Defenderle Marmaris - Moskova Yolculugu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mexmet44 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 152
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 55,673
Ynt: Defenderle Marmaris - Moskova Yolculugu

rus ormanlarinin derinliklerinden bir kac kare . ( bugun )

DSC_0140.JPG

DSC_0142.JPG

DSC_0144.JPG

DSC_0146.JPG

DSC_0147.JPG

Etiketler

arkadaslar haydin bi fikir verin. defransiyel kilidi nasil yaptirabilirim ?? yada hangi rus arabasinin parcasi uyar land rovere ?

evet emre abi.aha bu resimdeki uaz araba bile defransiyel kilitli. yani benim arctan daha iyi gidiyo karda ))

DSC_0157.JPG

Merhaba Mehmet kardeş,
Dün akşam Çanakkale de İzmir istikametine seyir halinde bir araba gördüm Bulgar plakalı.
Araba LADA NİVA ve 5 kapılı. Hala üretiliyor mu, yada yakından gördünüz mü.
Eğer yakından görebilme şansınız olursa fotoğraflayıp paylaşırmısınız.
Şaka bir yana güzel görünüyordu.
Kendinize iyi bakın.

niyazi abi, burada lada nivalar var, hem kisa sase var hem uzun sase var, ama fabrika uretim yapmiyor sanirim. cunku hepside eski model. nivalarin yerini simdi uaz patriotlar aldi. bir kac sene once lada nivaya alternatif olarak chevrolet ( rusyadaki fabrikasi ) jeep uretmeye basladi ama fazla tutulmadi.yarin yada obur gun fotograflari ceker buraya atarim.

niyazi abi, gecen 3-4 gun havalar kotu oldugundan disari cikamamistim, bugun ilceye gittim gordugum arabalarin fotograflarini cektim. ha bu arada lada nivanin halen uretimi devam ediyormus. aha bu 3 kapili olan .

20150114_120015.jpg

Emeklerin için teşekkür ederim.
Senin DEFENDER zaten en güzeli diğer kardeşleri gibi. Fakat 5 kapılı Niva çok güzel, ah birde dizel olup ülkemizde satılsa ve ve ve bizlerin de ulaşabilecek olduğu paralarda olsa dadından yenmez.
Dönüş ne vakit olacak, malum gittiğin yoldan dönersen bizim bahçenin dibinden geçeceksin. Soçi-Trabzon yapıp gelsen bile.
Kendine iyi bak, tabi yengemize de.

eh arkadaslar. yarin sabahtan benim rusya marmaris yolculugu baslar. 10 gunluk bir yolculuk plani yaptim. yaklasik 5000 kilometrelik bir yol. hadi hayirlisi. bu sefer bol bol resim cekmeye calisacagim. ozellikle kafkas daglarinin karli resimlerini.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR