dturan
hayal ettiğin yere git..
Bana unimog lazım bildiğin inşaat çukuru gibi bişeye düştüm düz yoldamrdnmz' Alıntı:Bu hafta geliyoruz Derya. Kurtarıcaz seni traktörcülerden
Bana unimog lazım bildiğin inşaat çukuru gibi bişeye düştüm düz yoldamrdnmz' Alıntı:Bu hafta geliyoruz Derya. Kurtarıcaz seni traktörcülerden
ya özgür sorma düz yolda inşaat çukuruna düştüm. bu haftasonu o çukurun içine girip fotoğraf çektiricemözgür.yörüker' Alıntı:Derya sen öne falanda kilit takma bu seferki denemede traktörde kurtarmaz
dturan' Alıntı:arka sağ teker okadar gömülmüştüki dönüp dönmediğini görmedim (tek başımaydım) lifte alıp öylemi kontrol edeyim taha? difflock tan kastın orta kilitmi?
Sürekli ileri ivme vardı abi. Ama yazdığım gibi tam şanzuman hizasından askıdaydım. Çıktıktan sonra yaklaşık 40 km yol gittim sıkıntısız.nkurtkaya' Alıntı:Arka sağ dönmüştür. Gaz verdiğinde araçta hiç kıpırdama sarsılma oldu mu? Olduysa sağ tekerlek de dönmüş diye düşünmek lazım ama araçta hiçbir kıpırtı olmadan sol dönüyorsa kilitde sorun var diye yorumlamak lazım ama bu çok ama çok düşük bir ihtimal.
Bende bu baht olduktan sonra onlada batacak yer bulurum ben göktugöktu' Alıntı:
bundan verelim?
inşallah Nejat abi.akşam üstü sokakta biraz denedim hiç sıkıntı yok gibi.tam sağ sol turlarda kilit sesi de geliyor. Difflock ta tam turda kasıntıda yapıyor galiba sağlam.Yürüründe sıkıntı olmadığı için bu haftasonu İzmit te gelin arabası olacak defender ım. Haftaya dener yine haber veririm.nkurtkaya' Alıntı:Detroit'e kolay kolay birşey olmaz sağlamdır o sağlam.
Duruyo göktuğ. Satsan satılmaz atsan atılmaz oldugöktu' Alıntı:duruyo di mi hala abi?