Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SERKANEFE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,463
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 463,996
Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

ümiterkan' Alıntı:
Dodik taktıran birçok arkadaş var bunlardan biri de benim. 550TL'ye serviste taktırmıştım ama gerçek fiyatı 700TL civarındaydı. Normal geniş dodikler gibi olmasa da arazide veya şehir içinde ufak tefek sürtmelerde çok işe yarıyor. Açık renk araçlara bu dodikler çok yakışıyor ama ben aksesuar olarak değil de işlevselliğinden dolayı taktırdım.
[attachment=1]

istediğim ümiterkan arkadaşın aracında olanlardan. Fiyat min. 550 tl diyorsunuz. Biraz tuzluymuş....Cvp lar için teşekkür ederim.

Etiketler

Gökhanb bey, pardon düzelteyim. Benim dediğim fiyatta 4 kapı koruma plastikleri de var. sadece 4 çamurluk dodiği istendiği zaman Ümiterken beyin söylediği fiyat doğrudur.

AL1820' Alıntı:
olgun bey dodik takılı bir duster yok diye biliyorum
araştırın bir

Valla ben bişey taktırmak niyetinde olmadığımdan, açıkçası çok dikkatli okumadım. Serkanefe bir ara yazmıştı da ordan hatırladım. Ama dodik miydi başka bişey miydi bilemiyorum.

Neyse, bilen arkadaşlar yeteli bilgi vermişler ve verirler de.

mimar_ankara' Alıntı:
gittigidiyor haftada bir iki %5, %8 birkaç saatlik indirim yapıyor. Yakalarsanız daha ucuza alırsınız, armster kaliteli ben beğendim. Aksesuarcılarda ucuza çok kalitesizler var. Ayakları plastik olan. Armster daha pahalı ama kaliteli. Tavsiye ederim.
haklısınız, ben %8 ile 133.75Tl ye aldım. Ürün gerçekten kaliteli kısmetse yarın çamurluk koruyucular ve paçalıklarla beraber takılacak...
C.C.

mimar_ankara' Alıntı:
Ümiterkan bey, tavan ara barı ve tavan bagajı araştırıyorum. Kapalı bagaj ile sepet arasında karar veremedim. Siz sepet ve ara barlarını nerden aldınız. Gayet sade ve şık görünüyorlar.

Daha önceki 2. el olarak alıp sattığımız kardeşimin Jimny aracı ile birlikte gelmişti. Araç satılınca bagaj ve çubukları vermemiştik. Bu sebeple Fiyat konusunda yardımcı olamayacağım maalesef. Yalnız şunu hatırlatayım benim kullandığım açık tür bir bagajdır 80-90km'den sonra rüzgar sesi yapıyor. Kapalı olanlarda böyle bir sıkıntı olduğunu duymadım. Yakında sponsor destekli bir led uygulaması yapılacak. tek parça yekpare led spot far diyebiliriz. Gerçi benim istememle olmadı ama bedava olunca bir takalım diyoruz yakışmazsa çıkararırım zaten. Tanıyanlar bilir Türkiye'nin kadın offroadçularından Yasemin Toker hanımla Rize'li olması hasebiyle bir vesile ile burada tanıştık, kendi çevresinden dostlarıyla konuşup böyle bir led uygulamasını benim araca yapabileceğini söyledi. Bakalım yakında takılır burada da paylaşırım. Eşi de Monroe amortisörlerinin Türkiye distribötürüymüş gazlı offroad amortisörleri de ayarlayabileceğini söyledi ama İstanbul'a gitmek kaydıyla :smiley:

Teşekkürler..sepet ses yaptığına göre, kapalı bagaj daha uygun sanırım. Zira sık sık uzun yola gidiyorum. Kamp gereçleri, uyku tulumu, masa, sandalye ,mat, portbagajda devamlı dursun, aracın bagajı boşa yakın dursun, zorda kalınca uyku tulumu serip içinde uyuyabileyim diye düşünüyorum.
Kapalı portbagajların da en kalitelisi Thule marka ve TUV geçme garantili satılıyor. Fiyatı epey tuzlu, 500-600 eurolardan başlıyor ama tam evladiyelik dedikleri cinsten..bakalım biraz daha araştıracağım.

mimar_ankara' Alıntı:
Teşekkürler..sepet ses yaptığına göre, kapalı bagaj daha uygun sanırım. Zira sık sık uzun yola gidiyorum. Kamp gereçleri, uyku tulumu, masa, sandalye ,mat, portbagajda devamlı dursun, aracın bagajı boşa yakın dursun, zorda kalınca uyku tulumu serip içinde uyuyabileyim diye düşünüyorum.
Kapalı portbagajların da en kalitelisi Thule marka ve TUV geçme garantili satılıyor. Fiyatı epey tuzlu, 500-600 eurolardan başlıyor ama tam evladiyelik dedikleri cinsten..bakalım biraz daha araştıracağım.
mimar bey bende 1-2 gün içersisinde ara barı alacağım. kayak bagajım var ve onu takmak için. Thule iyi fakat çok pahalı. Şaşmazın biraz sapa bir yerinde bagaj market diye bir yer var. Eski thule satıcısı, şimdi Hollanda malı Hapro getiriyor. Diğer aracıma Hapro port bagaj almıştım ve hiç bir sıkıntı yaşamadım. http://www.bagajmarket.com . Ayrıca Ostimde Ots oto var Mont Blanc ve kendi üretimi sepet bagaj her şey var. İsterseniz bir bakın. http://otsoto.com/

gokhanb' Alıntı:
Merhaba...
Ben aranıza yeni katıldım , bir süredir forumu okuyup bilgi sahibi olmaya çalışıyorum.Ben 3 hafta önce 2012 model Beyaz Duster Laureate 1.5 dCi 85 bg - 4x2 aldım.Look Paketli... Krom cam çıtaları , kapı kolları ve arka tampon üstü koruması taktırdım. Paslanmaz olarak ise yan basamak yapıldı.( Resimleri ilk fırsatta yüklerim).
Sizden isteğim ise Çamurluk koruması(dodik) denen aksesuarı nereden alabilir veya taktırabilirim ve fiyatı nedir. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Sanırım Resimdeki Mavi İşaretli Yerleri Diyorsun.O Dediğin Çamurluklar Arkadaşımda var.Ticari Dusterde Bende Taksiciyim O Arkadaş Bizim Durakta 1200.tl Yaptırdı.Bende Dacia Sandero Stepway.Birde Husisi Duster var o da siyah renk o çamurluklar gri renk.

dacia1.JPG

Monti bey, teşekkürler..haftaya şaşmazda bu mağazlara uğrayacağım. Tavan bagajlarına polislerin tavrı nedir biliyor musunuz? TUV muayene için sorun değil giderken sökerim de; yollarda polisler nasıl davranıyor bilgim yok..

mimar_ankara' Alıntı:
Monti bey, teşekkürler..haftaya şaşmazda bu mağazlara uğrayacağım. Tavan bagajlarına polislerin tavrı nedir biliyor musunuz? TUV muayene için sorun değil giderken sökerim de; yollarda polisler nasıl davranıyor bilgim yok..
mimar bey, Polislerle yada muayenede bi sorun yaşamazsınız. Ancak sürekli onu tavanda taşımak isteyeceğinizi de zannetmiyorum. Ses yapıyor ve 120 km/h sürati gecmenizi tavsiye etmiyorlar. Zaten ilk montajından sonra takıp çıkarması 1 kişinin yardımı ile 4-5 dakika alıyor. Bu arada satıcılarda ellerinde ne varsa ona yönlendiriyorlar ama yandan açılanlar arkadan açılanlara göre yükleyip boşaltması daha kolay...

Bugün itibariyle ben de BF Goodrich AT lastiğe geçtim. Ebatları 215/70/16. Fiyatı: 300TL Performansını kullandıkça yazarım artık. Standart lastiğe göre daha iyi olacağı kesin tabi.
Resimler lastikçide çekildi daha güzel bir fotoyu sonra koyarım buraya inşallah.

[attachment=1][attachment=2][attachment=3]

1.jpg

2.jpg

3.jpg

Hayırlı olsun Ümit bey.. Biz bu yıl da kar göremedik. Siz bir yayla yapın da şu lastiklerin kar performansını görelim :smiley:

papilio55' Alıntı:
Hayırlı olsun Ümit bey.. Biz bu yıl da kar göremedik. Siz bir yayla yapın da şu lastiklerin kar performansını görelim :smiley:

Teşekkürler, ilk fırsatta denemelere çıkarız burada da paylaşırım. Ama yeni lastiğin hava basıncı kaç olması gerekiyor o kunuda tam bir netlik yok bende. Siz aynı lastiği kaç psi ile kullanıyorsunuz acaba. Bu arada lastiği ben de samsun'dan aldırttım.

Hayırlı olsun Ümit Bey Duster'ınız daha asi olmuş hayırlı kmler.

ümiterkan' Alıntı:
Bugün itibariyle ben de BF Goodrich AT lastiğe geçtim. Ebatları 215/70/16. Fiyatı: 300TL Performansını kullandıkça yazarım artık. Standart lastiğe göre daha iyi olacağı kesin tabi.
Resimler lastikçide çekildi daha güzel bir fotoyu sonra koyarım buraya inşallah.

[attachment=1][attachment=2][attachment=3]
hayırlı olsun bende cooper aldım yarın gelir tahminim hayırlısı güle güle kullanın ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR