Dışarıdan Off-Road Yapanlar Hakkında Neler Düşünülüyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bigfoot Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 141
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,620
Ynt: Dışarıdan Off-Road Yapanlar Hakkında Neler Düşünülüyor

merhaba arkadaşlar,
buraya yeni geldim ama bu ortamlarda çok bulundum neler yaptığınızı çok iyi biliyorum, ben bunları yapan arkadaşların psikolojileri ve o an ne hissettikleriyle ilgileniyorum o an ki hissettikleri ve psikolojileri ilgimi çekiyor ve anlamaya çalışıyorum..bana dışarıdan çok eğlenceli görünüyor...sizler de dışarıdan çok neşeli insanlar olarak görünmenize rağmen içinizde neler yaşıyorsunuz bunu paylaşmak ister misiniz? buna cesaret edicek arkadaşlarla sohbet etmeyi bekliyorum

Etiketler

tahoe006' Alıntı:
bence öyle diyenleri sağ koltuğa oturtup korkudan inicem diyene kadar arazide gezeceksin :smiley:
yunus bager' Alıntı:
adrenalim' Alıntı:
;D ;D ;D
sonuç ne olur peki?

Geçen haftalarda pazar günü yolda giderken dimdik bir yere daldım.
Yokuşta kaldım. Kitledim ikinci defa çıktım ama sonuç ???
Dağın tepesinde, hanımla çocuklar kendilerini dışarı bi attılar, diken miken dinlemedile,r okadar yolu yürüyerek indiler :-[
Bana söyledikleri kelime koro halinde OFROF MOFROF YOK ;D
İkinci birdefa daha fırsay kolluyorum bakalım ne olcak ::smiley:

figo kardeş ama sen oyunu bozmuşun.
yenge ve çocuklar varken yapılırmı yaw :mad:

olsun yinede günün en güzel cümlesi '' OFROF MOFROFF YOK'' ;D ;D ;D
kazasız belasız ve bol çamurlu günler... ;)

Ömer aynı şey pazar günü bana oldu yani off road denilecek kadarda değil hee korkudan aynı seninliker gibi çalı , diken , dinlemeden yürüyerek indiler ;D ;D ;D
banada dedikleri OFRODUN BATSIN ;D ;D ;D

bigfoot' Alıntı:
figo kardeş ama sen oyunu bozmuşun.
yenge ve çocuklar varken yapılırmı yaw :mad:

olsun yinede günün en güzel cümlesi '' OFROF MOFROFF YOK'' ;D ;D ;D
kazasız belasız ve bol çamurlu günler... ;)

OFROF MOFROFF YOK ! ;D ;D

herkese selam

bu hafta sonu çamur deryasına girebildik nihayet.konvoy çorludan hareket ederek asfalttan kıyıköye ulaştık.artık arazileri kilitleme zamanı gelmişti ;D ;D ;D.
konvoyun uzun derelerden çamurlardan sonra kumsala inme anına gelmişti.aşağı yukarı tepeden kumsala 150 mt. civarı balçık çamur ve dik rampadaydık.
sırayla öncü araçlar indi.önümdeki araçta ailesi ve babasıyla gelen çok sevdiğim şenezin vefakar ladası vardı.sıra ona geldi ve bekliyoruz. :mad: :mad:
lada hareket etmeden bekliyor ve ben ne olduğunu anlamaya çalışıyordum.en sonunda araçtan şenezin babası elinde bir gazete ile bişeyler mırıldanarak indi. :mad: :mad:
daha sonra anladıkki baba biraz tehlikeli görmüş ve çamurda yürümenin daha sağlıklı olduğunu düşünmüş :D :D :D.

yaramaz çocuklarız sadece :smiley: kimseye yada herhangi birşeye zarar vermedikçe yaramazlık yapmak serbest :smiley:)

çok parası varrr yaaaaa ;D ;D ;D ;D

**bertan manyak mısın oğlum sen (annem)

**bunlar ruhsata işli mi ? (evet trafik polisi)

**birader al şöyle alçak genç işi bişey bunları napacan masraf yav (caddeci arkadaş modeli)

**oralara biz katırla giremedik (civar köylüleri)

**o fiyata lastik mi olur lan (35 mt bakarken şoke olmuş arkadaş tepkisi)

**gittiğin yolu geri nası buluyon ki (yok artık demeyin babamın gerçekten cevap isteyerek sorduğu soru)

**şimdi ben yere uzansam sen üstümden geçsen bana bişey olur mu ?? (araştırmacı-psikopat arkadaş tipi)

**bi işi yapıyosan tam yap! (canavar kamyon yapmamı bekleyen komşum)

memorian' Alıntı:
**bertan manyak mısın oğlum sen (annem)

**bunlar ruhsata işli mi ? (evet trafik polisi)

**birader al şöyle alçak genç işi bişey bunları napacan masraf yav (caddeci arkadaş modeli)

**oralara biz katırla giremedik (civar köylüleri)

**o fiyata lastik mi olur lan (35 mt bakarken şoke olmuş arkadaş tepkisi)

**gittiğin yolu geri nası buluyon ki (yok artık demeyin babamın gerçekten cevap isteyerek sorduğu soru)

**şimdi ben yere uzansam sen üstümden geçsen bana bişey olur mu ?? (araştırmacı-psikopat arkadaş tipi)

**bi işi yapıyosan tam yap! (canavar kamyon yapmamı bekleyen komşum)

eşim'de her türlü etkinliğe katılmakla birlikte özellikle direksiyonu çamur'a çevirdiğimiz zaman
sizler çocukluğunuzu yaşayamamışsınız farkı şimdi kapatmaya çalışıyorsunuz deyip eve gelince kirlenen giysilerimi kapıda çıkarttırıyor :mad: :D

komşum ise manyaksın sen oğlum demekte ???

bu araba ocağına incir ağacı diker yawww :D :D :D

benim hanım işi biraz abarttı beddua ya başladı inşallah araban bozulur kırılırda kullanmazsın

kokteknik' Alıntı:
benim hanım işi biraz abarttı beddua ya başladı inşallah araban bozulur kırılırda kullanmazsın

Merhaba,

Eşlerin bu hobiden memnun olması gerekiyor bence. Çünkü geziye katılıyorsunuz, aynı akşam ve takip eden birkaç gün fotoğraf ve
videolar burada yayınlanıyor, nerde olduğunuz, ne yaptığınız ortada.
Bence evden, maça, kahveye vs. gidiyorum diye ayrılan beylerin eşleri endişelenmeli. ;D ;D ;D

Mustafad' Alıntı:
Merhaba,

Eşlerin bu hobiden memnun olması gerekiyor bence. Çünkü geziye katılıyorsunuz, aynı akşam ve takip eden birkaç gün fotoğraf ve
videolar burada yayınlanıyor, nerde olduğunuz, ne yaptığınız ortada.
Bence evden, maça, kahveye vs. gidiyorum diye ayrılan beylerin eşleri endişelenmeli. ;D ;D ;D
o konuda da birşey buluyorlar
dağlar kızı reyhan mı var ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.