veteran
Kemaliye Sevdalısı
Ynt: Defender Yükseltme
yok abi satılmaz satılmaz oynayıp duracaksın her sene buyuk bişey yapa yapa
yok abi satılmaz satılmaz oynayıp duracaksın her sene buyuk bişey yapa yapa
Aynı durumdayım bakalım, nasıl çözecem bu motor işini.dturan' Alıntı:Duruyo göktuğ. Satsan satılmaz atsan atılmaz oldu
Motor araştırıyorum bu aralar hayırlısı bakalım.
dturan' Alıntı:Eski konulara baktım da defender ıma neler yaptığımı farkettim bir anda. ;D Defender ın gerçekten hastalık olduğunu bir kez daha anladım. almayı düşünürken bağ bahçe piknik gezi diye hayal etmiştim iş şimdi nerelere geldi. ;D daha da biteceği yok gibi.
işte defender ımın son halinin fotoğrafları.
Evet aynen öyle. Hidrolik direksiyon varsa 285/75 de kullanabilirsiniz.Ayhan_A' Alıntı:teşekkür ederim 265 bana da yeter o halde sizin araçta +2 yükseltme ve ilave birde get ile yükseltme var değil mi?
Daha büyük lastik takmayacaksanız yükseltme yapmayın bence. Orj.ölçü 235/85 spacer ile yada ofsetli jantla iyi olur.Ayhan_A' Alıntı:hidrolik direksiyon var 285 baktım çok geniş tabanı, birde spacer taktığımı düşünüyorum iyice dışarı çıkacak ben bu görüntüyü pek sevmiyorum acaba yükseltmeden vazmı geçsem bilemedim ki ???
255/85-16 ofsetli jantla güzel olur bencede. Aracı fazla yormanın anlamı yok zaten.LRTD5' Alıntı:Sağdaki 90
245/75 r16 bfg a/t
Standart tamamen
Lastikler 28 hava
2" yükseltme ile araba standart orantıyı yakalamak için 33 lastik istiyor.
255/85-16 düşünüyorum ben 110 için.
Standart haline en yakın görüntü oranını yakalayan lastik bu olacak sanırım.
285/75 -16 gayet güzel duracak ama acaba yakıtı ne kadar etkiler diye düşünüyorum, kullananların yorumlarını alabilirsek iyi olur aslında.
nkurtkaya' Alıntı:Benim araçta 2" yay+amortisör yükseltme var ve 35" lastik kullanıyorum. Açılı kol veya çift kırım şaft ihtiyacı olmadan kullanıyorum. Ama sınır bu. Az daha fazlası için açılı kol şart, çift kırım şaft olursa iyi olur. Tabi dişli oranları da mutlaka değişmeli.
2" yükseltme ile 235/85/16 lastikler biraz ufak görünüyor. Yükseltmenin abantajını kullanmak için 33" çok güzel olur.