Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SERKANEFE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,463
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 464,011
Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

evet..servisteki 2 saç levha ayaklı, 2 şer vida ile 2 yandan monte ediliyor. Orta konsolun sökülmesi, taban halısı kesilmesi gibi işleri var. Bu armsterin hiç göyle sorunları yok, siz kendiniz bir yıldız tornavida ile monte edebilirsiniz. Çok da sağlam birşey, ayağı 5 mm sac plakadan yapılmış, mukavemet kilolarını bile broşürüne yazmışlar..

Etiketler

güle güle kullanın, ambiance lar için kolçak şart..armsterin takılmış hali de bu :
[attachment=1][attachment=2][attachment=3]

DSCN3727.jpg

DSCN3728.jpg

DSCN3730.jpg

güzel olmuş güle güle kullanın bende siteye girdim de kolçağı bulamadım kaçınçı sayfada veya nasıl buluyoruz acaba ?teşekkürler

http://urun.gittigidiyor.com/garaj/armster-dar-dacia-duster-2010-kolcak-kol-dayama-46875759

Arsterdam kolçakları alışveriş sitesinde 60 tl 'ye satan dolandırıcıların mağazasına gittim bugün, adamlar bilerek yanlış ürün koyup netten satış yapmak yerine dükkanlarına cagırıp gercek kolcakları 180 liraya itelemeye calısıyorlar. Böyle esnaf olmaz olsun.

Duster'lar çoğaldıkça, aksesuar ve parçalarına rağbet artmaya başladı. Bazı esnaflarda bunu fırsat bilip aşırı fiyat istemeye başladılar. Şu anda duster aksesuarları en pahalı renault parçalarından daha pahalı..

öncelikle herkese iyi pazarlar.Aracım 90 bg 4x4 Ambiance Aracima yaptiğım ilaveler şimdilik
Serviste takılan park sensörü
macera paketi olarak bilinen yan korumalar
Armster kolçak
Xetec DTM 7372 navigasyon,bluetooht tv video mp3 cd player.(sökülebilir kafali ve ayarlar hafızada kalıyor tekrar takıldığında)
Modacar araca özel Duster perde
Halı pasapas ,(orjinal lastiklerin altina)
Orjinal Duster yazılı bagaj havuzu.
Ebay dan aldıgım orjinal deri direksiyon klıfı.
Gece görüşlü geri vites kamerası

IMAG0181.jpg

IMAG0183.jpg

IMAG0184.jpg

IMAG0185.jpg

IMAG0187.jpg

Bu perdeler çok hoş oldu sökmesi takması 5 dakika dışardan bakıldığında cam filminden ayırt etmek imkansız herkes film var zannediyor .Arabanın hıç bir yeri sökülmeden hoş bir uygulama oldu.

IMAG0194.jpg

syn create, ürünler çok hoş olmuş. kolçak dayamasının ürün kodunu paylaşırsan çok memnun olurum. bagaj havuzunun fotolarını eklememişsin :( güzel günlerde kullanmanız dileğiyle...

Create gün geçtikçe arabanı güzelleştiriyorsun, kıskandım :smiley: Resimler için teşekkürler, macera paketini ne kadara taktırdın acaba ?

sial' Alıntı:
syn create, ürünler çok hoş olmuş. kolçak dayamasının ürün kodunu paylaşırsan çok memnun olurum. bagaj havuzunun fotolarını eklememişsin :( güzel günlerde kullanmanız dileğiyle...
Sayın Sial çok tesekkür ederim.Kolçak Armster Dacia Duster Kol dayama olarak biliyorum 140 TL Sahibindende var.Bagaj havuzunun fotograflarini koymayi unutmusum simdi ekliyorum iyi günler dilerim.

IMAG0195.jpg

IMAG0196.jpg

SERKANEFE' Alıntı:
Create gün geçtikçe arabanı güzelleştiriyorsun, kıskandım :smiley: Resimler için teşekkürler, macera paketini ne kadara taktırdın acaba ?
Sayın Serkanefe çok tesekkürler.Sonuçta senin araban da çok güzel.Macera paketini 1200TL ye serviste taktılar.Biraz canım yanmadı değil ama yan sanayinin daha olmamasından mıdır nedir bilemiyorum bu bayiler insanları mahvediyor.
Bu lafım bos degil şöyle ki bir olayi anlatayım.Arabayı Izmirde önce çiğli Bayisinde almak için konuştum.Her ne hikmetse 2011 de olmamiza ragmen 2012 fiyatlari hemen devreye girmis.2011 araba yok mu dediginizde var bir tane ama look paketli falan onun da fiyati su renk sadece bu gibi almaman icin ellerinden geleni yapıyorlar ,sonra da 2012 de sadece 3 araba varseklinde alacagım renk gümüş gri ondan da sadece 1 tane varmış.Tamam dedim bana 3 günlügüne opsiyon olarak ayırdılar.Fiyat 43.500 TL.Daha sonra narlideredeki bayiye gittim.Orda yaptığım görüşmede gene aynı şartlarda trafik sigortası arka park sensörleri falan dahil 43000TL olur dediler.Yalniz sizin istediginiz renk ayirtilmis dediler.Ben de o kisi ben olabilirim deyince biz bir ana merkezle konusalim eger siz iseniz size döneriz dediler.Neyse sonunda o kisinin ben oldugum anlasildi ve narlideredeki satis görevlisi kız bana dönüp tamam buyrun gelin dedi ben de 500 TL karda olmanin sevinciyle bayiye gittim .Ancak bana ne deseler begenirsiniz özür dileriz biz yanlış hesaplamısız arac 43500 :(
Siz olsaniz ne anlarsınız Çiglideki ben oldugum anlasıldı ne fiyat aldığım öğrenildi ve ana merkezden ki bornova olduğunu düşünüyorum olaya müdehale edildi.Ben Narliderede sözleşme imzalasaydım görürdü onlar ama ışte bu kadar küçük hesaplarla kazıklanıyoruz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri