Ynt: Dışarıdan Off-Road Yapanlar Hakkında Neler Düşünülüyor
Bunu bizim için söylemiyorlarki. 4x4 alıp asfalttan çıkmadan yüzbinlerce km yapanlar için söylüyorlar
Bence haklılık payı da var. Sonuçta büyük motorlar havayı daha çok kirletiyor.
Tempus' Alıntı:arazi araçlarının çevreyi kirlettiğinden bahsedenler sanki kendileri elektirikli araçlar kullanıyor yada çevreyi kirletmemek için toplu taşıma araçlarınımı tercih ediyorlar. 4x4 kullanıyorum ama şimdiye kadar en az 1000 ağaç diktim, çanakkalede ormanlar yandığında oraya gittim bir hafta kaldım ve ağaçlandırma çalışmalarına katıldım. doğaya gittiğimde bir tek çöp atmam hatta ordaki çöpleri toplarım. toplu taşıma ile rahat gidebildiğim yerlere arabamla gitmem. Çöplerimi organiz ve dönüştürülebilir olarak iki ayrı şekilde toplar ve atarım. vs vs vs
Doğa ve çevre yararına hiçbirşey yapmayıp, sonra tv lerden gördükleri çevreci sloganları atanlara kıl oluyorum, eminimki çoğu bizim kadar doğaya duyarlı değildir. Çünkü şehirden dışarı çıkmazlar, çıktıklarındada tatilköylerine giderler. Biz ise doğayı en çok yaşayanlar olduğumuz için onun değerinide en çok bilenleriz. Birgün elektrikli 4x4 ler çıkar (ki çıkmaya başladı) benimde almaya gücüm yeterse zaten alırım.
Bunu bizim için söylemiyorlarki. 4x4 alıp asfalttan çıkmadan yüzbinlerce km yapanlar için söylüyorlar
Bence haklılık payı da var. Sonuçta büyük motorlar havayı daha çok kirletiyor.