Derdimi Anlatsam Dinler Misiniz?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan turbolinea Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 116
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 54,783

Etiketler
Ynt: Derdimi Anlatsam Dinler Misiniz?

Turbo arkadaş , bunca olaya rağmen 5 teşekkür almışsınız bardağın dolu tarafını görün biraz .... ;)

Ömer Bey (dopamin) görüşemedik uzun zamandır nasılsınız? Konu vesile oldu hayırda şer, şer de hayır vardır demiş büyüklerimiz! :smiley:

fbmy' Alıntı:
Turbo arkadaş , bunca olaya rağmen 5 teşekkür almışsınız bardağın dolu tarafını görün biraz .... ;)

Ömer Bey (dopamin) görüşemedik uzun zamandır nasılsınız? Konu vesile oldu hayırda şer, şer de hayır vardır demiş büyüklerimiz! :smiley:

tşk alma nedenim ise ASİL OLDUĞUMDAN ÖTÜRÜDÜR.

Merhabalar,
Özay kardeşimizi tanıma fırsatı buldum, tamda ramazan öncesiydi.
İşini bırakıp bulunduğumuz yerden beni ve eşimi alıp bizleri ağırladı.
Geç tanımışım Özay kardeşimi.
Her zaman gel, sadece balık için değil, unutma burada evin var.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

Ilginc bir sosyolojik olay olarak izliyorum.
Turbo kardesim kelin merhemi olsa kendi basina surer misali cok kisinin senden farki yok aslinda.
Bakma milletin iyi durumda olduguna herkes borc icinde.
Onun icin takma kafana. Senin durumun gayet iyi. Al 2 binlarini rahatina bak. :smiley:

LG P503 cihazimdan Tapatalk ile gonderildi.

fbmy' Alıntı:

Teşekkürler mesud kardeşim iyiyim sizler nasılsınız?

dopamin' Alıntı:
Acıların çocuğu bir adınız bile yok bay mısınız bayanmısınız
erkeğim adam gibi adamım...
fakat maddi sorunlarım var kardeşim.
insanlar kötü ve art niyetli...en azından yüzde ellisi çok kötü.

yol gösterirsen sevinirim.

turbolinea' Alıntı:

Merhaba o zaman bu topiğin adı iş arıyorum bana yardım edin olsun yoksa bakırköyü boylayacan

Ynt: Ynt: Derdimi Anlatsam Dinler Misiniz?

turbolinea' Alıntı:

Turbo sansini zorlama. >:D

LG-P500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri