Doğada Tek Başına - İçimdeki Doğa

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan melis_burcu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 102
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,950
Ynt: Doğada Tek Başına - İçimdeki Doğa

Bizde serdar kılıçsız yaparız .. bu da bir alternatif..

Etiketler

BTB_Wild' Alıntı:
Hep Serdar Kılıç'la tanışabilmeyi isterdim , soracağım ilk soru da birkaç kişi birlikte kamp yapabilir miyiz olacaktı . veya programlarından birine konuk olarak beni götürürmüsünüz diyecektim : )

Geçen akşam öyle kendi kendime basketbol oynarken saha kenarında atv araçlardan gördüm bitane .. Gidip sahibine bu aracın adı neydi diye sordum , 10-15 dakika kadar sohbet ettik ... Kendisi Serdar Kılıç'mış hiç farkedemedim : ) benim programı izliyormusun dedikten sonra anladım kendisi olduğunu ... Okuldan eski arkadaşlarıyla ara sıra basketbol oynuyorlarmış ... tvde göründüğünden daha iri yarı biri : ) ben kendimi uzun sanardım ama adamın yanında minicik kaldım : ) dağ evinden konuştuk biraz , o evi tek başınıza mı yaptınız yani dedim takılmak amaçlı :D inanmıyorum dedim :D yaaa unuttum beni programınıza konuk olarak alırmısınız diye sormayı da : ) hiç aklıma gelmedi ... gece 11 gibiydi zaten ... uykulu uykulu konuştum adamla 40 yıllık arkadaşımmış gibi : ) çok laubali davrandım farkında olmadan ...

gercekten cok şanşlısınız
dağevi programında kadim bir dostum cıktı programına yaklaşık 15 yıldır görmediğim bir arkadaşımdı mail atdım keendisine ama dönmedi henüz bana :(

Gerçekten ama gerçekten hiç aç kaldınızmı?
İnsan,en azından ben aç kalırsam yenilecek kadar yumuşak(kemirmekte dahil)her şeyi yerim.
Merak etmeyin sizde kazara o hale düşerseniz nasıl yeniyormuş görürsünüz :smiley:

Doğa da hiç bir zaman sıkılınmaz,beyninizi meşgul edecek bir nokta her an için vardır,
Bırakın bu gereksizlikleri,milyonlarca yıldızın seyrinin zevkini çıkarın.
Çok sıkılırsanız bu evrende ne kadar küçük olduğunuzu hatırlayıp hiç bir zaman büyüklük taslamamayı hatırlayın :smiley:
Zaten bir başlarsanız düşünmeye,bazı yıldızların ışığının 50 yıl bazılarınında 200 yıl önceki görüntüleri olduğunu,oradan devamla uçsuz bir nehir.
Birde bakmışsınız sabah olmuş ;D

Doğada çok defa aç ve yalnız kaldım..evt insan ister istemez alternatifler üretiyor,ve nomalde burun kıvıracağı bi çok şeyi yiyor..

Tabi yapabiliriz güzel bir organizasyon . Her ne kadar İstanbul'lu olmasak da geliriz yine ...

serdar kılıçı bende seviyorum takip ediyorum.. insanları sürekli doğaya yönlendiriyor ve kamp tarzı organizasyonlara davet ediyor .. fakat kurucusu olduğu wolftrack kulubünün fiyatlarını gördükten sonra ne yazıkki sempatim bayağı azaldı kendisine.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR