Operasyon başlayalı nerdeyse 1 yıl oldu ancak araç hala tam olarak bitmedi ,süreç devam ediyor ... En son kabine sığmayan uzun yükler için ( boru -tahta - vs) iki ayak yapma düşüncesi ile işe başlayıp olayı port bagaja kadar getirdik , yazıya da böyle başlamamın nedeni ,resimleri gören arkadaşlar hemen "bu port bagaj olmamış ! " demesinler diye ... Evet , sadece uzun ve hafif yük taşımak ,için düşünüldüğünden bagaj 4 ayak + kenarlıkları + merdiven den oluşuyor , tabanına herhangi bir materyal monte edilmedi bu sayede , hafif , pratik ve uygun maliyet sağlandı ( boya dahil 350 tl) Ayrıca port bagaj üstüne ve ön tampona sis farları takıldı ... Sırada başlayıp da bir kenarda yarım bıraktığım dash board montajı var ... Takip eden arkadaşlara teşekkürlerimle selam ve saygılar ...
aracı çok güzel toplamışsınız. ancak kafama bir şey takıldı. sepeti taktığınız bağlantılar lama demirden mi?
eğer lama demir ve sadece 90 derece cakada büküp taktıysanız eğer, tavamda yük varken o ayaklar çok fazla salınım yapar. ve muhtemelen o ayaklar eğilip sepet tavana oturur.
ukalalık algılamayın ama caka yapılan bölümlere üçgen flanşlar kaynatırsanız kale gibi sağlam olacaktır.
Mert bey , bahsettiğiniz ayakları ben ilkin 2mm sacdan kestirdim ancak ustamın israrı ile yeniden 4mm sacdan kestirdik bence 2mm de yeterdi , Defenderin üstünde ağır yük taşımayı düşünenler port bagajdan önce , yük taşıyabilecek direk arasınlar cam kenarlarında ,kapı çerçevelerinde (!) var mı ? Bu kerpiç 1. kat evin üstüne betonarme 2. kat atmaya benziyor (!)
benim özel harekat tipi tavan sepeti ve yükseltme ile tavan yüksekliği 2,27 geliyor. göktuğ sisler dediğin bölgede nevzat abide oraya aldırsa sorun olmaz bence.