Dışarıdan Off-Road Yapanlar Hakkında Neler Düşünülüyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bigfoot Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 141
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,616
Ynt: Dışarıdan Off-Road Yapanlar Hakkında Neler Düşünülüyor

defenderi olan ve modifiyesinin üst sınıflarda bulunan aracıyla arkadaşımın birine ev arıyoruz aracı gören çocuklar top oynamayı bırakıp hemen yanımıza geliyor ve >amcaa siz ne iş yapıyorsunuz diye soruyorlar... makarna satıyorum desemmikiiiiiii

Etiketler

ilk soru avcımısın yok değilim

ozaman definecisin yok hiç işim olmaz

e ozaman niye aldın ki bunu şimdi adama off road desem iki saat laf anlat

bende cevabı buldum ayda 1000tl ye kiraya veriyorum diyorum az önce bunu niye aldın ki diyen şahıslar bi tanede ben alsam kiraya verebilirmiyiz diyo ;)

ne düşüncek belli işte ;
önce bir küfür..(tabi amaç küfür değil, ünlem işareti maksatlı)
işi gücü yok mu len bunların....
bak bak manyaklara bak biri batıyo öbürü görüyo gene giriyo batağa, akıl yok bunlarda...
yandakiler için hadi o sürüyo sen niye gidip helak oluyon (hani batınca mecburen birileri halat tak halat çöz, arabayı salla, it vs vs)
para ...ok gibi işte şaşırmışlar ne yapcaklarını...
avcımısnız siz----yok---e necisiniz o zaman---geziyoz----nereyi----öyle geziyoz yer önemli değil----niyeeee? süreç devam edebiliyor yada burada kesilip arkadan birkaç ünlem...
şehre inince arabanın sadece sileceklerinin açtığı kadarıyla dışarısı görüldğü pozisyonlarda caddeden yavaş yavaş geçerken polislerin ilginç bakışını bi çözemedim, dur diycek de ne diye diycek aklına gelmiyor...hele de bi cafenin önüne 2-3 araba konunca müşterisi bile artıyor...

sahin05' Alıntı:
ilk soru avcımısın yok değilim

ozaman definecisin yok hiç işim olmaz

e ozaman niye aldın ki bunu şimdi adama off road desem iki saat laf anlat

bende cevabı buldum ayda 1000tl ye kiraya veriyorum diyorum az önce bunu niye aldın ki diyen şahıslar bi tanede ben alsam kiraya verebilirmiyiz diyo ;)

Aklımın bir köşesine yadım bunu iyi sonuç verir ;D ;D ;D

-Abi yarışıyomusunuz?

-Evet yarıştan geldik ;D

-Kaçıncı oldunuz?

-1. oldum ;D

-Çamurdan belli çok hızlı gitmişsin gibi... Kupa para falan verdilermi?

-Yok vermediler ;D

-O zaman niye yarışıyosunki?

-Zevk için ;D

-Hmmmm... :-X :-[ ::smiley: ??? :eek: :-\

yuzen_adam' Alıntı:
-Abi yarışıyomusunuz?

-Evet yarıştan geldik ;D

-Kaçıncı oldunuz?

-1. oldum ;D

-Çamurdan belli çok hızlı gitmişsin gibi... Kupa para falan verdilermi?

-Yok vermediler ;D

-O zaman niye yarışıyosunki?

-Zevk için ;D

-Hmmmm... :-X :-[ ::smiley: ??? :eek: :-\

aynı soru ve cevaplar bende de tek değişiklik ben 5. oldum dedim :D :D

İlk soru,resmi araç değilmi?Hayır
2.soru avcımısınız?Hayır
3.soru ne yapıyorsun bu araçla?Sanane der gibi bakıyorum.
4.soru çok yakar abi bu ya,ne yakıyor?LPG var,he o zaman oldu.Sanki lpgde az yakıyormuş gibi.
Soruların ardı arkası kesilmez,böyle sürüp gider...

Oh, biz burda tepede yağmur aşağıda çamur motorun üstünde debelenip duralım; siz ne güzel ıslanmadan mis gibi kapalı hacimde keyif yapın.Ellerim de soğuktan dondu zaten, sokacak yer bulamıyorum.Sen içerde kaloriferi de açmışsın; o ne! , radyo da mı açık yoksa.
Ne radyosu kardeşim, iki çift tişörtümüz var; onu da motorun kıçına don lastiğiyle bağlayacağım diye canım çıkıyor.Her günün akşamı yükleri indir, sabahı yükleri bağla.500 litrelik bagajımız yokki içine mangalımızı, semaverimizi, giyeceklerimizi koyalım.
Sen pis pis sırıtmaya devam et, bak nasıl tekerine çomak sokucam şimdi. ;D

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

İyi akşamlar.

;D ;D ;D Süperdi.Akşam akşam güldürdün beni,ALLAH'ta seni güldürsün.

sinan-izmir' Alıntı:
Oh, biz burda tepede yağmur aşağıda çamur motorun üstünde debelenip duralım; siz ne güzel ıslanmadan mis gibi kapalı hacimde keyif yapın.Ellerim de soğuktan dondu zaten, sokacak yer bulamıyorum.Sen içerde kaloriferi de açmışsın; o ne! , radyo da mı açık yoksa.
Ne radyosu kardeşim, iki çift tişörtümüz var; onu da motorun kıçına don lastiğiyle bağlayacağım diye canım çıkıyor.Her günün akşamı yükleri indir, sabahı yükleri bağla.500 litrelik bagajımız yokki içine mangalımızı, semaverimizi, giyeceklerimizi koyalım.
Sen pis pis sırıtmaya devam et, bak nasıl tekerine çomak sokucam şimdi. ;D

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

İyi akşamlar.

kardeşim enduronun keyfi hiçbir şeye değişilemez bunu benden çok daha iyi bilirsin. ktm 640 ı sattım çok sorunluydu ;D şuan 5 aydır defenderim var memnunun ama enduro günlerimi unutamıyorum. 2008 de 0 km xt 660 motorumu aile baskısı sonuc 8800 km de satmaK zorunda kaldım. beni en iyi sen anlarsın hala motor lafı geçse evde kıyamet kopuyor. özetle para biriktirip yine alacağım ENDURO ;D

dalyan' Alıntı:
İlk soru,resmi araç değilmi?Hayır
2.soru avcımısınız?Hayır
3.soru ne yapıyorsun bu araçla?Sanane der gibi bakıyorum.
4.soru çok yakar abi bu ya,ne yakıyor?LPG var,he o zaman oldu.Sanki lpgde az yakıyormuş gibi.
Soruların ardı arkası kesilmez,böyle sürüp gider...

aynen...

Ayrıca bulunduğum yer itibaı ile (Iğdır Aralık) deposu kaç litre.. (Mazot kaçakçılığı için) en çok bu soruya maruz kaldım.

bora1071' Alıntı:
kardeşim enduronun keyfi hiçbir şeye değişilemez bunu benden çok daha iyi bilirsin. ktm 640 ı sattım çok sorunluydu ;D şuan 5 aydır defenderim var memnunun ama enduro günlerimi unutamıyorum. 2008 de 0 km xt 660 motorumu aile baskısı sonuc 8800 km de satmaK zorunda kaldım. beni en iyi sen anlarsın hala motor lafı geçse evde kıyamet kopuyor. özetle para biriktirip yine alacağım ENDURO ;D

KTM 640 'ın kendisi büyük bir sorun zaten ;D.Otomatik ayran makinası, yanına yoğurt alıyorsun 5 dakika sonra ayran oluyor.Yarım saat daha tutsan peynir, çökelek falan.
Herşeye rağmen enduronun tadı başkadır tabi.Acı çekip te zevk almak gibi saçma sapan bir şey işte ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

SON KONULAR

Geri