ata036 Zirve Mesajlar 3,557 Tepkime Puanı 2 Web www.ata76.com 10 May 2011 #273 Ynt: Defender Puma Motor değişimi (KIRAT) büyük ihtimalle aşağıdaki sisleri alacaz gibi
sword7 Zirve Mesajlar 2,243 Tepkime Puanı 2 Yer Akçay 10 May 2011 #274 Ynt: Defender Puma Motor değişimi (KIRAT) Abi o nasıl sis ya, üzerindeki korumamı kapak mı belli değil, ışık nerden geçecek ;D ;D
Ynt: Defender Puma Motor değişimi (KIRAT) Abi o nasıl sis ya, üzerindeki korumamı kapak mı belli değil, ışık nerden geçecek ;D ;D
ata036 Zirve Mesajlar 3,557 Tepkime Puanı 2 Web www.ata76.com 10 May 2011 #275 Ynt: Defender Puma Motor değişimi (KIRAT) filitre şişmiş umut gaz yemiyor araba
Adnan Çetinel One Life Live It Mesajlar 753 Tepkime Puanı 0 Yer Istanbul Web www.humaoto.com 10 May 2011 #276 Ynt: Defender Puma Motor değişimi (KIRAT) sword7' Alıntı: Abi o nasıl sis ya, üzerindeki korumamı kapak mı belli değil, ışık nerden geçecek ;D ;D Genişletmek için tıkla ... öhö öhö )))
Ynt: Defender Puma Motor değişimi (KIRAT) sword7' Alıntı: Abi o nasıl sis ya, üzerindeki korumamı kapak mı belli değil, ışık nerden geçecek ;D ;D Genişletmek için tıkla ... öhö öhö )))
zileli Kamp II Mesajlar 291 Tepkime Puanı 2 Yer TOKAT/ZİLE Web www.bikepics.com 11 May 2011 #277 Ynt: Defender Puma Motor değişimi (KIRAT) Adnan Çetinel' Alıntı: öhö öhö ))) Genişletmek için tıkla ... Bence de öhö öhö ;D Umut biryerler de denk gelirde önüme düşersen ışığın nerelerden geçtiğini gösteririm sana +4 [attachment=1]
Ynt: Defender Puma Motor değişimi (KIRAT) Adnan Çetinel' Alıntı: öhö öhö ))) Genişletmek için tıkla ... Bence de öhö öhö ;D Umut biryerler de denk gelirde önüme düşersen ışığın nerelerden geçtiğini gösteririm sana +4 [attachment=1]
ict3055 Zirve Mesajlar 2,943 Tepkime Puanı 5 Yer Bolu 11 May 2011 #278 Ynt: Defender Puma Motor değişimi (KIRAT) Kırmızı Def çok yakışıklı, sisleride öle Kırat'a da çok güzel olur bence aynı stil.
Ynt: Defender Puma Motor değişimi (KIRAT) Kırmızı Def çok yakışıklı, sisleride öle Kırat'a da çok güzel olur bence aynı stil.
ata036 Zirve Mesajlar 3,557 Tepkime Puanı 2 Web www.ata76.com 11 May 2011 #279 Ynt: Defender Puma Motor değişimi (KIRAT) ict3055' Alıntı: Kırmızı Def çok yakışıklı, sisleride öle Kırat'a da çok güzel olur bence aynı stil. Genişletmek için tıkla ... teşekkürler ilk düşüncemiz ahmetin araçla aynı yani ikizini yapmaktı sonradan vazgeçtik aracın adı KIRAT olduğundan ismi bozulur diye düşündük inşallah önümüzdeki sene renk haric ikiz olacaklar
Ynt: Defender Puma Motor değişimi (KIRAT) ict3055' Alıntı: Kırmızı Def çok yakışıklı, sisleride öle Kırat'a da çok güzel olur bence aynı stil. Genişletmek için tıkla ... teşekkürler ilk düşüncemiz ahmetin araçla aynı yani ikizini yapmaktı sonradan vazgeçtik aracın adı KIRAT olduğundan ismi bozulur diye düşündük inşallah önümüzdeki sene renk haric ikiz olacaklar
ata036 Zirve Mesajlar 3,557 Tepkime Puanı 2 Web www.ata76.com 11 May 2011 #280 Ynt: Defender Puma Motor değişimi (KIRAT) sis farları ahmet kardeşimin hediyesidir sipariş etmiş bile
Ynt: Defender Puma Motor değişimi (KIRAT) sis farları ahmet kardeşimin hediyesidir sipariş etmiş bile
sword7 Zirve Mesajlar 2,243 Tepkime Puanı 2 Yer Akçay 11 May 2011 #281 Ynt: Defender Puma Motor değişimi (KIRAT) Adnan Çetinel' Alıntı: öhö öhö ))) Genişletmek için tıkla ... Adnan abi vallahi pardon ama ;D ;D ;D
Ynt: Defender Puma Motor değişimi (KIRAT) Adnan Çetinel' Alıntı: öhö öhö ))) Genişletmek için tıkla ... Adnan abi vallahi pardon ama ;D ;D ;D
sword7 Zirve Mesajlar 2,243 Tepkime Puanı 2 Yer Akçay 11 May 2011 #282 Ynt: Defender Puma Motor değişimi (KIRAT) Abi uzunları açanlar için arkaya bir çare düşündüm ben ;D ;D Tarık abi hayırlı olsun sislerin, göremedik arabanın son halini bir türlü...
Ynt: Defender Puma Motor değişimi (KIRAT) Abi uzunları açanlar için arkaya bir çare düşündüm ben ;D ;D Tarık abi hayırlı olsun sislerin, göremedik arabanın son halini bir türlü...
ata036 Zirve Mesajlar 3,557 Tepkime Puanı 2 Web www.ata76.com 11 May 2011 #283 Ynt: Defender Puma Motor değişimi (KIRAT) sword7' Alıntı: Abi uzunları açanlar için arkaya bir çare düşündüm ben ;D ;D Tarık abi hayırlı olsun sislerin, göremedik arabanın son halini bir türlü... Genişletmek için tıkla ... teşekkürler gardaşım valla bende daha göremedim bu ahmet adamı deli eder mahsusdan yapıyor biliyorum ahmet bey ahmet bey okuyon demi yazılanları leyn ahmet adamı hasta etme biraz foto video ekle yeter bu kadar çatlattığın
Ynt: Defender Puma Motor değişimi (KIRAT) sword7' Alıntı: Abi uzunları açanlar için arkaya bir çare düşündüm ben ;D ;D Tarık abi hayırlı olsun sislerin, göremedik arabanın son halini bir türlü... Genişletmek için tıkla ... teşekkürler gardaşım valla bende daha göremedim bu ahmet adamı deli eder mahsusdan yapıyor biliyorum ahmet bey ahmet bey okuyon demi yazılanları leyn ahmet adamı hasta etme biraz foto video ekle yeter bu kadar çatlattığın
sword7 Zirve Mesajlar 2,243 Tepkime Puanı 2 Yer Akçay 11 May 2011 #284 Ynt: Defender Puma Motor değişimi (KIRAT) ata036' Alıntı: teşekkürler gardaşım valla bende daha göremedim bu ahmet adamı deli eder mahsusdan yapıyor biliyorum ahmet bey ahmet bey okuyon demi yazılanları leyn ahmet adamı hasta etme biraz foto video ekle yeter bu kadar çatlattığın Genişletmek için tıkla ... Ben dün konuştum aracın işi bitti diyordu. Son fotoları niye koymadı ki acaba ;D ;D
Ynt: Defender Puma Motor değişimi (KIRAT) ata036' Alıntı: teşekkürler gardaşım valla bende daha göremedim bu ahmet adamı deli eder mahsusdan yapıyor biliyorum ahmet bey ahmet bey okuyon demi yazılanları leyn ahmet adamı hasta etme biraz foto video ekle yeter bu kadar çatlattığın Genişletmek için tıkla ... Ben dün konuştum aracın işi bitti diyordu. Son fotoları niye koymadı ki acaba ;D ;D
Adnan Çetinel One Life Live It Mesajlar 753 Tepkime Puanı 0 Yer Istanbul Web www.humaoto.com 11 May 2011 #285 Ynt: Defender Puma Motor değişimi (KIRAT) zileli' Alıntı: Bence de öhö öhö ;D Umut biryerler de denk gelirde önüme düşersen ışığın nerelerden geçtiğini gösteririm sana +4 [attachment=1] Genişletmek için tıkla ... maşallah, nazar değmesin, hem araç güzel hem manzara, güle güle kullan, sisler zaten 10 numara .
Ynt: Defender Puma Motor değişimi (KIRAT) zileli' Alıntı: Bence de öhö öhö ;D Umut biryerler de denk gelirde önüme düşersen ışığın nerelerden geçtiğini gösteririm sana +4 [attachment=1] Genişletmek için tıkla ... maşallah, nazar değmesin, hem araç güzel hem manzara, güle güle kullan, sisler zaten 10 numara .
ata036 Zirve Mesajlar 3,557 Tepkime Puanı 2 Web www.ata76.com 11 May 2011 #286 Ynt: Defender Puma Motor değişimi (KIRAT) Adnan Çetinel' Alıntı: maşallah, nazar değmesin, hem araç güzel hem manzara, güle güle kullan, sisler zaten 10 numara . Genişletmek için tıkla ... sisler kargoya verilmiş az önce mail geldi bakalım içinden neler çıkacak süpris KIRAT 11 numara olmalı abi
Ynt: Defender Puma Motor değişimi (KIRAT) Adnan Çetinel' Alıntı: maşallah, nazar değmesin, hem araç güzel hem manzara, güle güle kullan, sisler zaten 10 numara . Genişletmek için tıkla ... sisler kargoya verilmiş az önce mail geldi bakalım içinden neler çıkacak süpris KIRAT 11 numara olmalı abi
sword7 Zirve Mesajlar 2,243 Tepkime Puanı 2 Yer Akçay 11 May 2011 #287 Ynt: Defender Puma Motor değişimi (KIRAT) Benimde kuvvetli sislere ihtiyacım var aslında, comet 550 ler çok çok iyi değil sanki...
Ynt: Defender Puma Motor değişimi (KIRAT) Benimde kuvvetli sislere ihtiyacım var aslında, comet 550 ler çok çok iyi değil sanki...
ata036 Zirve Mesajlar 3,557 Tepkime Puanı 2 Web www.ata76.com 12 May 2011 #288 Ynt: Defender Puma Motor değişimi (KIRAT) evet arkadaşlar en son aldığım resimleri ve videoyu paylaşıyorum davlumbaz yapıldı yeni sis lambalarımız geldi kavuşmaya son 6 gün kaldı işte http://www.dailymotion.com/video/xio8ec_cimg4365_sport
Ynt: Defender Puma Motor değişimi (KIRAT) evet arkadaşlar en son aldığım resimleri ve videoyu paylaşıyorum davlumbaz yapıldı yeni sis lambalarımız geldi kavuşmaya son 6 gün kaldı işte http://www.dailymotion.com/video/xio8ec_cimg4365_sport