Derdimi Anlatsam Dinler Misiniz?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan turbolinea Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 116
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 54,789

Etiketler

Ynt: Derdimi Anlatsam Dinler Misiniz?

hayatta ayakta durmanın yolu malesef ki paradır...

Çözüm bulun diyorum bulamıyorsunuz hep boş nasihat...

ben sadece maddi anlamda yaralı bir insanım...

bu arkadaşın 3 iletisi içerisinde 3 cümle var ki herşeyi açıklıyor :mad:

turbolinea' Alıntı:
çözüm yolu yok sadece boş nasihat yapıyorsunuz ya da alay etmeyi biliyorsunuz!!!

Çok kötü bir şekilde tiye alınıyoruz arkadaşlar dikkat edin.... Bakıp bakıp gülüyordur bizim halimize...

2 sayfa önce bu topic için kapansın kimse ilgilenmesin bu adam amacı farklı diye yazmıştım ama insan dayanamayıp yazıyor işte.adam ilk başlarda türk düşmanı tavırlar sergiliyordu şimdide milletden çözüm olarak para istiyor.ya gerçekden milletle dalga geçiyor yada bu adam harbi den conta yakmış.

Valiliğemi gitsek kaymakamlığa gidip yardım istesek bilemedim.. Bi yardım fonu oluşturalım yaaa....

turbolinea' Alıntı:
psikolojik sorunum yoktur...sadece yaralıyım o kadar...başka bir sıkıntım yoktur...

hayatta ayakta durmanın yolu malesef ki paradır...

İşim gereği ruh ve sinir hastalıkları hastanelerine yolum düşer oradaki hastalarda nedense hep psikolojik sorunları olmadığını iddaa ederler

Madem ki paraya ihtiyacın var neden hesap numaranı yazıp açıkça bağış istemiyorsun.

dopamin' Alıntı:
İşim gereği ruh ve sinir hastalıkları hastanelerine yolum düşer oradaki hastalarda nedense hep psikolojik sorunları olmadığını iddaa ederler

psikolojik sorunum yok kardeşm...

sadece yaralıyım o kadar...

eğer sorunlu bir insan olsaydım tek başıma buradan çıkıp da hollandalara italya'lara gidemezdim...

sürekli yurtdışında gezilerdeyim.

benim belimi büken parasızlık...param olsa burada sizin gibi kötü niyetli insanlara ağız eğmezdim.

Para olmadan buralardan Hollanda'lara, İtalya'lara sürekli yurtdışında nasıl oluyor? Vize için bizden banka hesap dökümü, tapu, ruhsat isteniyor... İlginç

turbolinea' Alıntı:
yardım istemiyorum çözüm yolu göstermenizi istiyorum

İstediğin ve niyetin gerçekten bir çözüm yolu ise dönüp 7 sayfayı tekrar okumanı tavsiye ederim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri