Discovery 2 Almak Istiyorum.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan milimadami Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 236
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 62,023
Gayet güzel olmuş,güle güle kullanın.Dediğiniz gibi araç içine sinmeli insanın,yoksa hemen soğur

Parlamazsa para Yok detaylı temizlik bitmek üzere.

IMG_8489.JPG

IMG_8488.JPG

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Etiketler

kullanım amacından çıkmasın diye çamuru bol olsun diyoruz hava atmak adına suv veya arazi aracı kullanan kişiler gibi değiliz çevreye duyarlı dağa bayıra çıkmayı seven bir grubuz genelde ota çayıra börtü böceğe bulaşmak daha çok hoşumuza gider şehirlerde darlanırız

kullanım amacından çıkmasın diye çamuru bol olsun diyoruz hava atmak adına suv veya arazi aracı kullanan kişiler gibi değiliz çevreye duyarlı dağa bayıra çıkmayı seven bir grubuz genelde ota çayıra börtü böceğe bulaşmak daha çok hoşumuza gider şehirlerde darlanırız
Ben beğendiğim için alıntı yapmıştım:smiley:

Hayırlı olsun keyifle takipteyim..
Teşekkür ederim, sağolun.

Satılığa çıkardığı Demir tampon için telefonda görüştüğüm Barış Ağabey, Benim olduğumu bilmeden bana Disco 2 orijinal yan basamaklarını hediye etti :smiley: Garip bir yakınlık var Disco sahiplerinin arasında. Kim olduğunun önemi yok, discosu olsun yeter hediyeye layık olmak için. Teşekkür ediyorum.

Mamuk: Kendisinin aracına niyetlendik, ama kuzeninin vesile olduğu aracı aldık. Sana da teşekkür ediyorum.

Sakallı Hüseyin Ağabey: Hayatında beni hiç görmedi, telefon ettiğimde 20 dk araç anlattı, bakmamız gereken püf noktaları aktardı, Ankara'da şuraya git dedi, referans verdi. Sağolsun....

Geçen gün de Rangers Oto Doğan Usta aradı, aracın durumunu sordu, bilgi verdi, dikkat etmem gereken yerleri söyledi. Doğan Usta ile yüzyüze 1 kere görüştük, aracı almadan önce kendisinin servisine götürdük, tüm ısrarlarıma rağmen 5 kuruş paramı almadı, yemeğimizi ısmarladı, ekspertiz yaptı (Kaporta dahil) sonra sarılarak uğurladı, bi abi daha kazandık. Gezenbilir kampına son dakikaya kadar katılma fikrim vardı. Doğan usta son dakikaya kadar her türlü bilgiyi paylaştı, gitti kamp alanına keşif yaptı, kalacak yer ayarladı, odun ayarladı vs.

Umut Çelikel: Parça numarası, teknik hesap vs. bilimum bilgi gerektiren konularda aramaktan hiç çekinmediğim, bu yakınlığı hissettiren güzel insan. :smiley: sen de iyi ki varsın.

ve DerinDerin ( Erdinç ÇELİK);
Gün içinde bir kaç kez aramadım mı rahat edemiyorum. abi şöyle yapsak, abi böyle yapsak. Cevap genelde: Sakin ol SUPERMAN :smiley: Ama sonra: Sen şu işi nerde yaptırmıştın. Heyecanlı ama Olgun abim benim...

falaaaaan filan... İyi ki almışım bu aracı. Sayesinde güzel insanlar tanıyorum. Araba alınır satılır da, kaliteli ve seviyeli güzel dostlarım oldu, en çok buna seviniyorum...

dec9413416897193a422afe99695b5d6.jpg

Aracımın direksiyonunu da orijinal deri kaplatmaya karar verdim. İşlem. Başladı

Bu gün Britpart 4x4 sis farlarımı da takacağım. (4 adet)

Ayrıca yetişirse yan basamaklar monte edilecek.

Hepsini bitince paylaşacağım.

Ön tampon koruması var takoz şeklinde, onlardan arıyorum. Ayrıca ön ve arka far korumalarından, birde orijinal ön tampona monte edilen sis farı için bir boru var. Sıfırları çok pahalı. Temiz çıkma bilen gören haber ederse çok sevinirim. Parça isimlerini yanlış yazdıysam affola.

Tampon koruma:
46106f8cd0180eafb44a2f61e77b29bf.jpg

Sis farı demiri:
b0a9c9c54f1ab89279906de0015113aa.jpg

Far koruma:
52655d18bafb5cf59e6c33dc1070af92.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR