Discovery 2 Almak Istiyorum.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan milimadami Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 236
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 61,923
Hocam mrb ben de disco 2 td5 mevcut arac 193 binde sasmaz rangers dogan usta takipli disco 3 e gecis maksadiyla satiyorum ilgili merakli birine gitsin diyerek sahibindene koymadim ustamin haberi var sadece ilgilenirsen 05337260336 numaram gorusebiliriz
Merhaba Mamuk,
Aracın resimlerini bana 0532 2362370 den ulaştırırsan ilgilenebilirim. Temiz bir disco 2 arayışım var.
teşekkürler
Alper Güney

Etiketler
Hadi bize hayırlı olsun...
8317240fb526f3298a9fe4d5979136a5.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Herkese iyi dilekleri için teşekkür ediyorum. Arabanın değişim aşamalarını'da bu konu üzerinde yayınlamak istiyorum. Çok istedik, oldu! Belki çok isteyen birilerine vesile oluruz... Aracın alım aşamasında sürekli olarak görüşlerine başvurduğum Erdinç Ağabey (DerinDerin), low2 Garage Sahibi Ustam Ayhan Kalaycı, Telefonla destek veren Sakallı Hüseyin ağabey, Kayalar Oto Ankara sorumlularından Necati ağabey ve Ankara Rangers Servisinin Sahibi, Misafirperverliğin dibine vuran Doğan ustaya çok teşekkür ediyorum.

Aracı ilana düşmeden aldık. Başka bir araç için konuşurken, başka bir araç vesile oldu. Disco bizi kendine çekti resmen. 1 ay bekledik, sürekli konuştuk, takip ettik, aldık!

-Alır almaz PS Chip Tunning Atatürk Oto Sanayi Barbaros Ağabey Stage1 Yazılım Yüklemesi Yaptı (araç çok iyi duruma geliyor.)
-Sanayiye gitmişken Döşemeciye uğrayarak, bazı noktalarda yıpranma olan koltukların ekspertizini yaptırdım. Bu gün aracı bırakacağım, cuma akşamı teslim alacağım.
-Evren oto sanayi sitesinde bulunan Low 2 Garage' aracı götürüp lifte kaldırdık. Ufak defek eksikleri olduğunu bildiren Ayhan usta, sağolsun aracımı eksiksiz hale getirecek. İlk kez ziyaret etmeme rağmen (Telefonda uzun konuşmalar gerçekleştirmiştik) çok ilgili, bilgili, alakadar... Tavsiye +1
-Temiz çıkma Jant ve Lastik Bulduk, hatta ayağımıza geldi, takmasak olmazdı. (BF Goodrich All Terrain/ Jantlar Orijinal Land Rover 16")
-Aracı alma sebeplerimden biri Araç üstü çadır olduğundan, ya tavan barı takacaktım ya da sepet, Bayrampaşa'da imalatçı Orhan kardeşi bulduk. İlgisi alakası çok üst düzey. Sepet kaliteli, fiyatları makul. Tavsiye ediyorum.

Sevgi ve Saygılarımla.
Timuçin ELGİN

Araç Öğlen saatlerinde bu şekilde görünürken, (Sağda ki benim, soldaki Erdinç Ağabeyin aracı)
IMG_8233.JPG

Akşam saatlerinde bu görünümdeydi.
IMG_8260.JPG

Tekrar merhaba. Bu gün aracın altını ve motorunu yıkattım. Motor yıkama sırasında krank sensörünün jakına su kaçırmışız. Sorunun nerden olduğunu çözene kadar bir kaç saat motor bana baktı ben motora çözdük çok şükür. Yıkamadan sonra 4. Levent auto Wash Mustafa ağabey ön farlarımızı patlattı. Çok etkili oldu. İşi uygun fiyatlara hakkıyla yapıyor tavsiye ederim. Resimler aşağıda. Saygılar sunuyorum.

Öncesi:

198420c0dcfd7545c50415831fcf56be.jpg

Sonrası:

f2b0d5fdcb0fcf4a4052c2850146a5f0.jpg

Erdinç ağabey beni yine yalnız bırakmadı. (derinderin)

9b352b1640b443bfc0036a7913b17b33.jpg

ebc99d1404ec72a24277cef773f28e93.jpg

Deri döşeme tadilatını fotoğraflama şansım olmadı. En kısa zamanda aktaracağım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Öncelikle aracımızın ön plastik tamponunu komple söktük. Aracın ön altında bulunan 2 adet ana şaşe profili var onlarıda söktük oraya vinç tablosu gelicek şekilde 10 mm saçtan malzeme yaptık ve civataladık. Aynı şekilde bu profilin alnına gelen malzemeyide 10 mm sactan kapak olucak dizayn edip monteledik. Aracın önünde bulunan 2 adet mapanın baglı oldugu delikler ve öndeki vinç arabanın direk ana şasesine baglıdır. Bu arada önemlde dikkat edilmesi gereken nokta budur. Çünkü aracı mapalardan çekerken yada vinç ile başka aracı veya kendi aracını çekerken arabanın tamponuna yük bindirmemen gerekir yoksa tampon kopar yamulur çok risklidir. Biz bunların hepsinin aracın altındaki saşeden güç alarak yaptık. Tampona yük vericek veya güç uygulacak bir durum yoktur. Aracın tamponuda 5mm siyah saçtan yapılmıştır. Vinç gizlidir. Aydınlatmalar direk gövdeye baglıdır ve üzerinde korkuluk vardır. Tamponun tamamı Elektro statik toz boyalıdır. Bu tamponun 3d Komple çizimi yapıp ölçülendirdik ve sonrasında laser kesme kıvırma ve kaynak işligi yapılıp daha sonrada boyanmıştır. Aynı tamponu komple söküp eski plastik tamponumuda takıp degiştirebilirim. Tasarımı komple kendimiz yaptık.

selamlar,bu çalışmanızla alakalı görselleri hatta bir ietişim numaranızı erdinccelik@gmail.com a yollayabilirmisiniz.
05322010501 ararsanızda çok memnun olurum.
erdinç çelik

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR