Discovery TD5 Modifiye

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 474
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 83,646
Ynt: Discovery TD5 Modifiye

nkurtkaya' Alıntı:
Yazın 35"'e gerek duyacak mısın?

MT'ler 35" olsa daha iyi. MEsela MT117 35" ;D hiçbir çamur kanal sana engel olamaz ;)

o kadar sert lastiğe girmem için şehir içinde başka aracım olması lazım abi, bu benim tek aracım şehir içi şehir dışı vs, anca sırf hafta sonu için sök tak yapıcak bir lastik seti olursa olur ileride. Ama şu an 2. seti AT yapıp yazın AT kışın stt devam etmeyi düşünüyorum. Fazla çamurdada vinçleyerek çekilerek idare ederim mecburen ::smiley: bu arada senin uçan def de orhan ustanın orda üzgün üzgün yatıyordu üzüldüm öyle görünce bir an önce toparlasalarda kendine gelse

Etiketler

Tempus' Alıntı:
... bu arada senin uçan def de orhan ustanın orda üzgün üzgün yatıyordu üzüldüm öyle görünce bir an önce toparlasalarda kendine gelse

Toparlanınca da ben üzüleceğim ama ...

cihanülker' Alıntı:
kürşat süper oluyor aracın gitgide büyüyor ama sakın 35 lere girme derim ben ,şanzumanı unutma kardeşş :D

ya abi ugrasma benimle ya ;D ;D ;D girmiyorum zaten ilerisi için fantazi o. Ama 35 lede 1 senedir kullanan var standart sorunsuz. şanzumandan önce zayıf olan başka yerleri varmış öğrendik.

Kürşad iyi gidiyor, eksik kalmadı galiba ;D
Ne yapacaksın bundan sonra, sıkılırsın sen şimdi. Yeni bir proje lazım.

hsbasar' Alıntı:
Kürşad iyi gidiyor, eksik kalmadı galiba ;D
Ne yapacaksın bundan sonra

Saolasın :smiley:

bundan sonra, 14 ünde orta kilit geliyor o takılıcak, ön tampon bir ara yenilenicek, arka tampoonla uyumlu özel bişey yapılıcak vinc daha içe alınıcak. belki sadece düz kenar yükseltileri olmayan bir port bagaj yapılıcak, g4 lerin yan yukseltileri olmayan şeklinde. ama hala düşünüyorum acelesi yok. Param olduğunda da iyi bir arka kilit alıcam onunda acelesi yok. 1. etap çalışmalarım bitiyor orta kilitle aslında bundan sonrası acelesi olmayan şeyler. ha birde 14 ünde orjinal land rover water proff koltuk kılıflarımda gelicek kısmetse ;D ;D

yok ben sıkılmam çünkü araç yapmakdan zevk aldıgmdan daha çok ben gezip onu kullanmak , kamp yapmak, fotograf çekmekden hoşlanıyorum, araç benim için amaç değil araç :smiley: adı üstünde.

ileride kenarda bir 30-40 000 param olursa 90 v8 defender projem hep hayalimde olucak ama :smiley:

Tempus' Alıntı:
yok ben sıkılmam çünkü araç yapmakdan zevk aldıgmdan daha çok ben gezip onu kullanmak , kamp yapmak, fotograf çekmekden hoşlanıyorum, araç benim için amaç değil araç :smiley: adı üstünde.

ileride kenarda bir 30-40 000 param olursa 90 v8 defender projem hep hayalimde olucak ama :smiley:

Sen işin sırrını çözmüşsün, kolay gelsin.

Tempus' Alıntı:
ya abi ugrasma benimle ya ;D ;D ;D girmiyorum zaten ilerisi için fantazi o. Ama 35 lede 1 senedir kullanan var standart sorunsuz. şanzumandan önce zayıf olan başka yerleri varmış öğrendik.

35 takıcam deseydin söylerdik kürşatçım , benim araba standart haline cuup tktık kesme biçme yok ,sadece 2 inç yükseltme :D :D :D

Tempus' Alıntı:
Saolasın :smiley:

bundan sonra, 14 ünde orta kilit geliyor o takılıcak, ön tampon bir ara yenilenicek, arka tampoonla uyumlu özel bişey yapılıcak vinc daha içe alınıcak. belki sadece düz kenar yükseltileri olmayan bir port bagaj yapılıcak, g4 lerin yan yukseltileri olmayan şeklinde. ama hala düşünüyorum acelesi yok. Param olduğunda da iyi bir arka kilit alıcam onunda acelesi yok. 1. etap çalışmalarım bitiyor orta kilitle aslında bundan sonrası acelesi olmayan şeyler. ha birde 14 ünde orjinal land rover water proff koltuk kılıflarımda gelicek kısmetse ;D ;D

haydi hayrlısı olsun , kilit çok iş yapar td5 de :D ,bende sipariş verdim önlere ARB ,marka

cihanülker' Alıntı:
35 takıcam deseydin söylerdik kürşatçım , benim araba standart haline cuup tktık kesme biçme yok ,sadece 2 inç yükseltme :D :D :D

seninki asfalt seysi abi bana uymaz onu aile arabasi arkasi minibar ;D ayrica senin arabanin kopru gecisleri zayif ;D

cihanülker' Alıntı:
haydi hayrlısı olsun , kilit çok iş yapar td5 de :D ,bende sipariş verdim önlere ARB ,marka

sizinkilerde zaten hertarafi kilitli olmuyormuydu ya? ARB dusunuyorum bende arka icin ama bakalim bu haliyle neye ihtiyac duyucam once biraz deneyip onceliklerimi belirlerim.

Tempus' Alıntı:
seninki asfalt seysi abi bana uymaz onu aile arabasi arkasi minibar ;D ayrica senin arabanin kopru gecisleri zayif ;D

tabi tabi asfalt şeysi ,ama nedense hep arasiz şeysilerini çekiyor ,ama minibar gibi rahatlık yok bu arada benim minibar 50 litre dikkatini çekerim , köprüden töve geçmem birdaha valla hala kendime gelemedim :D :D :D ,yusuf yususfff

Tempus' Alıntı:
sizinkilerde zaten hertarafi kilitli olmuyormuydu ya? ARB dusunuyorum bende arka icin ama bakalim bu haliyle neye ihtiyac duyucam once biraz deneyip onceliklerimi belirlerim.

yok yok kürşat vx 80 lerde oluyor genelde , ön arka kilit, vx 100 lerde sadece arkada ve ortada standart var ,önde yok ,kilit işini iyi düşün , hatta kullananlardan fikir al derim ben takacağım arb yi ama bakalım ne olacak , ilk olacağı için acıkcası korkuyorum ,zorlamada ne olur vs ,çünki hiç takan ve kullanan yok türkiyede ,sen daha şanslısın en azından önünde örnekler var

valla abi , orta ve arka kilit varken on kilite ne kadar ne zaman ihtiyac duyarsinki bilmiyorum, ozellikle senin gibi belgrad gibi agir camur orman vs ye sokam diyen biri icin. ona para harcayacagina mini bara yatirim yap daha cok kullaniriz ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,842
Kayıtlı Üye Sayımız
166,639
Kaydolan Son Üyemiz
derinb

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR