Discovery V8 - Discovery 2.5 TD Tercihi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan AYDURAN Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 377
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 92,764

Hangisini Tercih Edersiniz?

• Discovery I 3.9 V8

Kullanılan: 129 53.3%
  • Discovery 2.5 TD

Kullanılan: 113 46.7%

• Kullanılan toplam oy
    242
Ynt: Discovery V8 - Discovery 2.5 TD Tercihi

yok siz bana illa TD5 i sattirip v8 disco1 aldiricaksiniz ama direniyorum ;D dizel inde turbo sesi var onla idare ediyoruz ;D

Etiketler

belden assagi vurma ;D sesi diil islevi onemli ;D dusuk devirde yuksek tork bizde, su gecislerinde avantaj bizde, ekonomik olma bizde, arkamizda dolu bir tup tasimiyoruz ;D senin dedigin gibi en iyi v8 sesi arkadasinin v8 sesidir ;D

Ekonomiyi geç manuel V8 LPG de 30 krş. yakıyor :smiley: ayrıca bugün TDI ın stop edip kalkamadığı yokuşta patinaj çektim :smiley: Tabii sizin TD5 lere saygı duyarım, TD5 farklı ;) Vergi konusu ise bugün hem Disco TDI hem de V8 vergisi ödedim, TDI ınki 370, V8 inki 750 TL, yani vergi konusunu da geçelim :smiley:

TD5 285/75/16 cevirirmi peki hazir aklima gelmisken :smiley:

bu arada senin arac 12 sinden once biter gitmeden cekeyim fotograflarini :smiley:

Mert o ne öyle be ;D ;D ;D

Merakla bekliyorum görüntüyüde ;D

land rover fotograflari bolumune biraz ipucu fotografi koydum ben mertin aracdan ;D

Tempus' Alıntı:
TD5 285/75/16 cevirirmi peki hazir aklima gelmisken :smiley:

bu arada senin arac 12 sinden once biter gitmeden cekeyim fotograflarini :smiley:

315 R 75 16 yı bile çevirir. ;D

verin gazi boyle ;D yok bana 285 yada 275 yeter birde spacer yada ofsetli jant tamamdir proje hazir, parasi hazir tek is 6 ay beklemek :smiley:

acaba askerde soforluk isinemi baliklama atlasam ya basima bela mi alirim acaba ;D

discovery-V8' Alıntı:
komplemi iptal ettin yoksa , chery bomb gibi bişeymi taktın?

Eheheh komple iptal abi, sadece son susturucu devrede ;D ;D amaa ortalık yıkılıyor :D Super GAZ videosundaki Defender 90 ile aynı ses ;)
Kürşadcım, fabrika çıkışlı bir Discoda bu ses çok abartı olurdu bence ;)

Deep' Alıntı:
Eheheh komple iptal abi, sadece son susturucu devrede ;D ;D amaa ortalık yıkılıyor :D Super GAZ videosundaki Defender 90 ile aynı ses ;)
Kürşadcım, fabrika çıkışlı bir Discoda bu ses çok abartı olurdu bence ;)

Mertcim iyide son 1 ayda 3-4 bin km yol yaptım bu ses uzun yolda bayıltmazmı ? Bende komple iptal yerine chery-bomb gibi bişey takayım diyordum ortaya. Sence nasıl olur?

Sesi dinleyemdedim bende eksik olan bişeymı var
neyse yaa ne yapacam benzinlinin sesini ses lazım değil tork olsun yeter ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,703
Kayıtlı Üye Sayımız
166,545
Kaydolan Son Üyemiz
Behcet001453

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR