Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SERKANEFE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,463
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 463,992
Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

nhcteam' Alıntı:
Ümit Bey bu dediğiniz lastiğin deseni nasıl acaba internetten foto bulup ekleyebilirmisiniz? birde tam olarak ölçüleri nedir hatırlayabiliyormusunuz ???

Lastiği alan arkadaş bizim aracın ebatlarında aynı lastikten olmadığı için 215/75/15 Lastik ve 15' Jant almış. Lastiğin modeli Kumho KL71 deseni de şöyle

kumhoKL712L.jpg

mt_kl71.jpg

Ürün hakkında ayrıntılı bilgi ve satış için bir site: http://www.deltalastik.net/?urun-6148-215-75-15--KUMHO-KL71.html

Etiketler

lastik harikaymış... ümit bey acaba araç sahibi arkadaşla görüşüp sorma imkanınız var mı? direksiyonu tam kırdığında sağa veya sola çamurluklara ya da davlumbazlara sürtme falan yapıyormuymuş sürüş esnasında bilginiz var mı acaba ???

nhcteam' Alıntı:
lastik harikaymış... ümit bey acaba araç sahibi arkadaşla görüşüp sorma imkanınız var mı? direksiyonu tam kırdığında sağa veya sola çamurluklara ya da davlumbazlara sürtme falan yapıyormuymuş sürüş esnasında bilginiz var mı acaba ???

Ben konuşmuştum bu konuları onunla zaten. Bana söylediği şey; araçta herhangi bir sürtme vs. yapmadığı yalnızca asfaltta çok ses çıkardığını söylemişti

ümiterkan' Alıntı:
Lastiği alan arkadaş bizim aracın ebatlarında aynı lastikten olmadığı için 215/75/15 Lastik ve 15' Jant almış. Lastiğin modeli Kumho KL71 deseni de şöyle

kumhoKL712L.jpg

mt_kl71.jpg

Ürün hakkında ayrıntılı bilgi ve satış için bir site: http://www.deltalastik.net/?urun-6148-215-75-15--KUMHO-KL71.html
harbi çok güzel lastikmiş

yahu bu moderatörler benim sızmamı engelleyemiyor mu sekocuğum ?

naber ümiterkan ?
oturduğun yerden off road sallamaya devam mı ?

hi hoo haaaa

biri durdursun beniiiiiiiiiiiiiii :smiley:

elele39' Alıntı:

naber ümiterkan ?

hi hoo haaaa

Moderatörler hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunuyor haberin olsun ;D

pick uptan off road aracı olmaz diyen sensin ümit erkan , ne kafar anladığın belli oluyor...

demek ki hiç L 200 görmedin sen...

Bİ TEK BUNA CEVAP VERSENE ??? SUSARIM O ZAMAN ...

BİR HALT BİLDİĞİN YOK , SADECE POZ VERİYOSUN İŞTE O KADAR , TISSSSS....

elele39' Alıntı:
ooooo bak şimdi tırstım :smiley:

Şaka değil bu sefer iş ciddi. Öyle Kimyacılıkla, Bebek dükkanı açmakla olmuyor bu işler, yakında adresine tebligat gelirse şaşırma ;D

ümiterkan' Alıntı:
Şaka değil bu sefer iş ciddi. Öyle Kimyacılıkla, Bebek dükkanı açmakla olmuyor bu işler, yakında adresine tebligat gelirse şaşırma ;D

Olay budur 8)

elele39' Alıntı:

naber ümiterkan ?

hi hoo haaaa

Bende senin ip adresinden yalan ederimde işin hukuksal boyutu olduğundan zarar veremiyorum. Ümiterkan abi sana cevabı hukuksal olarak vericek merak etme..

adresim belli ümitciğim , sizi de beklerim aslında , bi çay kahve içerdik , değil mi sekocuğum ?

serkancığım hukuk bilgin ne durumda acaba ?

ayrıca ip numarasından bişey yapamazsın sen , biliyorsun değil mi ?

hangi ip numaramdan yapacaksın ?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR