Herkese iyi dilekleri için teşekkür ediyorum. Arabanın değişim aşamalarını'da bu konu üzerinde yayınlamak istiyorum. Çok istedik, oldu! Belki çok isteyen birilerine vesile oluruz... Aracın alım aşamasında sürekli olarak görüşlerine başvurduğum Erdinç Ağabey (DerinDerin), low2 Garage Sahibi Ustam Ayhan Kalaycı, Telefonla destek veren Sakallı Hüseyin ağabey, Kayalar Oto Ankara sorumlularından Necati ağabey ve Ankara Rangers Servisinin Sahibi, Misafirperverliğin dibine vuran Doğan ustaya çok teşekkür ediyorum.
Aracı ilana düşmeden aldık. Başka bir araç için konuşurken, başka bir araç vesile oldu. Disco bizi kendine çekti resmen. 1 ay bekledik, sürekli konuştuk, takip ettik, aldık!
-Alır almaz PS Chip Tunning Atatürk Oto Sanayi Barbaros Ağabey Stage1 Yazılım Yüklemesi Yaptı (araç çok iyi duruma geliyor.)
-Sanayiye gitmişken Döşemeciye uğrayarak, bazı noktalarda yıpranma olan koltukların ekspertizini yaptırdım. Bu gün aracı bırakacağım, cuma akşamı teslim alacağım.
-Evren oto sanayi sitesinde bulunan Low 2 Garage' aracı götürüp lifte kaldırdık. Ufak defek eksikleri olduğunu bildiren Ayhan usta, sağolsun aracımı eksiksiz hale getirecek. İlk kez ziyaret etmeme rağmen (Telefonda uzun konuşmalar gerçekleştirmiştik) çok ilgili, bilgili, alakadar... Tavsiye +1
-Temiz çıkma Jant ve Lastik Bulduk, hatta ayağımıza geldi, takmasak olmazdı. (BF Goodrich All Terrain/ Jantlar Orijinal Land Rover 16")
-Aracı alma sebeplerimden biri Araç üstü çadır olduğundan, ya tavan barı takacaktım ya da sepet, Bayrampaşa'da imalatçı Orhan kardeşi bulduk. İlgisi alakası çok üst düzey. Sepet kaliteli, fiyatları makul. Tavsiye ediyorum.
Sevgi ve Saygılarımla.
Timuçin ELGİN
Araç Öğlen saatlerinde bu şekilde görünürken, (Sağda ki benim, soldaki Erdinç Ağabeyin aracı)
Akşam saatlerinde bu görünümdeydi.