Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SERKANEFE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,463
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 463,996
Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

mimar_ankara' Alıntı:
Benimki dar olanı, ancak geniş bir model alırsanız Duster koltuk arası mesafeden dolayı emniyet kemerini takmakta zorlanabilirsiniz. Benim önerdiğim model ile kemer takmak için ancak zaz zor yeterli el girecek yer kalıyor. Haberiniz olsun.
Çok teşekkür ederim...
C.C.

Etiketler

esattas' Alıntı:
peki aracınız şu an kaç beygir ve tork oldu.Birde ücret olarak kaça maloldu...

105 hp güç 240 Nm tork oldu. Ama önceki haline göre alt devirler çok canlandı. Hızınız kaç olursa olsun herhangi viteste araç kendini hemen topluyor. Ücret olarak Kaner beyle görüşebilirsiniz gerekli kolaylığı sağlıyor sağolsun.
216 375 12 57

mimar_ankara' Alıntı:
http://urun.gittigidiyor.com/garaj/armster-dar-dacia-duster-2010-kolcak-kol-dayama-46875759
Bu armster kol dayama ürünü arka cam düğmelerini etkiliyormu acaba? Resimlerde gözükmüyor.

Hayır Armster marka etkilemiyor monti bey. Uzun yaklaşık 20 santim gibi ayak üstünde duruyor. Pencere düğmeleri ve şişe koyma yeri rahat açıkta kalıyor. Servis orijinali de zaten etkilemiyor. Ama diğer yan sanayi ürünleri sorunlu olabilir. Alçak , düğmeleri kapatabilirler, geniş olup emniyet kemeri takmayı engelleyebilirler. En uygunları ya servisteki (350 tl) ya da armster kolçak (140 TL).

mimar_ankara' Alıntı:
Hayır Armster marka etkilemiyor monti bey. Uzun yaklaşık 20 santim gibi ayak üstünde duruyor. Pencere düğmeleri ve şişe koyma yeri rahat açıkta kalıyor. Servis orijinali de zaten etkilemiyor. Ama diğer yan sanayi ürünleri sorunlu olabilir. Alçak , düğmeleri kapatabilirler, geniş olup emniyet kemeri takmayı engelleyebilirler. En uygunları ya servisteki (350 tl) ya da armster kolçak (140 TL).
Tesekkurler mimar bey. galiba bir tane armster alacağım.

gittigidiyor haftada bir iki %5, %8 birkaç saatlik indirim yapıyor. Yakalarsanız daha ucuza alırsınız, armster kaliteli ben beğendim. Aksesuarcılarda ucuza çok kalitesizler var. Ayakları plastik olan. Armster daha pahalı ama kaliteli. Tavsiye ederim.

Monti' Alıntı:
Tesekkurler mimar bey. galiba bir tane armster alacağım.
SERVİSLERDE NEDEN 350 TL BU ÜRÜN ARACIMI ALIRKEN KÜÇÜK BİR KAR ALACAKLARINI SÖYLEYEREK 174 TL YE İŞÇİLİK DAHİL TAKTILAR.BENCE SERVİSLERDEN YEDEK PARÇADA ÇALIŞAN BİRİ İLE SAMİMİ KONUŞULURSA SORUN ÇÖZÜLÜR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.EKTE BENİM ÜRÜNÜMÜN MONTAJ KLAVUZU VAR VE MARKASI ARMSTER.

Image1.jpg

Ekli dosyalar

• kol dayama.pdf
    2.8 MB · Görüntüleme: 168

Ben de geçen ay aracı alırken Renault Mais'e kolçak fiyatını sormuştum. Yanlış hatırlamıyorsam 340 veya 370 gibi fiyat vermişlerdi. Ben de internetten armster almıştım. Servislere soran diğer arkadaşlara da bana söylenen fiyatı söylediklerini yazmışlardı forumda.

Kıvanç bey, Thule resimleri için teşekkürler. Ankarada thule satıcısı 2 ara barına 550 tl diyor. Bana pahalı geldi. Piyasada çok daha ucuzları var ama thule kalitesinde olmadıkları kesin.

hakan2842' Alıntı:
Arkadaşlar aracımda yaptığım değişiklikler hakkında neden dacia duster başlığı altında sizlerle paylaşmıştım ancak bu değişikliklerle ilgili fotografları yükleyememiştim.Bu değişiklikleri şimdi sizlerle paylaşmaya çalışıcam.
Yapmış olduğum eklentiler
1.Chip tuing uygulaması (yazılımla) 127 hp 300 nm
2.lastik boyularının 225/70/16 olarak büyütülmesi (3cm yükseldi araç)
3.Cam tavan filmi
4.Ön cam hariç cam filmi
5.Kol dayama aparatı takılması özel üretim (döşemecide)
6.Bagaja ve tavan lambasına led takılması
6.Kromaj cam çıtaları henüz takamadım.
7.ayna kapaklarının beyaza boyatılması
8.Çamurluk korumas (dodik)
9.orjinal kornaya ek olarak da dat korna takılması
10.Sileceklerin her ikisininde bir boy büyük modelleryle ve muz tpi olarak değiştirilmesi

Merhaba...
Ben aranıza yeni katıldım , bir süredir forumu okuyup bilgi sahibi olmaya çalışıyorum.Ben 3 hafta önce 2012 model Beyaz Duster Laureate 1.5 dCi 85 bg - 4x2 aldım.Look Paketli... Krom cam çıtaları , kapı kolları ve arka tampon üstü koruması taktırdım. Paslanmaz olarak ise yan basamak yapıldı.( Resimleri ilk fırsatta yüklerim).
Sizden isteğim ise Çamurluk koruması(dodik) denen aksesuarı nereden alabilir veya taktırabilirim ve fiyatı nedir. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Hayırlı olsun gökhan bey.

Serkanefe taktırmıştı yanlış hatırlamıyorsam

olgun bey dodik takılı bir duster yok diye biliyorum
araştırın bir

Sayın gokhanb, Duster'ın orijinal dodikleri macera kiti diye servislerde bulunuyor veya getirtiyorlar. Ancak çamurluğa tam yapışan biçimde ve çıkıntılı değilFiyatı da 1400-1700 arası galiba.
Ancak forumda da rastlamıştım, araçlara özel olarak siparişle imalat yapanlar var. Fiberglass üzerine boyalı yapıyorlar. Çamurluktan bayağı dışarı taşan gösterişli ürünler var. Ancak bunların kötü tarafı çamurluk sacı birkaç yerden deliniyor ve cıvata ile monte ediliyor. Bu çamurluğu zedelemesi ne yaparsanız yapın paslanmayı arttıracaktır, o yüzden bunlara sıcak bakmıyorum.

Forumda biryerde de yumuşak lastik dodik imalatı görmüştüm. O çamurluğı delmiyor, yapıştırılıyor ama fiberglas dodik kadar şık değil..

Dodik taktıran birçok arkadaş var bunlardan biri de benim. 550TL'ye serviste taktırmıştım ama gerçek fiyatı 700TL civarındaydı. Normal geniş dodikler gibi olmasa da arazide veya şehir içinde ufak tefek sürtmelerde çok işe yarıyor. Açık renk araçlara bu dodikler çok yakışıyor ama ben aksesuar olarak değil de işlevselliğinden dolayı taktırdım.
[attachment=1]

3.jpeg

Ümiterkan bey, tavan ara barı ve tavan bagajı araştırıyorum. Kapalı bagaj ile sepet arasında karar veremedim. Siz sepet ve ara barlarını nerden aldınız. Gayet sade ve şık görünüyorlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR