Defender yükseltme

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dturan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 268
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 118,978
Ynt: Defender Yükseltme

özgür.yörüker' Alıntı:
Selam Derya senin yazıyı okuyunca hemen Zafer ustayı aradım ama benim motor bd30 olduğu için orjinal debriyajda olduğu gibi işe yaramadığını ve seninde dediğin gibi biraz uğraşlı olur dedi
Onu bilmiyorum özgür. ama zafer usta dediyse doğrudur.

Etiketler

Rica ederim Derya. Bunlar senin hanene borç olarak yazılıyor haberin olsun ;) (Çay,kahve gibi)

tahaozak' Alıntı:
Rica ederim Derya. Bunlar senin hanene borç olarak yazılıyor haberin olsun ;) (Çay,kahve gibi)
Ayıp ettin Taha.
İstanbula yolun düştüğünde haberleşelim ben borcu fazlasıyla ödemeye razıyım. :smiley: Daha senden öğrenecek çok şey var. ;)

konu mükemmel sorular güzel cevaplar harika.defender yükseltme konusunda ki tüm soruların cevapları var.taha abim bu soruların cevaplarını tamamen yaşayarak gördüğü için cevapları oldukca güvenilir :smiley:

Kısmet olursa 1 seneye kadar +5 inch yükseltme yapacağım. +5 inch yolunu da açalım ;)

Kilit deneyimleri
Deneme 1= Tanıdık traktörcün olacak arkadaş. :smiley:

Aslında tam olarak hüsran değil ama kilitli dif. kullananlardan daha fazla bilgi almak için yazmak istedim.

Pazar günü yağan yağmuruda fırsat bilerek silivri civarlarında bir arkadaşla buluşmak için yola çıktım. Silivri cezaevi arkalarında (genelde yağmurlu havalarda güzel parkurlar oluşur) arkadaşla buluşmaya giderken herzaman kullandığım yolda toprak kaydı ve direksiyon tam sola dönüp arka tekerleri suyun açtığı bir çukura düşürdü.

Genel vaziyet : Ön tekerler tamamen havada arka şaft şanzuman hizasından oturmuş vaziyette arka sağ teker 1mt aşağıda saplandım kaldım. arkada kilit olmasına rağmen sol arka teker fırfır patinaja kaldı. sağ tekeri göremeyeceğim kadar toprağa gömmüşüm. çıktıktan sonra çukura girip baktım yaklaşık göğsüme kadar çukurdu.

Sonuç traktörcü kardeşliği :smiley:

Zaten o durumdan tek başıma kurtulma ihtimalim yoktu biliyorum ama normalde bu durumda sol arka tekerin kilitli olması gerekmiyormu??

dturan' Alıntı:
Kilit deneyimleri
Deneme 1= Tanıdık traktörcün olacak arkadaş. :smiley:

Aslında tam olarak hüsran değil ama kilitli dif. kullananlardan daha fazla bilgi almak için yazmak istedim.

Pazar günü yağan yağmuruda fırsat bilerek silivri civarlarında bir arkadaşla buluşmak için yola çıktım. Silivri cezaevi arkalarında (genelde yağmurlu havalarda güzel parkurlar oluşur) arkadaşla buluşmaya giderken herzaman kullandığım yolda toprak kaydı ve direksiyon tam sola dönüp arka tekerleri suyun açtığı bir çukura düşürdü.

Genel vaziyet : Ön tekerler tamamen havada arka şaft şanzuman hizasından oturmuş vaziyette arka sağ teker 1mt aşağıda saplandım kaldım. arkada kilit olmasına rağmen sol arka teker fırfır patinaja kaldı. sağ tekeri göremeyeceğim kadar toprağa gömmüşüm. çıktıktan sonra çukura girip baktım yaklaşık göğsüme kadar çukurdu.

Sonuç traktörcü kardeşliği :smiley:

Zaten o durumdan tek başıma kurtulma ihtimalim yoktu biliyorum ama normalde bu durumda sol arka tekerin kilitli olması gerekmiyormu??

haftasonu silivri kumburga tarafındaydım bana da alo diyebilirsin abi o taraflarda olursam yardımcı olurum:D

Araç difflock ta ise arka iki tekerin muhakkak dönmesi gerekir. Dönmüyorsa ya kilidin kırıktır.

tahaozak' Alıntı:
Araç difflock ta ise arka iki tekerin muhakkak dönmesi gerekir. Dönmüyorsa ya kilidin kırıktır.
arka sağ teker okadar gömülmüştüki dönüp dönmediğini görmedim (tek başımaydım) lifte alıp öylemi kontrol edeyim taha? difflock tan kastın orta kilitmi?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,561
Kaydolan Son Üyemiz
Alkan033

SON KONULAR

Geri