Dışarıdan Off-Road Yapanlar Hakkında Neler Düşünülüyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bigfoot Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 141
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,620
Ynt: Dışarıdan Off-Road Yapanlar Hakkında Neler Düşünülüyor

Ben babama virüsü aşılamaya çalışıyorum o beni caddeci yapmaya çalışıyor örnek olarak ''Baba şu yükseltme işini yapsak iyi olur''-''Ne gerek var oğlum yüksek zaten''
Başkasıyla konuşurken kulak misafiri oldum ve dialog : Babam=''Abi biz en iyisi kumhonun yaz lastikleri modellerinden bir şey takalım crv ye kendi arabamada takacağım zaten iyidir kumho '' Ben: '' Baba Bfg AT daha iyi onlardan alalım '' Babam : '' Boşver oğlum bu lastiklerde iyi hem onlar ses yapar ''

Annem ise biraz daha farklı .. '' Oğlum ne anlıyorsunki bunlardan yazık hem boşuna arabalarını kirletiyorlar '' Caddeci arkadaş grubu ''Oğlum ne yapıcaksın navarayı dandik arabalar alıyorsun git 3.20 i al c200 kompressor al mis gibi navaradanda hızlı gidiyorlar hemde ''

Genel olarak herkes aynı şeyi söylüyor neymiş efendim saçmaymış.Yok efendim manyaklıkmış kolayı varken neden zoruymuşta falan filan ;D

Etiketler

kokteknik' Alıntı:
o konuda da birşey buluyorlar
dağlar kızı reyhan mı var ;D ;D

varmı bülent.Elmadağ da elma yanaklı. Ben göremedim. Birtek kara öküz gördüm ;D ;D ;D

geçen ben çamur içinde gelince güvenlik siteye sokmak istemedi komşular rahatsız oluyolarmış bak bak bak.. bayaa nefret ediyolar benden ;D

Ömerli tarafında ki gezimizde yanımızdan yürüyerek geçen ihtiyar amcanın kendi kendine söylenişi .''Şunlara bak mallarını parçalamaya gelmişler, biz buraya traktör sokmuyoruz'' :smiley:

yavuz-çelikel' Alıntı:
varmı bülent.Elmadağ da elma yanaklı. Ben göremedim. Birtek kara öküz gördüm ;D ;D ;D
haklısında yaptığın her işe bir kulp takabiliyorlar ;D ;D ;D
biz sivasta bazen kara öküzü bile göremiyoruz ;D ;D

inanın çok güldüm size yapılan yorumlar için ;D

yurdum insanı ne güzelde söylemiş :D

banada yoldan çıkmışsın sen diyorlar

parayı bulmuş camura dalıyooo baba parasıyla diyolar yaş 39 bilmiyorlarki genç gösteriyorum:smiley:)

bir itirafdan bulunayım bari ;D

eskiden bende tv den izlerken yaa hiçmi işleri yok bunların yolda kalmakdan ne zevk alıyorlar diyordum bakkaldan ekmek al desen gitip almazlar ama kendi istekleriyle eziyet çekiyorlar derdim ;D

şuan ise fikrim degişti süper birşey oldugunu düşünüyorum hiç fırsatım olmadı böyle bir geziye katılmak belki birgün olur
kısmet

33 mudzillalara bakıp şaşkın şaşkın bakıpta 'Oooohhaa Lastiğe bak' diyenler mi
Cj5 e bakıp 'bunun cıkamayacagıı yer olmaz' diyenler mi
Sonradan yanıma gelipte 'kardes bu dizel mi benzinlimi' veya 'benzinlimi gazlımı' diyenler mi
ßenzinli oldugunu öğrenincede aßowww deip aga bu cok yakar diip uzaklasanlar mı
ßirazda ßizim gibi deli olupta benii niye götürmüyorsun diyenler mi
ßi yerde durupta etrafını saran bi cok insan mı
ßunlarınn hepsiyle karsılasıyoruz :smiley:) Yadırgayanlarda sonradan alısıo zatenn..
Anneme bazen tw de izletiyorum Zor yollar veya yaban tw deki izci programını 'anamm arabanın 10 yıllık ömrünü yediler ahanda' deyip deyip hayıflanıyor:smiley:
He bidee bana arabayı cok zorlamama nasihatlarını hiç saymıyorum :smiley:)

Babam arabanın liftli ve 35 li halini görünce tek birşey söyledi ; bunu da hurdaya çıkarırsın yakında.

Mt lastik almak için girdiğim lastikçi ile bir diyalog..

Her kelimesi ile aynıdır. Bir an adam şaka yapıyor dalgaya alıyor sandım ama ciddi ciddi karşımda duruyordu...

- Abi o lastikler çok ses yapar.
- Olsun kaç lira?
-4'ü 1000 lira ama çok yaktırır arabaya bide yorar benden söylemesi.
-Olacak o kadar.
-Abi neden böyle lastik alıyosunki sanki çamuramı gireceksin?
-Evet çamura giricem arabayı ona göre hazırlıyorum..
-Oooo çokta yükselmiş devrilmezmi abi bu?
-Yok dikkat edersen pek birşey olmaz.
-Ne işin var abi sakat olmasın gel şunlardan takalım senin arabaya. Geçen Honda jipe taktık araba gibi oldu valla.
-Hmmm... Peki arkadaşım hayırlı işler sana.

honda jip.. kurduğu cümleye bak :D hem honda hem jip.. gittiğiniz iyi olmuş ordan

memorian' Alıntı:
geçen ben çamur içinde gelince güvenlik siteye sokmak istemedi komşular rahatsız oluyolarmış bak bak bak.. bayaa nefret ediyolar benden ;D

Biz de sitede oturuyoruz ama böyle sorunlarımız yok çok şükür.
Uzaktan bizim unimog veya acmat görünür görünmez bütün bariyerler esas duruşa geçiyor.
Çünkü biliyorlar ki , açmazlarsa ben durmam , geçerim. ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR