Derdimi Anlatsam Dinler Misiniz?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan turbolinea Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 116
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 55,126

Etiketler
Ynt: Derdimi Anlatsam Dinler Misiniz?

ben hepsine kötü demiyorum ama her iki insandan biri kötü niyetli...

düşenin ise %90 ı dostu olmuyor.

benim de forum köşelerinde ağlamaktan başka da çarem kalmıyor.

kimse de bir yol göstermiyor..

hoacam senin psikolojik desteğe ihtiyacın var.ne konuştuğunu ne yazdığını bir kaç kere oku ve tar bakalım normalmi?büyük ihtimal sende panik atak da var.

bu açılan konuya ilgisini çekip yorum yazan abilerim kardeşlerim bence kesinlikle bu konuya başka ileti mesaj atmayalım bu arkadaş ın amacının ne olduğu belli değil.

cok aci cekiyorum...bendeki dusmanlik devlete karsi degil...zaten devlette paran kalmaz...benim dusmanligim milletime karsi...cunku en az yarisi kotu niyetli bana yapmadilari kotuluk kalmadi. Bir yol gosterirseniz sevinirim ama sanmiyorum.cunku insanlarin taptigi tek sey o paradir...ben ac kaldim agliyorum.siz dusmeyin..kimseye guvenmeyin..

Schopenhauer ve Nietzche de benzer şekilde düşünüyordu..

Neyse ben bu topic'i izlemeyi bırakıyorum; içim daha fazla kararmadan :smiley:

yazının iilk sayfasını okuduğumda bir tiyatro için senaryo olabileceğini düşünmüştüm yada daha iyi anlaşılması açısından bir senarist olduğunuzu çekilecek film dizi yada tiyatro oyunu için bir senaryo yazmaya çalıştığınızı yarattığınız karakterlerin ne kadar gerçekçi olduğunu anlayabilmeniz açısından böyle bir yol denediğinizi düşünmüştüm Malesef ülkemizde eğitim seviyesinden kaynaklı birisine psikoloğa yada psikiyatriste git demek hakaret gibi düşünülüyor... ancak size tavsiyem mutlaka bir doktora gözükmeniz hatta giderken bu başlık altındaki yazıları da print edip yanınızda götürmeniz... herkesin başına en az bu kadar iş gelmiştir... ama bir fırıncının yanında çalışan adamın sizin paranızı bozmaması yüzünden kötü olması biraz düşündürücü eminim iyi bir insansınız dır doğru düzgün yaşıyorsunuzdur kendi kelimelerinizle kendinizi ifade ettiğinizde anlaşılamıyor yanlış ta anlaşılıyor olabilirsiniz.... ama mutlaka bir hekim kontrolüne girin... bu kesinlikle bir dostluk çatısı altında çok iyi niyetli bir tavsiyedir... lütfen ciddiye alın hiç düşünmeden üzerine konuşup yorum yapmadan dediğimi yapın eminim hayatınız çok daha kolay cok daha yaşanılabilir hatta cok daha güzel olacaktır sağlıcakla kalın

ozntan' Alıntı:
yazının iilk sayfasını okuduğumda bir tiyatro için senaryo olabileceğini düşünmüştüm yada daha iyi anlaşılması açısından bir senarist olduğunuzu çekilecek film dizi yada tiyatro oyunu için bir senaryo yazmaya çalıştığınızı yarattığınız karakterlerin ne kadar gerçekçi olduğunu anlayabilmeniz açısından böyle bir yol denediğinizi düşünmüştüm Malesef ülkemizde eğitim seviyesinden kaynaklı birisine psikoloğa yada psikiyatriste git demek hakaret gibi düşünülüyor... ancak size tavsiyem mutlaka bir doktora gözükmeniz hatta giderken bu başlık altındaki yazıları da print edip yanınızda götürmeniz... herkesin başına en az bu kadar iş gelmiştir... ama bir fırıncının yanında çalışan adamın sizin paranızı bozmaması yüzünden kötü olması biraz düşündürücü eminim iyi bir insansınız dır doğru düzgün yaşıyorsunuzdur kendi kelimelerinizle kendinizi ifade ettiğinizde anlaşılamıyor yanlış ta anlaşılıyor olabilirsiniz.... ama mutlaka bir hekim kontrolüne girin... bu kesinlikle bir dostluk çatısı altında çok iyi niyetli bir tavsiyedir... lütfen ciddiye alın hiç düşünmeden üzerine konuşup yorum yapmadan dediğimi yapın eminim hayatınız çok daha kolay cok daha yaşanılabilir hatta cok daha güzel olacaktır sağlıcakla kalın

kötü niyetli insanlara kesinlikle bir şey demiyorsunuz...burada gelip ağladığım zaman ise suçlusu ben oluyorum.

her şey menfaat olmuş...Fırındaki adam paramı bozmuyor ama benle bir ticareti olsaydı benden bir şeyler maddi olarak görseydi o zaman para bozmamak gibi bir nedeni olmazdı.

forum donanım da derdimi anlatıyorum onların bana tek söyledikleri şey git intihar et...

çözüm yok ki hep boş nasihat.

sayın turbolinea ben doktorum,sizi çok iyi anlıyorum,forumlarda yaşadığınız durumu anlatmak sizi belki biraz rahatlatır ama bir çözüm olmayacaktır,bütün iletilerinizi tek tek inceledim,lütfen artık inat etmeyin ve bir psikiyatri uzmanı doktora gidin,hatta bütün forum yazışmalarınızın çıktısını alıp gitseniz,doktora çok yardımcı olmuş olursunuz,eminimki vereceği tedavilere harfiyen uyum gösterirseniz hem hayat kaliteniz yükselecek,hem sağlığınıza kavuşacaksınız
lütfen bu tavsiyeyi ciddiye alın,bu hepimizin başına gelebilecek bir şey,psikiyatrise gitmek kötü bir şey değil,bende kaç kere gittim,şu anda yapabileceğiniz en doğru hareket bu durumunuzu kabullenmek ve bir yerden başlamak,lütfen gidin ve tedavinize başlayın,tedavinizi asla bırakmayın,sağlıklı olunca para ve işle ilgili planlarınızı daha iyi uygulayabilirsiniz,bu mesaja cevap verirseniz sevinirim

omnitemporal' Alıntı:
sayın turbolinea ben doktorum,sizi çok iyi anlıyorum,forumlarda yaşadığınız durumu anlatmak sizi belki biraz rahatlatır ama bir çözüm olmayacaktır,bütün iletilerinizi tek tek inceledim,lütfen artık inat etmeyin ve bir psikiyatri uzmanı doktora gidin,hatta bütün forum yazışmalarınızın çıktısını alıp gitseniz,doktora çok yardımcı olmuş olursunuz,eminimki vereceği tedavilere harfiyen uyum gösterirseniz hem hayat kaliteniz yükselecek,hem sağlığınıza kavuşacaksınız
lütfen bu tavsiyeyi ciddiye alın,bu hepimizin başına gelebilecek bir şey,psikiyatrise gitmek kötü bir şey değil,bende kaç kere gittim,şu anda yapabileceğiniz en doğru hareket bu durumunuzu kabullenmek ve bir yerden başlamak,lütfen gidin ve tedavinize başlayın,tedavinizi asla bırakmayın,sağlıklı olunca para ve işle ilgili planlarınızı daha iyi uygulayabilirsiniz,bu mesaja cevap verirseniz sevinirim

psikolojik sorunum yoktur...sadece yaralıyım o kadar...başka bir sıkıntım yoktur...

hayatta ayakta durmanın yolu malesef ki paradır...

turbolinea' Alıntı:
kötü niyetli insanlara kesinlikle bir şey demiyorsunuz...burada gelip ağladığım zaman ise suçlusu ben oluyorum.

her şey menfaat olmuş...Fırındaki adam paramı bozmuyor ama benle bir ticareti olsaydı benden bir şeyler maddi olarak görseydi o zaman para bozmamak gibi bir nedeni olmazdı.

forum donanım da derdimi anlatıyorum onların bana tek söyledikleri şey git intihar et...

çözüm yok ki hep boş nasihat.

ben size kötüsünüz yada suçlusunuz demedim dememde bunun kararını verecek kişi olmadığımı çok iyi biliyorum zaten , benim ki sadece sizin daha kaliteli bir yaşam standardı yakalamanız için yardım etmek istemekti bir hekim kontrolüne girmeniz gerekmektedir.

ozntan' Alıntı:
ben size kötüsünüz yada suçlusunuz demedim dememde bunun kararını verecek kişi olmadığımı çok iyi biliyorum zaten , benim ki sadece sizin daha kaliteli bir yaşam standardı yakalamanız için yardım etmek istemekti bir hekim kontrolüne girmeniz gerekmektedir.

hekimlik olsaydım: Polonya'ya İtalya'ya arabayla tek başıma gidemezdim.Çözüm bulun diyorum bulamıyorsunuz hep boş nasihat

Bu arkadaşı rahat bırakın lütfen,
Kimseye zararı yok. dolaşsın dursun buralarda....

Onun derdi, Ortadoğunun, derdi gibi......
Elleşmeyin.......

İnsanların kötü olduğundan bahsetmişsiniz ancak,saf bir başlıkla açtığınız bu topiğe bile acaba bir yardımım dokunurmu düşüncesi ile iyi insanlardan 26000 okuma 43 yanıt gelmiş,sizin ısrarla en iyisi benim ,en düzgünü benim yanıtlarınıza rağmen mesleği icabı (DR.) olup yardım etmemeyi zul sayan arkadaşların tedavi olun,yardım alın tavsiyelerine de karşı çıkarak ,iyi niyetli yardım sever insanların zamanını ve mesaisini çaldığınız için siz kötüsünüz.Bu tarz size yabancı gelmemiştir umarım.Şimdi ticari araç kullananlara mecbur tutulan psikolojik testler zamanında her ehliyet alana uygulansa size ehliyet verilmeyeceği için ben hasta değilim diyebilmek için ortaya attığınız arabayla italya,polonya seyahetlerinide yapmamış olacaktınız .Yakın çevrenizde en az bir tane sizce iyi diyebileceğiniz,sizin gibi olmayan bir arkadaşınız var ise ona size yazılan mesajları okutursanız ,size yardımsever olarak harcanan bu mesai boşa gitmeyecektir.Benim size önerim bilgisayar klavyesinden uzak durmanız olacaktır....

bkocoglu' Alıntı:
Bu arkadaşı rahat bırakın lütfen,
Kimseye zararı yok. dolaşsın dursun buralarda....

Onun derdi, Ortadoğunun, derdi gibi......
Elleşmeyin.......
Sayın Bülent Koçoğlu mesajı iki saniye önce görsem tavsiyenize uyardım...Boşuna kendimi kötü insanlar listesine soktum :D

enverdede' Alıntı:
İnsanların kötü olduğundan bahsetmişsiniz ancak,saf bir başlıkla açtığınız bu topiğe bile acaba bir yardımım dokunurmu düşüncesi ile iyi insanlardan 26000 okuma 43 yanıt gelmiş,sizin ısrarla en iyisi benim ,en düzgünü benim yanıtlarınıza rağmen mesleği icabı (DR.) olup yardım etmemeyi zul sayan arkadaşların tedavi olun,yardım alın tavsiyelerine de karşı çıkarak ,iyi niyetli yardım sever insanların zamanını ve mesaisini çaldığınız için siz kötüsünüz.Bu tarz size yabancı gelmemiştir umarım.Şimdi ticari araç kullananlara mecbur tutulan psikolojik testler zamanında her ehliyet alana uygulansa size ehliyet verilmeyeceği için ben hasta değilim diyebilmek için ortaya attığınız arabayla italya,polonya seyahetlerinide yapmamış olacaktınız .Yakın çevrenizde en az bir tane sizce iyi diyebileceğiniz,sizin gibi olmayan bir arkadaşınız var ise ona size yazılan mesajları okutursanız ,size yardımsever olarak harcanan bu mesai boşa gitmeyecektir.Benim size önerim bilgisayar klavyesinden uzak durmanız olacaktır....

sen de kötü niyetlisin...işine gelmiyorsa yazma o zaman...

benim e+d ehliyetim var...artı olarak src1-3 belgelerim ve son 1 sene içinde almış olduğum 5 sene geçerli psiko teknik belgem var....

siz kötü niyetliyseniz benim suçum nedir?

ben sadece maddi anlamda yaralı bir insanım...bir de sanırım millet olarak insanları ezmeye bayılıyorsunuz...bunu her dafasında gördüm.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

SON KONULAR

Geri