Defender Ön Konsol

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan veteriner44 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 262
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 104,235
Ynt: Defender Ön Konsol

ben daha sizlerin arasında yeniyim ama önder beyden bir aracını nasipse alacağım göğüslük konusunda kendim tasarlamayı düşünüyorum elim biraz bu işlere yatkındır el sanatını severim malzemeleri ayarladıktan sonra aracta ilk düzelteceğim şey tamamen ön konsol olacak şu anki panele göre daha estetik bir panel yapmayı tasarlıyorum tabi yapabilirsem :smiley:

Etiketler

artsanatyildiz' Alıntı:
ben daha sizlerin arasında yeniyim ama önder beyden bir aracını nasipse alacağım göğüslük konusunda kendim tasarlamayı düşünüyorum elim biraz bu işlere yatkındır el sanatını severim malzemeleri ayarladıktan sonra aracta ilk düzelteceğim şey tamamen ön konsol olacak şu anki panele göre daha estetik bir panel yapmayı tasarlıyorum tabi yapabilirsem :smiley:
sizede kolay gelsin çalışmalarınızı merakla bekliyoruz

dron' Alıntı:
index.php

bu remi nereden buldunuz fiyatı kaçliradır şili de olsa getirtirim hemde kalıp olarak kullanırız

index.php

yukarıdaki parçada fena sayılmaz buda olsa olur

alttaki konsol parcasını mudstuffda bende buldum ama sonrakı konusmalarımzda "adrenalım" mürsel ile tr de bu parcanın bulundugunu ve uzerınde ıstedıgımız gbı bır oynama yapabılecegımızı öğrendik.. ben mudstuffdakı dugmelerı swicth lerı sordugumda korkunc bır fıyat cıktıgından yurtıcınde bulmaya karar verdım yat fuarında switch lerı buldum ama daha sonra iveco mınıbuslerın switch lerının cok daha guzel oldugunu gordum.. istanbulda bu gögusun satıldıgını bılıyorum ama bu konuda murselım sıze yardımcı olacaktır... vıtes kolunun yanındakı cap holder larda e- bay de var ıllaa burdan bırılerının üretmesını beklemek yerıne ordan da satın alabılırsınız ben e-bayden dünyanın malzemesını getırdım dıkkat edılecek tek husus satıcının cok ıslem yapması ve olumlu gorus alması..

Yukarıda 1. resimdeki konsol komple ön göğüs ile beraber Huma oto'da satılıyor.

merhaba , bülent bey veya diğer meraklı arkadaşlar , resimlerde görülen ön konsol yada sizin yapacağınız tasarımın kabaca ebatlarını , hangi malzemeden olacağını ve şalter sayısı gibi genel bilgileri verme şansınız olursa plastik enjeksiyon işi ile uğraşan yakın bir tanıdığımla konuyu paylaştım belki yardımcı olabileceğini söyledi bilginize

2.mahmut' Alıntı:
merhaba , bülent bey veya diğer meraklı arkadaşlar , resimlerde görülen ön konsol yada sizin yapacağınız tasarımın kabaca ebatlarını , hangi malzemeden olacağını ve şalter sayısı gibi genel bilgileri verme şansınız olursa plastik enjeksiyon işi ile uğraşan yakın bir tanıdığımla konuyu paylaştım belki yardımcı olabileceğini söyledi bilginize
plastik enjeksiyon için kalıp gereklidir kalıp maliyeti oldukça tuzludur 2000-3000 adetlik sipariş alamıyacağımıza göre plastilk enjeksiyon işi yatar fiber ile yapımı mailyet açısından biraz daha hesaplı ve miktar olarak az olabilir daha efektif olacaktır şalter sayısı ben hiç düşünmedim çünki telszi ve teyp üstüste koymak daha mantıklı ben sadece extradan lpg gösterge yeri düşünüyorum ebatlarıda zaten belli aracınız üzerinden alabilirsiniz.
selamlar

berk' Alıntı:
alttaki konsol parcasını mudstuffda bende buldum ama sonrakı konusmalarımzda "adrenalım" mürsel ile tr de bu parcanın bulundugunu ve uzerınde ıstedıgımız gbı bır oynama yapabılecegımızı öğrendik.. ben mudstuffdakı dugmelerı swicth lerı sordugumda korkunc bır fıyat cıktıgından yurtıcınde bulmaya karar verdım yat fuarında switch lerı buldum ama daha sonra iveco mınıbuslerın switch lerının cok daha guzel oldugunu gordum.. istanbulda bu gögusun satıldıgını bılıyorum ama bu konuda murselım sıze yardımcı olacaktır... vıtes kolunun yanındakı cap holder larda e- bay de var ıllaa burdan bırılerının üretmesını beklemek yerıne ordan da satın alabılırsınız ben e-bayden dünyanın malzemesını getırdım dıkkat edılecek tek husus satıcının cok ıslem yapması ve olumlu gorus alması..
o göğüste kullanılan düğmeler bmc çekicilerdede kullanılıyor birde bmc parçacılarına sorarsanız belki daha ucuza gelebilir

gauge%20detail%202.JPG

dashblank.jpg

mounting.frame.JPG

bu barca türkiyede nerede satılmakta ve kaça bilen varmı ? baya düşünelerek dizayn edilmiş ayrıca montajınıda gösteriyor

web%20fitting_small.jpg

kaptan10' Alıntı:
o göğüste kullanılan düğmeler bmc çekicilerdede kullanılıyor birde bmc parçacılarına sorarsanız belki daha ucuza gelebilir

tesekkurler bmc ye de bakıcam da bıde tavan ıcın bmc kamyonlarda kullanılan bır parca var tavanda ortada uzun bır plastık parca telsız takmak ıcın onu nasıl buluruz bılgınız varmı?

Mehmet_Can' Alıntı:
Arkadaşlar ön göğüs için çalışmalara başladım. görüntüyü en kısa zamanda ekleyeceğim ürün ve montaj fiyatıda 1 haftaya buradan duyururum.
şimdiden kolay gelsin hangi paneli uygulayacaksınız yukarıdakinimi yoksa 2007 göğüslükmü bende kalıp çıkarıp fiberden göktürmeyi düşünüyorum

berk' Alıntı:
tesekkurler bmc ye de bakıcam da bıde tavan ıcın bmc kamyonlarda kullanılan bır parca var tavanda ortada uzun bır plastık parca telsız takmak ıcın onu nasıl buluruz bılgınız varmı?
yine onuda bmc ye sorabilirsiniz

arkadaşlar sıkı durun çünkü en geç önümüzdeki hafta çalışmam bitmiş olacak ve fotoğraflarla siparişlerinizi almaya başlayacağım.

ayrıca elimde fotosu olmayan ancak yeni oluşturduğum defender yeni model görünüm ön ızgara yapmış bulunmaktayım... onunda fotosunu ekleyeceğim...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri