Defender Ön Konsol

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan veteriner44 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 262
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 104,762
Ynt: Defender Ön Konsol

arkadaşlar gördüğünüz üzere çakmaklık düğmeler teyp ve telsiz ve göstergeler hepsi bu torpidoda.

dünyanın bütün meşurları bu konsolu kullanıyo ingiltere kralı, rahmetli başkzn keneddy :D :D :D

Etiketler

tlgtfn' Alıntı:
Tam da istediğim ve aklımdaki dizayn buydu eline sağlık kardeşim fiyat ve nekadar sürede üretim yapabilirsin tabi konsolun üstünde ki podla birlikte....

Fyat bilgisini yarın detaylndıracağım tam olarak neler yapılabilir ona göre yazacağım sonuçta buradaki amaç ticaretten ziyade hizmet o yüzden toplam fiyatı yarın yeni bir başlık altında yayımlayacağım... ayrıca teslim siparişten sonra en geç 2 yada 3 gün olacak...

Tüm landrover sahipleri adına sana teşekkür ediyorum yaptığın parça şahane....Tek aklıma takılan konu ise podun üzerine sadece iki tane gösterge yeri yeterli olurdu gibi geldi bana onun dışında yapılan iş mükemmel bence ...... Fiyat konusunu da 4 gözle bekliyorum ...

Elinize sağlık gercekten harika bir ürün biraz daha acıklama yaparsanız daha güzel olur mesala uygulamada kullanılan malzeme tuşlar vs.
Bakalım fiyatına göre sipariş vermeyi düşünüyorum ii geceler...

mu7y' Alıntı:
Elinize sağlık gercekten harika bir ürün biraz daha acıklama yaparsanız daha güzel olur mesala uygulamada kullanılan malzeme tuşlar vs.
Bakalım fiyatına göre sipariş vermeyi düşünüyorum ii geceler...

bu yapılan bir pilot yani ön çalışmaydı yarın hem buradan hemde ilan panosundan fiyat ve ürün özelliklerini açıklayacağım...

Mehmet_Can' Alıntı:
bu yapılan bir pilot yani ön çalışmaydı yarın hem buradan hemde ilan panosundan fiyat ve ürün özelliklerini açıklayacağım...

Teşekkür ederim... Ayrıca ek olarak viteste (yani 1 ve 3 te iken) olan mesafeyide yazarsanız çok makbule geçer iyi geceler...

bende biraz araştırmıştım sanırım bu tasarım patentli bir çalışma ve kalıp öncesi bazı değişiklik yapmak gerekiyor ( en az 5 nokta ) :( nasıl bir değişiklik yapmayı düşünüyorsunuz ve nasıl bir malzemeden yapılıcak biraz bilgi verirseniz sevinirim

altug onaran' Alıntı:
bende biraz araştırmıştım sanırım bu tasarım patentli bir çalışma ve kalıp öncesi bazı değişiklik yapmak gerekiyor ( en az 5 nokta ) :( nasıl bir değişiklik yapmayı düşünüyorsunuz ve nasıl bir malzemeden yapılıcak biraz bilgi verirseniz sevinirim

kalıbım zaten var ve bu fotodaki ürün kendi yaptığımız bir ürün yani gerçek. fotoğraf alıntı değildir...

bütün özellikleri yarın yazacağım ...

guzel gorunuyor ... aslinda on konsolun ebatlari ve icinde olmasi gereken kumandalari dusununce;bence yuzlerce secenek olmayacaktir..
konsolun tam ebatlari ve kumanda fonksiyonlari (yeri ..sayisi.. rezerv bosluklar vb.) arkadaslarin degindigi gibi patentli bir modelin birebir kopyasi degilse ki.. tabiiki olmamali .. ozgun model kabul edip kullanmakta sakinca olmayacaktir.
Bu arada konsolun ustundeki bolume imkan olsada Mitsubishilerin orjinalinde bulunan Clinometre ve pusula unitesi de yerlestirilebilse cok daha guzel olurdu ...
kolayliklar, keyifli paylasimlar..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
Gezginjasmin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR