Discovery TD5 Modifiye

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 474
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 83,633
Ynt: Discovery TD5 Modifiye

cemtascioglu' Alıntı:
yok yok suzukı ıcın somustum suzukı yaıyorum bırtane tolgayla fen oluyor

suzukiye fazla ağır bişeyler takmamak lazım ;D konuşuruz ama yan basamakların fazla işçiliği olmadıgından uygun bir fiyata ve birkaç saatte yapiyorlar, boya montaj vs bir gün içinde bile biter usta boşsa

Etiketler

bugün ingiltereden gelen orta kilit bağlantı aleti takıldı. Artık manuel devreye giren bir orta kilit + TC sistemi birlikte çalışabilicek.
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]

cdl1.jpg

IMG_3406.jpg

IMG_3408.jpg

IMG_3409.jpg

Kürşat bey öncelikle hayırlı olsun çok güzel olmuş iyi günlrde kullanın benimde disco 2 var bende sizinki gibi modifiye ettirmeyi düşünüyorum ancak teknik bilgi ve fiyatlar hakkında biraz bilgi alabilirmiyim mesela dişli oranlarında değişiklik oldumu aracın performansı nasıl lastikleri kaça aldınız, birde aracınızın son fotoğraflarını eklerseniz sevinirim şimdiden teşekkürler

safur' Alıntı:
Kürşat bey öncelikle hayırlı olsun çok güzel olmuş iyi günlrde kullanın benimde disco 2 var bende sizinki gibi modifiye ettirmeyi düşünüyorum ancak teknik bilgi ve fiyatlar hakkında biraz bilgi alabilirmiyim mesela dişli oranlarında değişiklik oldumu aracın performansı nasıl lastikleri kaça aldınız, birde aracınızın son fotoğraflarını eklerseniz sevinirim şimdiden teşekkürler

son fotograflar 1 sayfa geride : )))

safur' Alıntı:

Çok teşekkürler darısı size.

Aslında bu forumu açıp her detayı koyma nedenlerimden biriside benden sonra aynı işe kalkışacak kişilere biraz bilgi olsun diye. ilk baştan itibaren bakarsanız bir sürü bilgi ve diğer arkadaşların fikirlerini bulabilirsiniz. 33 inc lastik için sadece yay ve amortisörler ile yükseltme yetiyor, başka hiçbir değişikliğe gerek yok. Aracınız v8 mi bilmiyorum ama TD5 ise chip tuning yapılırsa lastikden dolayı meydana gelen çekiş gücü kaybınıda fazlasıyla geri alıyorsunuz. 35 inc lastikleride aynı şekilde takıp kullanan var ve hiçbir problem yaşamadı 1 senedir. Ben 33 ün yeterli olacağını düşündüm limitleri zorlamak istemedim. Son halinin güzel fotograflarını çekerim yakında eklerim :smiley:

Aracın bugün itibarı ile son durumu bu yarın ne olur bilmem :smiley:

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]

IMG_3516.jpg

IMG_3517.jpg

IMG_3524.jpg

IMG_3519.jpg

maaşallah, koç gibi oldu, elleriniz sağlık ekip olarak, çok zevkli ve kaliteli işler çıkarttınız ortaya, tebrikler, tebrikler, tebrikler... :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,638
Kaydolan Son Üyemiz
kerimov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR