Defenderle Marmaris - Moskova Yolculugu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mexmet44 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 152
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 55,675
Ynt: Defenderle Marmaris - Moskova Yolculugu

Glasnost öncesinden kalan manzaralar sizi aldatmasın , Rusyanın ücra kasabasın bile İstanbulda bulamayacağınız teknoloji ile karşılaşabilirsiniz , atom teknolojisi olan uzaya kozmonot göndermiş bir alt yapı ...

Etiketler

Haklısınız Ahmet Bey kardeşim,bazı konularda kimsenin aklına gelmeyen icatlar onlardan çıkmıştır.Hayran değilim ama takdir etmesini de bilmek lazım.

bugun gittim iki tane daha yedek mars dinamosu komur yatagi aldim ( sadece iki tane kalmisti zaten ). hangi arac oldugunu sordum, lada 110 model binek arabaninmis. (Лада Десятка)

Aaa bu bizim Lada Vega diye tanıdığımız araç.
Defender kullanıcılarına çok faydalı olacağı kesin.

Hatta klimalı olanları var bunların.
Uyarmı bakarsın uyar bir de klima takarsınız :D
Şaka maka gerçek olursa ne mutlu.

rusyadan tekrar selamlar. bugun buralara cok guzel kar yagdi bende deli deli bulundugum koydeki mahallenin yollarini actim benim aracla ))

DSC_0118.JPG

Defender'a G4 rengi iş makinası gibi,çok yakışıyor.
Karlar içinde de ayrı güzel görünüyor.
Paylaşıma teşekkürler.

Macerayı bir solukta okudum. Defenderınız onu bu kadar seven bir sahibi olduğu için çok şanslı.

=)

Darısı başımıza.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR