
Cevabınız için teşekkür ederim Monti bey ben İzmirdeyim, sayfasından baktım ama sadece istanbul ve ankarada var bayileri.Monti' Alıntı:Can bey, kalitesi oldukça iyi. Ben 300 tl kdv dahil aldım. Barın et kalınlığı önemli ve bununkide gayet iyi. Yerli alternatifleride var yarı fiyatına ancak mekanizmalarında ve barın kalitesi bunlardan çok uzak. Atölye işi olduğu belli oluyor. Board taşıyıcınızı yanınıza alıp giderseniz, orda montajını yapıp teslim eder. Şaşmazda ilk girişte solda yukarda biraz sapa ara sokakta kalıyor yeri. http://www.bagajmarket.com/
ümiterkan' Alıntı:Bunlar da resimlerin devamı, cep telefonu ile çekildi kusuruma bakmayın.
hakan2842' Alıntı:Arkadaşlar aracımda yaptığım değişiklikler hakkında neden dacia duster başlığı altında sizlerle paylaşmıştım ancak bu değişikliklerle ilgili fotografları yükleyememiştim.Bu değişiklikleri şimdi sizlerle paylaşmaya çalışıcam.
Yapmış olduğum eklentiler
1.Chip tuing uygulaması (yazılımla) 127 hp 300 nm
2.lastik boyularının 225/70/16 olarak büyütülmesi (3cm yükseldi araç)
3.Cam tavan filmi
4.Ön cam hariç cam filmi
5.Kol dayama aparatı takılması özel üretim (döşemecide)
6.Bagaja ve tavan lambasına led takılması
6.Kromaj cam çıtaları henüz takamadım.
7.ayna kapaklarının beyaza boyatılması
8.Çamurluk korumas (dodik)
9.orjinal kornaya ek olarak da dat korna takılması
10.Sileceklerin her ikisininde bir boy büyük modelleryle ve muz tpi olarak değiştirilmesi