asabi' Alıntı:teşekkürler umarım kısa zamanda aracımı sizlerinde tecrübesiyle biran önce bitirebilirim ve yine umarım sizlerle yüzyüzede görüşüp tanışabiliriz bundan onur duyarım,herşey için teşekkür ederim şimdiden saygılarımla.
asabi' Alıntı:yanılmıyorsam birtane izmitte var bordo yaban tv de görmüştüm ama gezenbilirdemi bilmiyorum
egeli 34' Alıntı:1. ben
2. kürşad
3.??? kimdi
asabi' Alıntı:teşekkürler umarım kısa zamanda aracımı sizlerinde tecrübesiyle biran önce bitirebilirim ve yine umarım sizlerle yüzyüzede görüşüp tanışabiliriz bundan onur duyarım,herşey için teşekkür ederim şimdiden saygılarımla.
egeli 34' Alıntı:var evet![]()
Tempus' Alıntı:hala varmi ki o arac en son yok gibiydi :![]()
Tempus' Alıntı:tabiki benim icinde onurdur
siz hangi sehirdesiniz, denk geldigimizde birlikdede biryerlere gideriz. gerci beni seytan durtuyor arabami degistirme ihtimalimde var uzun vadede 8) ilk once ben off road yapmiycam pek yaylalarda filan gezicem diye basladik, simdi tank gibi discovery yaptik hala daha sert off road ister oldum. bakalim nerede durulucam![]()
egeli 34' Alıntı:defendermi istiyorsun şimdide![]()
Tempus' Alıntı:abi bana daha ucuz ve kaporta vs sini umursamayacagim bir arac olursa daha rahat edicem, discovery yi kirmiyim diye bazi seyleri yapamiyorum icimde kaliyor , yada yapicam bunla arabaya ayzik olucak ;D ;D ;D
sadece arazide kullanacagim araziye gitmedigim zamanlarda kapida durucak biseyler yapmak planim var yada daha fazla para kazanip bunu o sekilde kullanip masrafindan da kacmiycam![]()
asabi' Alıntı:Evet aslında bende bir defender düşünüyordum toplamak için ama disco 2 den olmaz diyen çok kişi gördüm sizide takip ettikten sonra herkeze olup olmayacağını daha net göstermek lazım diye düşünüyorum.
asabi' Alıntı:ben ankaradayım.