Defender yükseltme

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dturan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 268
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 119,014

Etiketler
Ynt: Defender Yükseltme

sg4j.jpg

bundan verelim?:smiley:

dturan' Alıntı:
arka sağ teker okadar gömülmüştüki dönüp dönmediğini görmedim (tek başımaydım) lifte alıp öylemi kontrol edeyim taha? difflock tan kastın orta kilitmi?

Arka sağ dönmüştür. Gaz verdiğinde araçta hiç kıpırdama sarsılma oldu mu? Olduysa sağ tekerlek de dönmüş diye düşünmek lazım ama araçta hiçbir kıpırtı olmadan sol dönüyorsa kilitde sorun var diye yorumlamak lazım ama bu çok ama çok düşük bir ihtimal.

nkurtkaya' Alıntı:
Arka sağ dönmüştür. Gaz verdiğinde araçta hiç kıpırdama sarsılma oldu mu? Olduysa sağ tekerlek de dönmüş diye düşünmek lazım ama araçta hiçbir kıpırtı olmadan sol dönüyorsa kilitde sorun var diye yorumlamak lazım ama bu çok ama çok düşük bir ihtimal.
Sürekli ileri ivme vardı abi. Ama yazdığım gibi tam şanzuman hizasından askıdaydım. Çıktıktan sonra yaklaşık 40 km yol gittim sıkıntısız.

nkurtkaya' Alıntı:
Detroit'e kolay kolay birşey olmaz sağlamdır o sağlam.
:smiley: inşallah Nejat abi.akşam üstü sokakta biraz denedim hiç sıkıntı yok gibi.tam sağ sol turlarda kilit sesi de geliyor. Difflock ta tam turda kasıntıda yapıyor galiba sağlam.Yürüründe sıkıntı olmadığı için bu haftasonu İzmit te gelin arabası olacak defender ım. Haftaya dener yine haber veririm.

Eski konulara baktım da defender ıma neler yaptığımı farkettim bir anda. ;D Defender ın gerçekten hastalık olduğunu bir kez daha anladım. almayı düşünürken bağ bahçe piknik gezi diye hayal etmiştim iş şimdi nerelere geldi. ;D daha da biteceği yok gibi. :D :D

işte defender ımın son halinin fotoğrafları.

IMG_2001.JPG

IMG_2003.JPG

IMG_2004.JPG

IMG_2012.JPG

IMG_1998.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

SON MESAJLAR

SON KONULAR