Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SERKANEFE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,463
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 463,996
Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

KL' ler MT, sizin araçlarınıza olmaz bence

Etiketler

senn gibisi yoktur arkadaşım
ismin her neyse ;D

elele39' Alıntı:
serkancığım hukuk bilgin ne durumda acaba ?

ayrıca ip numarasından bişey yapamazsın sen , biliyorsun değil mi ?

hangi ip numaramdan yapacaksın ?

Bulurum sen aklın sıraca proxy üzerinden ip 'leri değişiklik yapıp giriyorsundur belki ama bunu bulmasıda kolay, jumper'ları tersten giderek bulurum ama senin için değer mi o muamma ;D

SERKANEFE' Alıntı:
Bulurum sen aklın sıraca proxy üzerinden ip 'leri değişiklik yapıp giriyorsundur belki ama bunu bulmasıda kolay, jumper'ları tersten giderek bulurum ama senin için değer mi o muamma ;D

bulsan ne olacak?

dostlar sapolsun olayı bu seviyeye getirdiler , ben gerçekten efendi gibi yazıyordum.

hele gogo10 neler uydurdu , yok sadece takip yazan bir üyeymişim... başka sayfalarda cevap verilmiyormuş... 600 küsur mesajım olmuş , hidrojen yakıt sistemi , suzuki , subaru , cherokee , garaj vs vs hepsinde gayet efendice yazıştığım insanlar ve iyi ilişkilerim vardı , bu haksız saldırıdan sonra bozuldu herşey.

DUSTERI AŞAĞILAYAN TEK MESAJIMI BULUN DEDİM , HALA BULAMADILAR !!!

ŞİMDİ SÖYLEYİN NEDEN ATILDIM ? YOK ÖYLE BİR MESAJIM !!!

Ben hakikatten üzülüyorum ama haksızlığa da dayanamıyorum illa ki cevap vermem lazım , üretilmemiş araba için bilgi isteyen gogo , test etmemişsiniz siz bilgi veremezsiniz dedi , kim test etmişti ki o arabayı ? kürşad bey fikrini söyledi mesela , kürşad beye saygım sonsuz , inanılmaz bilgi birikimi var , ona da mı sen kullanmamışsın aracı , yazamazsın diyecekti gogo ?

serkanefe kardeşimizle de bir sorunum yoktu , hatta kendisi benden özel mesajla özür bile dilemişti , maalesef diğerlerinin gazına geldi ve ayak uydurdu , çok gereksizdi.

ben neden aşağılayayım duster kullanıcılarını , tekrar soruyorum var mı öyle bir kelişmem bile ?
bir tane bulun haklısınız özür dilerim eşeklik etmişim diyeceğim.

saadet5467' Alıntı:
serkanefe kardeşimizle de bir sorunum yoktu , hatta kendisi benden özel mesajla özür bile dilemişti , maalesef diğerlerinin gazına geldi ve ayak uydurdu , çok gereksizdi.

ben neden aşağılayayım duster kullanıcılarını , tekrar soruyorum var mı öyle bir kelişmem bile ?
bir tane bulun haklısınız özür dilerim eşeklik etmişim diyeceğim.

Ben bir cümlenizi yanlış anlayıp karşı cevap verdiğimden için özür dilemiştim. O kadar dedik size tahrik edici kücük düşürücü şeyler yazmayın diye, bu duruma kendi kendinize düşürdünüz başkasında kabahet aramayın.

ben hemen hemen hepsini okudum,
tahrik edici bir şey varmıydı? belki ama her şeyden tahrik oluyorsanız
küçük düşürücü? bence öyle bir ifade yoktu, belki biraz mizah hepsi o kadar

serkan allah için o "küçük düşürücü" mesajımı buraya koyar mısın ?
bunu yaparsan tamam diyeceğim.

ama ben bana yazılmış mesajları koyabilirim.

SERKANEFE' Alıntı:
Ben bir cümlenizi yanlış anlayıp karşı cevap verdiğimden için özür dilemiştim. O kadar dedik size tahrik edici kücük düşürücü şeyler yazmayın diye, bu duruma kendi kendinize düşürdünüz başkasında kabahet aramayın.
tebrik ve teşekkür ediyorum Serkan bey...

Lütfen forumların hepsinden topik başlığı dışındaki tüm mesajları silelim. İyice kirlendi forum, gerçek bilgi paylaşmına zor ulaşıyoruz..

Tek problem ses ama bu meletlerden MT olupta ses yapmayanı yok zaten.
Fikir vermesi açısında bulabildiğim bir kaç resimi paylaşayım.

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

IMG_4115.jpg

IMG_4153.JPG

IMG_4200.JPG

IMG_4201.JPG

IMG_4202.JPG

Ankara Kumho bayii bir tanıdık, Kumhoların yaz lastiklerini pek tavsiye etmeyeceğini ancak kar ve çamur lastiklerini israrla tavsiye ettiğini söylemişti. Ben kw19 kar lastiğini 4 kıştır kullanıyorum. Gerçekten çok başarılı bir lastik ve fiyatları da çok uygun. Yalnız kw19 tipini artık üretmediği gibi bir tevatür duymuştum, ancak internette kw19 var görünüyor. Benim 4x4 duster'a bulabilirsem uygun ebat kw19 alacağım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR