Derdimi Anlatsam Dinler Misiniz?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan turbolinea Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 116
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 55,124
Ynt: Derdimi Anlatsam Dinler Misiniz?

nkurtkaya' Alıntı:
İstediğin ve niyetin gerçekten bir çözüm yolu ise dönüp 7 sayfayı tekrar okumanı tavsiye ederim.

ticari anlamda bir şeyler yapmamı sağlayabilirsiniz...

7 sayfanın içinde ben böyle bir şey görmedim...

Mesela ben karadenizde oturuyorum...Sizin bir şirketiniz vardır...Burada çok giden bir ürün vardır...Kendi param var...Kendi paramla bunu satın alıp ve hazır müşteri bana sunarsanız hem siz kazanırsınız hem de ben kazanırım.

Etiketler

nkurtkaya' Alıntı:
Para olmadan buralardan Hollanda'lara, İtalya'lara sürekli yurtdışında nasıl oluyor? Vize için bizden banka hesap dökümü, tapu, ruhsat isteniyor... İlginç

sen statü olarak benden düşük olduğun için malesef sen gidemiyorsun...Bankada ufak defek param var...Aracım var altımda ve ssk asgari ücret üzerinden yatıyor...

Sen belki benden az ya da çok imkanlara sahip olabilirsin ama ben az imkanlarla yurtdışına gidebiliyorum...Bunu yapmak da bir marifettir.

Banka da para ,altta araba ,internet sınırsız forumlarda cirit at ,yurt dışı gezilerden geri kalma sonra parasızlık belimi büktü :smiley:))
Doktoru kabul etmediniz ama şunu kabul edin kesin bir ekonomik danışmana ihtiyacınız var ! :smiley:

İmza

Kötü İnsan

fbmy' Alıntı:
Banka da para ,altta araba ,internet sınırsız forumlarda cirit at ,yurt dışı gezilerden geri kalma sonra parasızlık belimi büktü :smiley:))
Doktoru kabul etmediniz ama şunu kabul edin kesin bir ekonomik danışmana ihtiyacınız var ! :smiley:

İmza

Kötü İnsan

eee tabi uzaktan konuşmak kolay...senin tuzun kuru...altında jeepin var...

neyse benden uzak ol da neye yakın olursan ol...sen de iyi niyetli değilsin

Arkadaşlar,hepimiz böyle bir konuya bir şeyler karaladığımıza göre,forumda aynı konulardan sıkılmışa benziyoruz :D .En iyisi sayın Bülent Koçoğlunun uyarısına kulak vermek,bu arkadaş başka bir topiğinde şimdi inkar ettiği psikolojik bozukluğunu zaten kendisi itiraf etmiş http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=97207.0 ,daha önce profilini incelemiş olsam ,benimle niye gezmeye kimse gelmek istemiyor diye başlık açan kişi olduğunu görüp kaale almazdım,belli değilmi neden kimsenin gitmek istemeyişi :D Hayırlı olsun her köyde olandan bir tanede forumumuzda oldu :D

enverdede' Alıntı:
Arkadaşlar,hepimiz böyle bir konuya bir şeyler karaladığımıza göre,forumda aynı konulardan sıkılmışa benziyoruz :D .En iyisi sayın Bülent Koçoğlunun uyarısına kulak vermek,bu arkadaş başka bir topiğinde şimdi inkar ettiği psikolojik bozukluğunu zaten kendisi itiraf etmiş http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=97207.0 ,daha önce profilini incelemiş olsam ,benimle niye gezmeye kimse gelmek istemiyor diye başlık açan kişi olduğunu görüp kaale almazdım,belli değilmi neden kimsenin gitmek istemeyişi :D Hayırlı olsun her köyde olandan bir tanede forumumuzda oldu :D

valla enver bey ben hiç dikkat etmemiştim ;D

bu şahısın gerçekden psikolojik sorunları var.

La kardeşim, di gidin burdan , belanızımı arıyonus

Bakın, sosyal sorumluluk bölümünde 29 ekimde Anıtkabir ziyaretinden bahsediliyo

oralara bakın

takıldınız adamın peşine sürükleniyonus

turbolinea' Alıntı:
eee tabi uzaktan konuşmak kolay...senin tuzun kuru...altında jeepin var...

neyse benden uzak ol da neye yakın olursan ol...sen de iyi niyetli değilsin

Destek olalım diyene yok köstek olalım diyene yok sana nasıl yaranacaz bilemedim

enverdede' Alıntı:

ben de seni kaale almıyorum...

madem paran var madem karadenizdesin bunca insanı da söylettin kendine iş kurmak da istiyormuşsun hazır sana iş beyaz ticareti yap her türlü beyaz ticaretini yaparsın.un, şeker, tuz, toz, darı, karı ne istersen onu sat istersen müşterin çıkarsa kendini de sat ama sendeki bu akılla kimse sana zırnık ödemez...bizde kalkımış senin yazdıklarını okuyor ve adam yerine koyup cevap veriyoruz ki aptallık bizde.istersen doktor değil ama sana yardımcı olacak birini gerçekten tavsiye ederim.boşbakan senin derdinle ilgilenir nede olsa bir ucu karadenize dayanıyor diğer ucu da zaten belli...

yasakşehir07' Alıntı:
madem paran var madem karadenizdesin bunca insanı da söylettin kendine iş kurmak da istiyormuşsun hazır sana iş beyaz ticareti yap her türlü beyaz ticaretini yaparsın.un, şeker, tuz, toz, darı, karı ne istersen onu sat istersen müşterin çıkarsa kendini de sat ama sendeki bu akılla kimse sana zırnık ödemez...bizde kalkımış senin yazdıklarını okuyor ve adam yerine koyup cevap veriyoruz ki aptallık bizde.istersen doktor değil ama sana yardımcı olacak birini gerçekten tavsiye ederim.boşbakan senin derdinle ilgilenir nede olsa bir ucu karadenize dayanıyor diğer ucu da zaten belli...

hakaret ediyorsun...haddini bil...

haddimi biliyorum da sen kendini biliyormusun acaba.yazdıklarını iyi oku sonra yorum yaz ve şikayet etmek istiyorsan da edebilirsin.eskisi gibi kimse birşey paylaşmıyor yazmıyor artık sen ve senin gibiler yüzünden.millet birşeyler paylaşmak anlatmak yardımcı olmak istiyor birbirine ama nerdeeeeee.sen en iyisi diğer arkadaşların tavsiyesine uyarak doktora görün olurmu.

yasakşehir07' Alıntı:
haddimi biliyorum da sen kendini biliyormusun acaba.yazdıklarını iyi oku sonra yorum yaz ve şikayet etmek istiyorsan da edebilirsin.eskisi gibi kimse birşey paylaşmıyor yazmıyor artık sen ve senin gibiler yüzünden.millet birşeyler paylaşmak anlatmak yardımcı olmak istiyor birbirine ama nerdeeeeee.sen en iyisi diğer arkadaşların tavsiyesine uyarak doktora görün olurmu.
şikayet etmeyeceğim ama senin böyle bana '' kendini sat demen adam değilsin demen'' senin de kötü niyetli olduğunun göstergesidir.
senin bana böyle hakaret etmen ya da forumda ki insanların durduk yere bana hakaret etmesi Türkiye'deki insanların en az %50 sinin kötü niyetli olduğunun göstergesidir...
ben gidip de savcılığa şikayet etmem seni...çünkü bana büyük bir zararın olmadı...

ama bana burada hakaret edip da bana söylemediğini bırakmayan insanlara karşı da millet sevgisi içinde olmam beklenmesin...sevmiyorum hepinizden nefret ediyorum

sahip çıkacağınıza hakaret edip darbe tekme atıyorsunuz bana

turbolinea' Alıntı:
şikayet etmeyeceğim ama senin böyle bana '' kendini sat demen adam değilsin demen'' senin de kötü niyetli olduğunun göstergesidir.
senin bana böyle hakaret etmen ya da forumda ki insanların durduk yere bana hakaret etmesi Türkiye'deki insanların en az %50 sinin kötü niyetli olduğunun göstergesidir...
ben gidip de savcılığa şikayet etmem seni...çünkü bana büyük bir zararın olmadı...

ama bana burada hakaret edip da bana söylemediğini bırakmayan insanlara karşı da millet sevgisi içinde olmam beklenmesin...sevmiyorum hepinizden nefret ediyorum

sahip çıkacağınıza hakaret edip darbe tekme atıyorsunuz bana
gerçekten yok artık yaaa....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR