Discovery TD5 Modifiye

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 474
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 83,620
Ynt: Discovery TD5 Modifiye

yanılmıyorsam birtane izmitte var bordo yaban tv de görmüştüm ama gezenbilirdemi bilmiyorum

Etiketler

asabi' Alıntı:
teşekkürler umarım kısa zamanda aracımı sizlerinde tecrübesiyle biran önce bitirebilirim ve yine umarım sizlerle yüzyüzede görüşüp tanışabiliriz bundan onur duyarım,herşey için teşekkür ederim şimdiden saygılarımla.

beni oto mekanikte görürsünüz yoksamda ahmet ergun nerde diye sorun hüseyin bulur beni ;D

egeli 34' Alıntı:
1. ben
2. kürşad
3.??? kimdi

mertozzyy nickli bizim yiyenbilir forumunda yaziyor bizim gurupdan, ayni renk V8 disco 2, benimkiyle neredeyse tamamen ayni, 33 stt lastikler bearmarch tampon vinc :smiley:

asabi' Alıntı:
teşekkürler umarım kısa zamanda aracımı sizlerinde tecrübesiyle biran önce bitirebilirim ve yine umarım sizlerle yüzyüzede görüşüp tanışabiliriz bundan onur duyarım,herşey için teşekkür ederim şimdiden saygılarımla.

tabiki benim icinde onurdur :smiley:

siz hangi sehirdesiniz, denk geldigimizde birlikdede biryerlere gideriz. gerci beni seytan durtuyor arabami degistirme ihtimalimde var uzun vadede 8) ilk once ben off road yapmiycam pek yaylalarda filan gezicem diye basladik, simdi tank gibi discovery yaptik hala daha sert off road ister oldum. bakalim nerede durulucam :smiley:

Tempus' Alıntı:
tabiki benim icinde onurdur :smiley:

siz hangi sehirdesiniz, denk geldigimizde birlikdede biryerlere gideriz. gerci beni seytan durtuyor arabami degistirme ihtimalimde var uzun vadede 8) ilk once ben off road yapmiycam pek yaylalarda filan gezicem diye basladik, simdi tank gibi discovery yaptik hala daha sert off road ister oldum. bakalim nerede durulucam :smiley:

defendermi istiyorsun şimdide :smiley:

ya zaten artik discovery 1 lerin devri bitiyor gibi discovery 2 ler off road a girmeye basladi, nerdeyse her ay 1-2 tane yeni off road modifiyeli disco 2 aramiza eklenmeye basladi.

bir ay kadar önce sahibindende görmüştüm satılıktı sonra yaban tv de antalya gezisinde gördüm yanılmıyorsam.

egeli 34' Alıntı:
defendermi istiyorsun şimdide :smiley:

abi bana daha ucuz ve kaporta vs sini umursamayacagim bir arac olursa daha rahat edicem, discovery yi kirmiyim diye bazi seyleri yapamiyorum icimde kaliyor , yada yapicam bunla arabaya ayzik olucak ;D ;D ;D

sadece arazide kullanacagim araziye gitmedigim zamanlarda kapida durucak biseyler yapmak planim var yada daha fazla para kazanip bunu o sekilde kullanip masrafindan da kacmiycam :D

Evet aslında bende bir defender düşünüyordum toplamak için ama disco 2 den olmaz diyen çok kişi gördüm sizide takip ettikten sonra herkeze olup olmayacağını daha net göstermek lazım diye düşünüyorum.

Tempus' Alıntı:
abi bana daha ucuz ve kaporta vs sini umursamayacagim bir arac olursa daha rahat edicem, discovery yi kirmiyim diye bazi seyleri yapamiyorum icimde kaliyor , yada yapicam bunla arabaya ayzik olucak ;D ;D ;D

sadece arazide kullanacagim araziye gitmedigim zamanlarda kapida durucak biseyler yapmak planim var yada daha fazla para kazanip bunu o sekilde kullanip masrafindan da kacmiycam :D

al 15.000 tl ye def istediğin gibi oyna :smiley:

asabi' Alıntı:
Evet aslında bende bir defender düşünüyordum toplamak için ama disco 2 den olmaz diyen çok kişi gördüm sizide takip ettikten sonra herkeze olup olmayacağını daha net göstermek lazım diye düşünüyorum.

olur bu modifikasyonu önce ben yaptım sonra askerliğini bitirip gelince kürşad yaptı ama parça pahallı defenderle fiyatlar kıyas kabul etmez :smiley:

asabi' Alıntı:
ben ankaradayım.

ankarada ingiliz kemal var ama oda 80 yaşında oğlu yapıyor diye öğrenmiştim sorarım kemal amca bu işin çok eskilerinden hala kendi arabasını tamir eder hüseyinin orda. :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,634
Kaydolan Son Üyemiz
nivacikadir

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR