Ynt: Doğada Tek Başına - İçimdeki Doğa
güzeldi
yasalğüç' Alıntı:zorda kalırsam ondan karnı yarık bile yaparımmm
güzeldi
yasalğüç' Alıntı:zorda kalırsam ondan karnı yarık bile yaparımmm
..teşekküredrim...DR.ÖZHAN' Alıntı:güzeldi
Güzel yazı. Katılıyoum.lonelytent' Alıntı:Serdar Kılıç'ı anlamak için ve verdiği sosyal mesajları anlayabilmek için galiba onu tanımanın da önemli olduğunu düşünüyorum.Üniversite çağlarımızda ODTÜ'nün açık havuzunda tanışmıştık.Gerçekten şu anda ekran karşısında ne ise o zamanlarda o idi.Kesinlikle doğa sporları için yaratılmış ender insanlardan. Ayrıca verdiği sosyal mesajlarda kötü değil kanımca.Kim evladının evde halı üzerinde oynadığı için alerji olup hastanelerde ciğer açıçı solumun cihazlarına bağlı yaşamasını ister ki.Adam da doğru dürüst açıklamalarla güzel sosyal mesajlar vererek,doğaya çıkın,ona sahip çıkın diyor.Hani hayatımın hiçbir karesinde onun kadar cesaretli,onun kadar doğa insanı olamayacağım ama yine de çocuğumun da solucandan korkmamasını,çam ağaçlarının dibinde taze domatesini,katığını yemesini,bir kaç gece yıldızların altında uyumaya çalışmasının benim hayallerimin sınırları ile ilgisi olduğunun farkındayım.O yüzden Serdar'a hak veriyorum,onun gibi akli selim insanların çıkıpta şu dizi manyağı topluma 2-3 kalem doğa bilgisi aşılasa , alnından öperim.
yukarıda yazan bosbos yazılara güzel cevaplonelytent' Alıntı:Serdar Kılıç'ı anlamak için ve verdiği sosyal mesajları anlayabilmek için galiba onu tanımanın da önemli olduğunu düşünüyorum.Üniversite çağlarımızda ODTÜ'nün açık havuzunda tanışmıştık.Gerçekten şu anda ekran karşısında ne ise o zamanlarda o idi.Kesinlikle doğa sporları için yaratılmış ender insanlardan. Ayrıca verdiği sosyal mesajlarda kötü değil kanımca.Kim evladının evde halı üzerinde oynadığı için alerji olup hastanelerde ciğer açıçı solumun cihazlarına bağlı yaşamasını ister ki.Adam da doğru dürüst açıklamalarla güzel sosyal mesajlar vererek,doğaya çıkın,ona sahip çıkın diyor.Hani hayatımın hiçbir karesinde onun kadar cesaretli,onun kadar doğa insanı olamayacağım ama yine de çocuğumun da solucandan korkmamasını,çam ağaçlarının dibinde taze domatesini,katığını yemesini,bir kaç gece yıldızların altında uyumaya çalışmasının benim hayallerimin sınırları ile ilgisi olduğunun farkındayım.O yüzden Serdar'a hak veriyorum,onun gibi akli selim insanların çıkıpta şu dizi manyağı topluma 2-3 kalem doğa bilgisi aşılasa , alnından öperim.