Defender TUV Muayenesi, Güncel Bilgi Paylaşımı.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Ertuğrul Açıkgöz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 130
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 45,678
Ynt: Defender TUV Muayenesi, Güncel Bilgi Paylaşımı.

göktu' Alıntı:
bugün muameleci aradı fren testinden dolayı geçememiş benimkisi muayeneyi, acaba nasıl yaptılar bu fren testini ya

yarın sorıym en iyisi

Göktuğ işin yoksa sen git başında dur..Bildiğim kadarıyla senin ön arka disk frenin var..Geçmemesi çok düşük bir ihtimal..Sen geçemezsen bu ülkede 3-4 Defender ancak geçer o testi..Bi yanlışlık var bu işte...

Etiketler

nordic1903' Alıntı:
Göktuğ işin yoksa sen git başında dur..Bildiğim kadarıyla senin ön arka disk frenin var..Geçmemesi çok düşük bir ihtimal..Sen geçemezsen bu ülkede 3-4 Defender ancak geçer o testi..Bi yanlışlık var bu işte...
ya cenk bi sıkıntı olduydu fren vakum mu öyle zımbırtı vardı onu değiştirdik başka bir çıkmayla biizimki işlevini yitirmişti. kayalara gittiğimde de sormuştum, dediler o parça zaten 20 25 sene gider, hani eli kulağında birşeydir normaldir bozulması, fiyatı da 700 tl filandı:smiley: değiştirmedik nitekim, dükkandan taktık bir tane de, olmadı mı acaba bilemedim ki... yarın gidecem sabahtan bakalım, yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik, ağlatmasın....

göktu' Alıntı:
ya cenk bi sıkıntı olduydu fren vakum mu öyle zımbırtı vardı onu değiştirdik başka bir çıkmayla biizimki işlevini yitirmişti. kayalara gittiğimde de sormuştum, dediler o parça zaten 20 25 sene gider, hani eli kulağında birşeydir normaldir bozulması, fiyatı da 700 tl filandı:smiley: değiştirmedik nitekim, dükkandan taktık bir tane de, olmadı mı acaba bilemedim ki... yarın gidecem sabahtan bakalım, yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik, ağlatmasın....

Bu bir etken olmuş olabilir..Çünkü normal şartlarda ve sadece fren yüzünden geçmemesi bana tuhaf geldi..Bütün izlenimlerini bi yere not et lütfen zira 2 ay sonra aynı işe ben başlayacağım...

nordic1903' Alıntı:
Bu bir etken olmuş olabilir..Çünkü normal şartlarda ve sadece fren yüzünden geçmemesi bana tuhaf geldi..Bütün izlenimlerini bi yere not et lütfen zira 2 ay sonra aynı işe ben başlayacağım...
tamamdır Cenk, yarın ola hayrola...

önumüzdekı gunlerde aynı sorunları yaşayacagım arkadaşlar, umarım bı sorun cıkmaz detayları paylaşırım. zira bılgı olması acısından tuve gıdıp sorudumlu muh. arkaşla konuşup evrakları gösterdim ruhsatda kamyonet yazdıgı için (110 5 kapı kapalı kasa camlı kamyonet 4+ 1 oturma kapasıtelı plan proje cızılıp daha önce pılaka takılmış arac) gecemezsın tekrara pılan cızdır hususı arazı taşıtı olarak yaması lazım dedıgı için gidip tafık tescılden de sen cızdır proje bız yazarız hususu arrazı taşıtı zaten yazılması gekende o cunku öncekı plan cızılırken yanlış olmuş işlerin dediler bakalım önumuzdekı hafta içinde paylaşırım yaşanaları.

plan proje terar cızımine tse yeklılerı imza vermedıler vermıyorlarmış başka rac ruhsatı emsal gösteriminide karışmıyoryar yanı zamanın da kamyonetden hususıye gecmıştır şu an gecmıyor deyıp gecıyorlar, yanı aracı hususi yapamadık tuve tekrar gitdim tavan doşemesi sökuk olarak öncekı suzukı swıf 4*4 aracımı götürdugumdede tanıştıgım arkadaşlar aracın başına geldı aracı anlatacaktım kı hepsı zaten askerde doguda ambulans yada pikaplarını ya kullanımış yada kademede askerlık yaptıkları için aracı tanıyan teknısyenlerdı , far ayarı kusurlu olarak gectı cekı demırınıe karışmadılar , bı ara kamyonetmı arazi taşıtımı teretdutunue girdıler daha önce arac tescılı kamyonet oldugu için 20 dkk da cıktı arac.

motor no okunamıyor hafif kusur denmesi ne kadar güzel bişeydir öyle :D
insanın aklına çakallıklar getiriyor :D güzeeeeeelll :D

n_y_c_b' Alıntı:
motor no okunamıyor hafif kusur denmesi ne kadar güzel bişeydir öyle :D
insanın aklına çakallıklar getiriyor :D güzeeeeeelll :D

Yalnız dikkat edin bugün böyle. Yarın ne olacağı hiç belli olmaz. ;D ;D ;D

Bugün itibariylede durum şöyle.
Yer kocaeli/gölcük tüv istasyonu
defalarca ikaz etmeme rağmen fren testini tamburda yapmak isteyen Tüv personeli elfreni balatalarını aldı eline. birde üstüne üstlük el freni yetersiz diye ağır kusur verdi. birde ruhsatta 9 kişilik yazan m1g sınıflı otomobil arazi taşıtı kabul etmedi paşalar. hususi 9 kişilik olmazmış muhabbeti yine. bu ruhsatı printer dan çıkarmadım ben emniyetten aldım dedim, bizde genel müdürlükten gelen yazıyı uyguluyoruz dediler.

Yarın sabah ilk iş emniyet müdürlüğü, oradan servis fren balata tamiri.

ne kadar cahil insanlar bunlar yahu ! ! ! !
bütün tüv çalışanları bu kadar gerizekalı mı acaba ?
4x4 araçtan anlamazlar anlatanıda dinlemezler. . .
yok yere sizin balatalar gitti bence sizde hakkınızı arayın parasını cebinden versin hıyar herif. . .
sinir küpü oluyorum zaten o tüv yazısını görünce . . .

Adamlar (şimdi arkalarından konuşuyo gibi oluyorum ama dün yüzlerinede söyledim) o kadar gerizekalı ve rahat ki biz bunlardan belki 20 tane muayene ettik diyorlar.ama istasyona girişte ters kontak olduğu için arabayı çalıştıramıyorlar, arazi vitesine bu nedir anlatırmısın diyorlar, far testinde abi sen şu farları yaksana diye beni içeri çağırıyolar falan. normalde içeri kimseyi sokmazlar ama muayene nin yarısı boyunca test sahasında arabanın yanında duran tek benimdir herhalde.

koymuşlar 20-25 yaşında herifleri ne motor bilgileri var ne mekanik bilgileri var fizik desen müzik zannederler. Birazdan emniyette koltuk işini hallettikten sonra serviste balatları yaptırıcam.onlardan da böyle bir arızanın neden olduğunu anlatan bir yazı istiycem. sonuçta bu araba garanti kapsamında bir araç olsaydı bu tür bir arızayı servis kullanıcı hatası diyerek kabul etmezdi. Bakalım n olucak. gene gidecek yarım gün koşturmayla.
hadi bana kolay gelsin.

dturan' Alıntı:
Adamlar (şimdi arkalarından konuşuyo gibi oluyorum ama dün yüzlerinede söyledim) o kadar gerizekalı ve rahat ki biz bunlardan belki 20 tane muayene ettik diyorlar.ama istasyona girişte ters kontak olduğu için arabayı çalıştıramıyorlar, arazi vitesine bu nedir anlatırmısın diyorlar, far testinde abi sen şu farları yaksana diye beni içeri çağırıyolar falan. normalde içeri kimseyi sokmazlar ama muayene nin yarısı boyunca test sahasında arabanın yanında duran tek benimdir herhalde.

koymuşlar 20-25 yaşında herifleri ne motor bilgileri var ne mekanik bilgileri var fizik desen müzik zannederler. Birazdan emniyette koltuk işini hallettikten sonra serviste balatları yaptırıcam.onlardan da böyle bir arızanın neden olduğunu anlatan bir yazı istiycem. sonuçta bu araba garanti kapsamında bir araç olsaydı bu tür bir arızayı servis kullanıcı hatası diyerek kabul etmezdi. Bakalım n olucak. gene gidecek yarım gün koşturmayla.
hadi bana kolay gelsin.

Allah sabır versin abicim ne diyim. . .
sen sonuna kadar hakkını ara yada toplanalım gidip o balataları adamlara tek tek çakalım. . .

Fren testini tamburda yapmalarının ne gibi sakıncası var anlayamadım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

SON KONULAR

Geri