Dışarıdan Off-Road Yapanlar Hakkında Neler Düşünülüyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bigfoot Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 141
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,616
Ynt: Dışarıdan Off-Road Yapanlar Hakkında Neler Düşünülüyor

adrenalim' Alıntı:
Artık offroadcuya adınız çıkınca değişik taleplerle karşılaşıyorsunuz
örneğin arkadaşlarınız aracınızda bir yere gidiyorsunuzz
-hadi kaldırımdan gitseneee
-hadi bak tam yeri şuradan çık bakalımm
-arabayı kaldırıma park etsene oğlum ;D ;D ;D

bende geçen bir tanıdığımı bırakıyorum bir yere, park yeri yokdu sadece bir yer ileride boştu bak ora boş dedi, gitti orda yuksek bir kaldırım var, aa buraya parkedebilirmisinki dedi, ben ederim dedim, çıktım kaldırımın üstüne , arabadan indi baktı bir park etmiş haline, bu traktör yahu dedi ;D ;D ;D

Etiketler

işde o kişi bırdahi seferde boş yer olsa dahi hadi kaldırıma park et diyecekk ;D ;D

ama ben en çok orta refuj den geçmeyi seviyorum ;D ;D ;D

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
yakayanırsan ,iyi yazıyorlar kürşat, haberin olsun. :eek: :eek:

yok sürekli yapmiyorumda mesela ileriden u dönüşü yapıcaksam ve trafik çok tıkalıysa trafik poliside yoksa dönüyorum :smiley:

yavuz-çelikel' Alıntı:
kendi düşen ağlamaz diyorsunuz yani ;)
Çok gırgırdı hocam ,ama bu ders oldu, birdahaki sefer kamerayı kuracağım,uygun olanları yayınlarsın :D ;D

Tempus' Alıntı:
yok sürekli yapmiyorumda mesela ileriden u dönüşü yapıcaksam ve trafik çok tıkalıysa trafik poliside yoksa dönüyorum :smiley:
Ben birgün burun buruna geldim,aksaray sultan hastanesinin önünde,ne dedimse para etmedi,rakamı hatırlamıyorum ama epey
canım yanmıştı, :-*

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
yavuz bey yavuzbey ,üstelik aramızda kalsın ilk gazı ben verdim,(ne olmuş kazamı gecirmiş,bu adam diye)

bu yurdum insanı boş konuşmayı çok severde orhan sende gazı vermekle hak etmişsin iyiki cevrecilere rastlamadın yoksa doğanın yengesini hesabını sorarlardı ;D ;D ;D

concrete' Alıntı:
Ben çevre yönünden yaklaşmak istiyorum;

aktivitemizin doğaya direkt bir katkısı olmadığı gibi, küçük denebilecek ölçülerde zararı var. Bu nedenle doğaya zarar veren insanlar olarak görülmemek için, verdiğimiz zararıın karşılığında, doğa sevgisini başkalarına yayarak, çevreci etkinlikleri destekleyerek ve hatta içinde bulunarak bunu telafi etmeliyiz. Kendimizi kandırmayalım.
Aynen hocam sözlerinize katıldığım gibi evimizde yediğimiz meyvelerin çekirdeklerini atmak yerine onları benim yaptığım gibi kurutup,araziye çıktığımızda onları toprağı az bir şey eşip gömmek akabinde bir sonraki zaman aynı yer gezimizdede oraya ektiğin çekirdeğin tuttuğunu ve güzel bir fidan olduğunu gördüğünüzde gözlerinize inanamayacaksınız.Buda zamanla bunu yapan herkeste bir tutku haline gelecek.

Adrelinsıfır' Alıntı:
Aynen hocam sözlerinize katıldığım gibi evimizde yediğimiz meyvelerin çekirdeklerini atmak yerine onları benim yaptığım gibi kurutup,araziye çıktığımızda onları toprağı az bir şey eşip gömmek akabinde bir sonraki zaman aynı yer gezimizdede oraya ektiğin çekirdeğin tuttuğunu ve güzel bir fidan olduğunu gördüğünüzde gözlerinize inanamayacaksınız.Buda zamanla bunu yapan herkeste bir tutku haline gelecek.

ancak hocam bununda ekosisteme zararı olduğunu iddia edenler var. Ancak bencede yaptığınız doğru bir fidan bir fidandır.

Ortalama bir ağacın günde 17 kişiye oksijen sağladığı,dikenli çam ağacının yılda 16 ton tozu kendine çekip sindirdiği bir atmosferde her şey düşünülmüşken bizde doğadaki kurtu,kuşu,böceği düşünmeliyiz.Zaten insanoğlu için değil bu meyve fidanları Ekosistem olayıda bu konuyu mazur görecektir.

Konu biraz deyişmiş önce aile içini halledelim sonra dışardakilere sıra gelir ;D ;D ;D

figo' Alıntı:
Geçen haftalarda pazar günü yolda giderken dimdik bir yere daldım.
Yokuşta kaldım. Kitledim ikinci defa çıktım ama sonuç ???
Dağın tepesinde, hanımla çocuklar kendilerini dışarı bi attılar, diken miken dinlemedile,r okadar yolu yürüyerek indiler :-[
Bana söyledikleri kelime koro halinde OFROF MOFROF YOK ;D
İkinci birdefa daha fırsay kolluyorum bakalım ne olcak ::smiley:

Aile içi muhalefeti alıştırdım :smiley: ;) :D 8)

Birkaç turda kesin normalleşeceğiz ;D ;D ;D

arkadaşlar merhaba,

uzun zaman olmuştu siteye girmeyeli.halen konu devam ederken bir kaç satır yazmak istedim.benim beter böceği 2 aydır sezona hazırlıyoruz,çok az bir işi kaldı.sanırım 15-20 gün içersinde kamuoyuna çıkacak ;D ama ne çıkacak.diferansiyel ön tampon ,arka tampon vs... bir kaç şey değiştirdim.araç değişik bir hal aldı.daha doğrusu tam bir yaratık oldu :eek:. işin doğrusu benim hoşuma gitti.tabi sizlerin fikirlerinide duymak güzel olacak.

konuya geleyim bölgemize yeni trafik polisi arkadaşlar gelmiş.benim araç hakkında hiç iyi şeyler düşünmediklerini duyuyorum.yakaladıklarında bağlayacaklarını vs.. söylüyorlarmış :'(.kesinlikle onların görevidir saygı duyuyorum.umarım yakalanmayız gerçi benim yaratıkla ne kadar saklanabilirimki ;D ;D ;D

şuan benim için milletin ne düşündüğü değil memur arkadaşların ne düşündüğü önemli...

saygılar

bigfoot' Alıntı:
umarım yakalanmayız gerçi benim yaratıkla ne kadar saklanabilirimki ;D ;D ;D

şuan benim için milletin ne düşündüğü değil memur arkadaşların ne düşündüğü önemli...

saygılar

Şimdikten hayırlı olsunda.
Merak ettim senin şu yaratığı :smiley: ;) :D 8)
Desene araziden asfalta inmek yasak ;D ;D ;D

ANKARA' Alıntı:
Şimdikten hayırlı olsunda.
Merak ettim senin şu yaratığı :smiley: ;) :D 8)
Desene araziden asfalta inmek yasak ;D ;D ;D

teşekkürler.

1-2 hafta içinde fotolarını yükleyeceğim.
dediğiniz gibi asfalt yasak :'( :'( :'(

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

SON KONULAR

Geri