Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SERKANEFE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,463
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 464,008
Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

N5K3G' Alıntı:
Tek problem ses ama bu meletlerden MT olupta ses yapmayanı yok zaten.
Fikir vermesi açısında bulabildiğim bir kaç resimi paylaşayım.

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]
GAYET yakışıklı olmuş güle güle kullanın

Etiketler

Bir arkadaş bir video düzenlemiş izninizle paylaşayım.
Lastiklerin ne kadar önem arzettiğine güzel bir örnek.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=81400.new#new

N5K3G' Alıntı:
Bir arkadaş bir video düzenlemiş izninizle paylaşayım.
Lastiklerin ne kadar önem arzettiğine güzel bir örnek.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=81400.new#new

Isırlığa arka bozuk yoldan çıkabildiysen helal olsun Kıvanç

Sayın Recep Gülsevenin yaptığı uygulama gerçekten de güzel olmuş acaba sitesi nerdedir?

Olguncandan kardeşim, binek sedanlar için 185-65-14 leri 90-95 tl gibiydi. Dusterlar için internete baktım, (215-65-16) 230 lira adet gibi bir fiyatı var. Ben de henüz almadım. Üstündeki Continentalları kullanıyorum, zira bu kıs Ankarada hiç kar yok.

Bagaj spoylerini gittigidiyor'dan 130 liraya aldım.. Malzemesi, işçiliği gayet güzel. Aracın boya numarasını isteyip, ona göre işlem yapıyorlar ve bir kaç günde kargoyla ürünü gönderiyorlar..

01.jpg

02.jpg

03.jpg

papilio55' Alıntı:
Bagaj spoylerini gittigidiyor'dan 130 liraya aldım.. Malzemesi, işçiliği gayet güzel. Aracın boya numarasını isteyip, ona göre işlem yapıyorlar ve bir kaç günde kargoyla ürünü gönderiyorlar..
güzel olmuş ben de sipariş ettim
bugün yarın gelecek cam rüzgarlıklarıyla beraber :smiley:

SERKANEFE' Alıntı:
Hayırlı olsun bende aliyim, çok teşekkürler, nasıl yapıştırıyorsunuz peki ?

Sağolun.. Yapıştırma için sanayideki aksesuarcıya 15 lira verdim :smiley: Yapışacak kısmını zımparalayıp hazırlıyor. Çift taraflı bant yapıştırıp, aralara siyah silikon sürüyorlar.. 1-2 gün bantlı dolaşıyorsunuz, bantlar çıkınca kolonyalı mendille temizlik yapıyorsunuz, tamamdır..

Sayın Serkanefe 4 adet cam rüzgarlığı için iletişim adresi verirsen sevinirim İstanbul Anadolu yakasındayım.

apaçi00' Alıntı:
Sayın Serkanefe 4 adet cam rüzgarlığı için iletişim adresi verirsen sevinirim İstanbul Anadolu yakasındayım.

Yedpa'dan Ali Abi, 0543 266 33 33

Gezenbilirden sizin dükkanınıza duster 'la uğramış arkadaş derseniz tanır :smiley:

Yedpa Adres : Yedpa Ticaret Merkezi G Cad No :112 - Ataşehir

Direk dükkanına gidin, Ali Abi takıyor, işcilik filanda almaz.

Ali Bey çok yardımcı oluyor saolsun aynı gün daha parayı yatırmadan gönderdi rüzgarlıkları Antalya'ya ve ücretsiz olarak...
Aracım gelmeden rüzgarlıkları hazırdı... :D :D :D
Bu arada arac içi ön koltuk dayama için; gitti gidiyorda buldum 144TL. ama güvenemedim kalitesi nasıldır? :(
Orjinali için çok kalitesiz dedi servis, yardımcı olabilecek var mı acaba...
C.C.

ccanlioğlu, ben gittigiyordaki 144 liralık armster marka kolçak aldım. Çok kaliteli bir ürün, servisteki orijinal kolçaktan bence daha kaliteli. Tavsiye ederim. Armster marka olsun ama muhakkak.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR