Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SERKANEFE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,463
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 463,982
Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

olur mu ya hatta ben kartın bizzat kendisini paylaştım :smiley:

Ali H.Eyüboğlu

İstanbul Yedpa 'da dükkanı.

Tel : 0216 660 00 00
Cep : 0543 266 33 33

Kendisi gittigidiyor 'a ürünü koyabiliyor istersenizde nakitte çalışır ben herşeyine kefilim.

Etiketler

serkan kardeşim ali beyin gitti gidiyordaki ilanı nerde bulamadım yardımcı olurmusun ayrıca cam rüzgarlıkları fitilin içinde camı zorlamıyormu açılıp kapanırken paylaşımların için çok teşekkürler..

ismeterem' Alıntı:
serkan kardeşim ali beyin gitti gidiyordaki ilanı nerde bulamadım yardımcı olurmusun ayrıca cam rüzgarlıkları fitilin içinde camı zorlamıyormu açılıp kapanırken paylaşımların için çok teşekkürler..

simdi kendisini arayip daha sonra size ozel acmasini istiyorsunuz daha sonra aciyor..

ayrica fitil icine yerlestirilen ruzgarlik ilk baslarda illaki zorluyor alisana kadar daha sonra bi sikinti olmuyor zaten dusterin orjinal cam ruzgarligi ali beyin sattigi yan urun degil kesinlikle.

Arabayı böyle yapsak nasıl olur? :smiley:

limo.jpg

Duster Limousin; evlenenler için gelin arabası ve üst düzey CEO'lar için makam arabası olur..))))

İstanbul,da eskiden kullanılmakta olan station chevrolet ve dodge dolmuş,lar vardı böyle uzatılmış olan aynı onlara benzemiş çok hoş ve özgün proce olmuş

ortada kalan kapı çizgisi aşğıya dönük olduğu için beli kırılmış bir araç izlenimi vermiş güzel olmamış bence...

Dün, forumdan bir arkadaşımızın Duster'ına Kumho MT lastik takmış olduğunu gördüm. Pazar günü Rize'de yapılan bir off road gezisinde Cherokee'lerin bile standart lastikle çıkamadığı çamurlu dik bir yere çıkarak onları şaşırtmış ;D Lastik faktörü çok önemli ;)

çamurlu dik bir yere değil cherokee , defender da çıkamayabilir standard asfalt lastiğiyle, adı üstünde MT lastik... Çamurda olmazsa olmaz... şaşılacak birşey yok.

sevgili ümiterkan, son 4 kıştır Ankaranın karında buzunda ve uzun yolda sedan arabamda kumho kw19 kullandım. Gerçekten muhteşem bir lastik. Amerikan ve Kanada forumlarında çok övülen bir lastik. Fiyat olarak da meşhur markalardan çok düşük. Duster'larına kış lastiği alacaklara öneririm. Diş yapısı, derinliği ve silikalı olması itibariyle, buz ve karda çok başarılı, ayrıca orta karar çamur için de çok başarılı.

ümiterkan' Alıntı:
Dün, forumdan bir arkadaşımızın Duster'ına Kumho MT lastik takmış olduğunu gördüm. Pazar günü Rize'de yapılan bir off road gezisinde Cherokee'lerin bile standart lastikle çıkamadığı çamurlu dik bir yere çıkarak onları şaşırtmış ;D Lastik faktörü çok önemli ;)

Ümit Bey bu dediğiniz lastiğin deseni nasıl acaba internetten foto bulup ekleyebilirmisiniz? birde tam olarak ölçüleri nedir hatırlayabiliyormusunuz ???

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

SON KONULAR

Geri