Discovery V8 - Discovery 2.5 TD Tercihi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan AYDURAN Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 377
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 92,694

Hangisini Tercih Edersiniz?

• Discovery I 3.9 V8

Kullanılan: 129 53.3%
  • Discovery 2.5 TD

Kullanılan: 113 46.7%

• Kullanılan toplam oy
    242
Ynt: Discovery V8 - Discovery 2.5 TD Tercihi

LRTD5' Alıntı:
Evet uçlarda bir modifikasyon için v8 olabilir.
Mantıken v8 makina çok dayanıklı olmalı ama ben günlük hayatta o kadar sağlam olduğunu gözlemlemiyorum.

Belki bir DÜZ 6 olsa daha mı sağlam olacak nedir? Neyse sağlamlık arayan zaten Toyota alsın, olsun bitsin.
Artık o kişi ile sadece dağda, bayırda, yolda görüşelim, ha birde Yaris'lerimizi yetkili servise götürünce, yetkili serviste bekleme salonunda :smiley:

LPG için bence çevreci ve güzel bir yakıt ancak, TR'de depo limitlemeleri adama sıkıntı verir. 200-250 Km filan yapar herhalde max bir depo..

toyotamız var diye çay,kahve içip muhabbet edemiycezmi, hocam ...kırıldım ama ;D

Etiketler

çağlar' Alıntı:
toyotamız var diye çay,kahve içip muhabbet edemiycezmi, hocam ...kırıldım ama ;D

LPG takarsam söz Toyota alacağım :smiley:
Dizeller çok pahalı...

benim gibi 60 litre taktırmayın ama..her benzinlikte durursunuz,bi çay bi kahve derken,, heryere 8-10 saatte varırsınız.. :D

boşverin dizeli arkadaşlar tıkkır tıkkır.....en büyük LPG

Tempus' Alıntı:
td5 i bir kere doldurup adanaya gidiyorum ben ya ;D

He he aynen öyle, onda bile doldurmak gerektiğinde sıkılıyorum. Ek bir depo olsa süper olurdu.
Ayda bir kez doldur iş bitsin..

land cruiser dubai versiyonu bulsak ;).
çift depo çift klima,buzluk,vs.vs.vs.vs.....diye gider

caglar ben bir land cruiser le karadeniz turu yaptim, cift depoydu lpg siz ;D

burdan rizeye gidene kadar 4 kere filan depo doldurduk her dolusu 350 ye filan doluyordu ;D ustelik geze geze gitmedim oraya direk gittik

gaza biraz basinca benzin ibresi kimildiyordu resmen o gun ben land cruiser macerami bitirdim ;D hala severim uzakdan uzaga saglamligini taktir ederim de mumkunse benim diil arkadasimin olsun ;D

kürşad işin aslı benzin mevzusunda haklısın..

lpg ye geçene kadar benzinde çalışıyor ya o bile gözüme batmıyor değil :mad:

ama ne yapsın araba altı tane koca koca pistonu var ;D

Uhh..
Benzin mi :smiley: Ben yine dizele devam...

ya arkadaşlar dizel tecrübem pek yok,
bi karşılaştığımızda bana bir tecrübe ettirin belki sempati duyarım, kimbilir ::smiley:

çağlar' Alıntı:
ya arkadaşlar dizel tecrübem pek yok,
bi karşılaştığımızda bana bir tecrübe ettirin belki sempati duyarım, kimbilir ::smiley:

Biz V8'i kullanmayız ama... Sonra alışkanlık yapıyor.

fena gaza gelmis haldeyim askerde 6 ayda bu gazim gecmezse subat ayinda 35 lastikli chipli bir td5 olucak ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR