Dışarıdan Off-Road Yapanlar Hakkında Neler Düşünülüyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bigfoot Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 141
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,616
Ynt: Dışarıdan Off-Road Yapanlar Hakkında Neler Düşünülüyor

Mustafad' Alıntı:
Aslında Off-Roadcı sitesi (Doktorlar, Öğretmenler, Profesörler Sitesi olduğu gibi) yapılabilir, yanına da bir çamur parkuru yapılır.(İnşaatçı arkadaşlara fikir ;D ;D) Sorunun çözümü için bir alternatif, fiyat uygun olursa ben de komşu olurum. Selamlar.

Böyle bir sitede araç yıkama için işyeri de açarım. ;D ;D ;D

Etiketler

Benim çok Off-Road deneyimim olmadığı için çok laf duymuyorum...Foto çektiğimizde anneme gösterirsem "bir o kalmıştı." diyor..
Babam arabamı satıp bu tarz bir araç almama son derece karşı..Onun dışında çevremden de "yok artık bir dur desen , ne kadar çok çamuru seviyorsunuz , bu sporu anlamış değiliz , boşuna benzin sarfiyatı oluyor , daha sakin ve tehlikesiz bir aktivite bulsanız iyi değil mi , sen arabayı şehir içinde de mi böyle kullanıyorsun , gideceğiniz zaman ben de gelim nerde güzel yemek var siz ordasınız" vs gibi cümleler duyuyorum. :smiley:

selam arkadaşlar

en sonunda cherokeemi aldım.ama bu aracı araziye sokmaya niyetim yok.
çevredeki arkadaşları bir türlü inandıramadım.herkesin ağzında bir tek laf var '' 2 hafta geçsinde göreceğiz,kesin orası burası çamurlu gelirsin'' veya '' biz çoooook duyduk yine başlarsın, MT ' lerden girersin vinçten çıkarsın....'' ;D ;D
doğrumu söylüyorlar ne ;) ;) ;)

selam :smiley: bende arkadşlarınıza katılıyorum.Birazcık boş vaktiniz oluyorsa bunu arazide arabanızlageçirmek isteyeceksiniz.Heleki altınızda arazi canavarı bir chorekeniz varken saplantı olacak eminim.Önceki arabam 97 v8 chorekeydi ve araç arazide asfalttakinden daha keyifliydi.Deneyin vazgeçemiyeceksiniz.hayırlı olsun Yalovadan ALTAN "

alto' Alıntı:
selam :smiley: bende arkadşlarınıza katılıyorum.Birazcık boş vaktiniz oluyorsa bunu arazide arabanızlageçirmek isteyeceksiniz.Heleki altınızda arazi canavarı bir chorekeniz varken saplantı olacak eminim.Önceki arabam 97 v8 chorekeydi ve araç arazide asfalttakinden daha keyifliydi.Deneyin vazgeçemiyeceksiniz.hayırlı olsun Yalovadan ALTAN "

altan bey teşekkürler.

alto' Alıntı:

altan bey yalovanın neresindensiniz ,ben kadıköy,kurtköy yolu üzerinde oturuyorum .

bigfoot' Alıntı:
selam arkadaşlar

en sonunda cherokeemi aldım.ama bu aracı araziye sokmaya niyetim yok.
çevredeki arkadaşları bir türlü inandıramadım.herkesin ağzında bir tek laf var '' 2 hafta geçsinde göreceğiz,kesin orası burası çamurlu gelirsin'' veya '' biz çoooook duyduk yine başlarsın, MT ' lerden girersin vinçten çıkarsın....'' ;D ;D
doğrumu söylüyorlar ne ;) ;) ;)

Hakan Bey, sizin avatardaki Samuraiyi biliyoruz, ;) bence arkadaşlarınız doğru söylüyor. ;D ;D

ailelerini bilmem ama bizim sitede cocuklar bizim ufakliga hayran, her sabah arabaya giderken bir bakiyorum birisi lastiklerine sarilmis, birisi yan basamaga cikmis, birisi annesini cekistirip anne babamda bundan alsin diyor ;D

Mustafad' Alıntı:
Hakan Bey, sizin avatardaki Samuraiyi biliyoruz, ;) bence arkadaşlarınız doğru söylüyor. ;D ;D

valla ne yalan söyleyeyim daha şimdiden yükseltme ve tavan üstü sepet işine giriştim.sanırım 1-2 hafta içinde bitireceğim.
samurai benim için yeri dolmayacak bir araç.onun üzerindede bir iki ufak planımız var. ;D

_AYCA_' Alıntı:
Araçla arazide gezmek için 1 arkadaş , güzel hikayeler ya da etkileyici fotolar yeterli olucaktır :smiley:

madem 1 arkadaşın yeterli olduğunu düşünüyorsun ,güclü bir motor,vinç,hi jak ,kazma,kürek, balta,çekme halatı,makara,vs.vs.
yanında bulundur,ne olur ne olmaz.

Tempus' Alıntı:
ailelerini bilmem ama bizim sitede cocuklar bizim ufakliga hayran, her sabah arabaya giderken bir bakiyorum birisi lastiklerine sarilmis, birisi yan basamaga cikmis, birisi annesini cekistirip anne babamda bundan alsin diyor ;D

yazınızı okuyunca hafta sonu bizim sitedede buna benzer bir olay yaşamıştım. onu paylaşmak istedim.

site içindeki çocuklar benim böceğin yanında oynuyorlardı.karşı binadan bir bayanın çocuğuna avazı çıktığınca''çık arabanın altından'' diye bağırdığını duydum.birden telaş oldum arkamı dönüp baktığımda 2-3 tane ufaklığın samurainin altından geçip birbirini kovaladığını gördüm.
bir taraftan çaktırmadan güldüm ama sonradan gidip el frenini ve aracın viteste olup olmadığını kontrol ettim.

aracı yüksek olan arkadaşların daha dikkatli olmasını en azından el freni ve aracı viteste bırakma alışkanlığına dikkat etmelerini öneririm.

25 senedir ikisinide kullanırım. Başka birşey düşünmem bile.Yokuş aşağı park etmişsem geri vitese,yokuş yukarı park etmişsem 1. vitese . Haaa birde tekeri kaldırıma dayarım muhakkak.

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
_AYCA_' Alıntı:
Araçla arazide gezmek için 1 arkadaş , güzel hikayeler ya da etkileyici fotolar yeterli olucaktır :smiley:

madem 1 arkadaşın yeterli olduğunu düşünüyorsun ,güclü bir motor,vinç,hi jak ,kazma,kürek, balta,çekme halatı,makara,vs.vs.
yanında bulundur,ne olur ne olmaz.
Hepsini arabamda bulunduruyorum ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

SON KONULAR

Geri