Discovery TD5 Modifiye

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 474
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 83,644
Ynt: Discovery TD5 Modifiye

Tempus' Alıntı:
valla abi , orta ve arka kilit varken on kilite ne kadar ne zaman ihtiyac duyarsinki bilmiyorum, ozellikle senin gibi belgrad gibi agir camur orman vs ye sokam diyen biri icin. ona para harcayacagina mini bara yatirim yap daha cok kullaniriz ;D

istanbula geldiğimde uygulamalı gösteririm sana , ama arabadan atlayıp korkmak yok :D ,

Etiketler

Kürşad sen benden önce yazdın.
Zaten orta kilit çok iyi iş görüyor. Arkada oldumu bence iş tamam. Ön kilidi gerektirecek kadar hangimiz off road yapıyoruz.
Bizim araçların hiçbirinde ön kilit yok. Her türlü arazide birfiil çalışıyorlar.

cihanülker' Alıntı:
istanbula geldiğimde uygulamalı gösteririm sana , ama arabadan atlayıp korkmak yok :D ,

yok abi demek istedigim, senin araba kasa itibari ile zaten atlayip ziplama arabasi olmadigindan arabaya on kilit gerektiricek biseylere fazla sokmazsin gibime geliyor. ama tabi olmasininda kimseye bir zarari yok para varsa omru hayatinda bir kere lazim olur onda da olmazsa neden almadim dersin ;D

hsbasar' Alıntı:
Kürşad sen benden önce yazdın.
Zaten orta kilit çok iyi iş görüyor. Arkada oldumu bence iş tamam. Ön kilidi gerektirecek kadar hangimiz off road yapıyoruz.
Bizim araçların hiçbirinde ön kilit yok. Her türlü arazide birfiil çalışıyorlar.

ve zaten baticak yerde heryeri kilit olsada batiyor ;D

Tempus' Alıntı:
ve zaten baticak yerde heryeri kilit olsada batiyor ;D

Ayrıca kilidi batmadan açman gerekiyor, battıktan sonra bir faydası yok diyor kullananlar.
Ben kullananların yalancısıyım ;D

hsbasar' Alıntı:
Ayrıca kilidi batmadan açman gerekiyor, battıktan sonra bir faydası yok diyor kullananlar.
Ben kullananların yalancısıyım ;D

ya kilit 2000 lira, batinca cekicek arkadas beles ;D en iyi arb kilit arkadasinin ARB kilitidir gibi cogaltmalarda yapilabilir ;D

yol seyisi dun aksamustu ormanda 8)

th_CIMG4580.jpg

Arka tampon bitti, bu akşam taktık, alt depo koruma yan barlar ve ön koruma yarına kaldı
:smiley:
[attachment=1]
[attachment=2]

1.jpg

2.jpg

kürşat çok güzel olmuş , ustanın eline sağlık ,yalnızca bir tavsiyem var ,egzosu ,kafasını ya kısaltır , yada yer varsa hatırlayamıyorum şu an ,yukarıya alıp ucunu kes , çok farkediyor uzaklaşmalarda :D ( noot eski bir discocu) :D

cihanülker' Alıntı:
kürşat çok güzel olmuş , ustanın eline sağlık ,yalnızca bir tavsiyem var ,egzosu ,kafasını ya kısaltır , yada yer varsa hatırlayamıyorum şu an ,yukarıya alıp ucunu kes , çok farkediyor uzaklaşmalarda :D ( noot eski bir discocu) :D

Saol abi :smiley:

zaten kesilip yukarı alınıcak tamponla sıfır gibi ayarlanıcak, yeni tampon biraz hem yukarıda hem kısa o yuzden egzos oyle dışta kaldı. Geç bitti yoksa direk egsoz cuya ugrayacakdım, yarına kaldı.

Kürşat çok yakışıklı olmuş, egzost konusunda istersen Bostancı sanayii de tanıdık var ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,639
Kaydolan Son Üyemiz
derinb

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR