Defender Ön Konsol

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan veteriner44 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 262
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 104,235

Etiketler
Ynt: Defender Ön Konsol

aslında sıradaki projeler arasındaydı ;)

şimdi başka bir proje üstünde çalışıyorum. en kısa süre bu ürünüde üretiriz ;D

bülent bey bu orta konsollardan nereden temin edebiliriz bir bilginiz varmı çalışmalar nasıl gidiyor

foremost' Alıntı:
bülent bey bu orta konsollardan nereden temin edebiliriz bir bilginiz varmı çalışmalar nasıl gidiyor
yurt dışında şuan türkiye yok ama cok basit bişi fiber işi uğraşan bir için çok kolay bir uygulama onaran kardeşler yapmazsa ben uğraşacam ve sitede defenderci dostlarıma bir faydam olsun

Altuğ bu proje ile ilgili çalışmaya başladı. Sizlerden de destek alabilirse daha hızlı ilerleyecek ve ortaya güzel birşey çıkacak.

İlk konu, bire-bir kopya ve patent engeli. Çin'lilerin aksine patent konusunda duyarlıyız :smiley: Bu sebeple "daha iyisini" yapmak için bazı geliştirmeler gerekiyor. Bu sebeple 5 farklı özelliğe ihtiyaç var.

1. Farklı ölçüler
2. Logo ya da Defender yazısı
3. Bardak koyma yerlerinin altına su tahliyesi için delik
4. Bardak koyma yerlerinde kulplu bardak için ufak bir yarık
5. Çakmak soketi ve/veya elektrik düğmesi için yer (ne derece gerekli veya kullanışlı ???)

?. Bozuk para için 3 ufak oyuk (Kalıp ile yapılacak uygulamada zor)
X. Kalem koyma yeri uygulanmış bir özellik

Başka cin fikirler ?

nkurtkaya' Alıntı:
Altuğ bu proje ile ilgili çalışmaya başladı. Sizlerden de destek alabilirse daha hızlı ilerleyecek ve ortaya güzel birşey çıkacak.

İlk konu, bire-bir kopya ve patent engeli. Çin'lilerin aksine patent konusunda duyarlıyız :smiley: Bu sebeple "daha iyisini" yapmak için bazı geliştirmeler gerekiyor. Bu sebeple 5 farklı özelliğe ihtiyaç var.

1. Farklı ölçüler
2. Logo ya da Defender yazısı
3. Bardak koyma yerlerinin altına su tahliyesi için delik
4. Bardak koyma yerlerinde kulplu bardak için ufak bir yarık
5. Çakmak soketi ve/veya elektrik düğmesi için yer (ne derece gerekli veya kullanışlı ???)

?. Bozuk para için 3 ufak oyuk (Kalıp ile yapılacak uygulamada zor)
X. Kalem koyma yeri uygulanmış bir özellik

Başka cin fikirler ?

(5)ikinci Cakmak soketi (birinci zaten cakmak icin ) Gps ve diger sarj aletleri icin bence oldukca gerekli.Mumkunse viteslerden ve telsiz kumandasindan mesafeli olmali..kablolar karisiyor :smiley: yine mumkun ise 220 V invertor cikisi icin de (on/off dugmeli bir priz) yer bulunursa faydali olur..arka koltuk altinda ulasilmasi zor..
(?) Anladigim gosterge paneli ayni kaliyor o yuzden benimki gibi mekanik yada dijital saati olmayanlar icin parklardan aydinlatmali kaliteli bir saat..

sigorta kutusu kapağı ile birleşetirilebilir hem kapak vidaları il sabitlemeyi artırmış oluruz hemde siagorta kutusu kapağı önünde ince dar gözlere cd kaset gözü yapılıp ön tarafı da kullanılmış olur

index.php

bu remi nereden buldunuz fiyatı kaçliradır şili de olsa getirtirim hemde kalıp olarak kullanırız

index.php

yukarıdaki parçada fena sayılmaz buda olsa olur

kokteknik' Alıntı:
http://www.mudstuff.co.uk/MUD_Tunnel_Tray.shtml
bu sitede çok güzel ürünler var

örneklerin hepsini inceledim hatta arşivimde çok daha fazlası var ama hepsinin patenti mevcut :(

yapılacak tasarım için daha farklı ve kullanışlı değişiklikler yapılması gerekiyor. ben LR logosu koymayı düşünüyordum sorun çıkacağı için farklı seçenekleri inceliyoruz.

pazartesi bir defender üzerinde ilk tasarımı yapıcaz ve burdan paylaşıcaz eksikleri ve eklemeler için hepinizin yorumlarıda faydalı olucaktır.

altug onaran' Alıntı:
örneklerin hepsini inceledim hatta arşivimde çok daha fazlası var ama hepsinin patenti mevcut :(

yapılacak tasarım için daha farklı ve kullanışlı değişiklikler yapılması gerekiyor. ben LR logosu koymayı düşünüyordum sorun çıkacağı için farklı seçenekleri inceliyoruz.

pazartesi bir defender üzerinde ilk tasarımı yapıcaz ve burdan paylaşıcaz eksikleri ve eklemeler için hepinizin yorumlarıda faydalı olucaktır.

mutlaka şarz saatini koyacak biyeri olmalı bir tarafında da piyasada hazırlarıda bulunan üçlü çakmaklıklardan sabit olarak bulunmalı
oluşacak tasarımı merakla bekliyorum mutlaka imalattan önce proto tipini yayınlayın ki bizlerin göremediği veya atladığı şeyler ortayaçıksın ayrıca gezen bilirde çok fazla zevkli insan mevcut

dron' Alıntı:
mutlaka şarz saatini koyacak biyeri olmalı bir tarafında da piyasada hazırlarıda bulunan üçlü çakmaklıklardan sabit olarak bulunmalı
oluşacak tasarımı merakla bekliyorum mutlaka imalattan önce proto tipini yayınlayın ki bizlerin göremediği veya atladığı şeyler ortayaçıksın ayrıca gezen bilirde çok fazla zevkli insan mevcut

ilk aşamada vites çevresine bir konsol düşünüyorduk

dron' Alıntı:

göğüs konsolunda dediğiniz gibi şarz saati, yağ basınç saati, teyp yeri veya telsiz yeri, ekstra çakmak çıkışları (göğüsteki zaten iptal edilicek), ekstra anahtarlar ve bunlara ilave aksesuar için yerler mutlaka olucaktır.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri