Defender Ön Konsol

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan veteriner44 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 262
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 104,271

Etiketler

Ynt: Defender Ön Konsol

Mehmet_Can' Alıntı:
Arkadaşlar fiyatlar belli oldu Alt üst göğüs beraber

500 TL kaplamasız
650 TL Kaplamalı

Kardeş dost acı söyler fiyat çok yüksek, 2004-2007 arası orjinal defender ön konsolu düğmeleriyle bereber neredeyse bu fiyat. Detaylı foto yok ama çekerim, fotolardaki kosolun üzerindeki pod 35 lira ABS plastik, göğüs komple düğmesine çakmağına kadar herşeyi var 600-650 lira gibi bişey ki onlarda orjinal ve ABS den imal edilmiş.

ic.jpg

discovery-V8' Alıntı:
Kardeş dost acı söyler fiyat çok yüksek, 2004-2007 arası orjinal defender ön konsolu düğmeleriyle bereber neredeyse bu fiyat. Detaylı foto yok ama çekerim, fotolardaki kosolun üzerindeki pod 35 lira ABS plastik, göğüs komple düğmesine çakmağına kadar herşeyi var 600-650 lira gibi bişey ki onlarda orjinal ve ABS den imal edilmiş.

ic.jpg
yani bende aynı fikirdeyim

ne yazayım bilemedim

artık habersiz resimleri çekilen insanların neler hissettiğini biliyorum, sağolasın mehmet...

ndoganci' Alıntı:
ne yazayım bilemedim

Valla sen de bilemediysen kim ne bilsin ?

Sana da tanıdık geldi mi konsol? Bence güzel dizayn edilmiş. Düğmeler falan kullanışlı. Telsiz ve teyp de güzelmiş ;D

ne söyleyeceğimi bilmiyorum ama arkadaşımızın ellerine sağlık iyi iş çıkarmış bravo. yalnız işin diğer kısmı düşündürüyor eğer fiyat gerçektende orjinal parçaya yakınsa bu kadar uğraşmaya gerek yok diye düşünüyorum bana detaylı resim gönderebilecek birileri varsa konsolla ilgili bende fiber çalışma yapmayı planlıyorum fiber fiyat olarak daha uygun olacaktır kanısındayım. yanlışsam lütfen beni düzeltin eğer kalıbı çıkarabilirsem bunu çok daha uygun fiyatlara sizlere sağlayabilirim diye düşünüyorum. yine ve tekrar eklemek istiyorum arkadaşımızn ellerine sağlık gerçekten çok güzel bir işçilik olmuş

dostumuz ilgi çok olduğundan biraz fiyatı yüksek tutmuş ama biliyoruz yazılanları okuyunca makul bir bir fiyatla çalışmalarını devam ettirecektir. ve bizleri mutlu ettirecektir.

rakamı görünce bende yurt dışından getirtmeye karar verdim hem orjinal olur hemde çok çok ucuz 130 tl gibi bir rakam

kokteknik' Alıntı:
dostumuz ilgi çok olduğundan biraz fiyatı yüksek tutmuş ama biliyoruz yazılanları okuyunca makul bir bir fiyatla çalışmalarını devam ettirecektir. ve bizleri mutlu ettirecektir.

ilgi çok olduğundan fiyatı yüksek tutmuş, yazıları okuyunca makul çalışma demişsiniz. ben esnaf değilim. burada olmamın sebebide ticari değildir. ben sadece burada bir açığı kapatmak için bu ürünü sundum. Ancak evet dediğiniz gibi fiyat yüksek ve bende o yüzden başka bir yerle anlaşma içindeyim. ve bugün sonuç bekliyordum. Ancak çıkmadı en geç 2 gün içerisinde yeni fiyatlar belirlenmiş olacaktır.

Mehmet_Can' Alıntı:
ilgi çok olduğundan fiyatı yüksek tutmuş, yazıları okuyunca makul çalışma demişsiniz. ben esnaf değilim. burada olmamın sebebide ticari değildir. ben sadece burada bir açığı kapatmak için bu ürünü sundum. Ancak evet dediğiniz gibi fiyat yüksek ve bende o yüzden başka bir yerle anlaşma içindeyim. ve bugün sonuç bekliyordum. Ancak çıkmadı en geç 2 gün içerisinde yeni fiyatlar belirlenmiş olacaktır.
mehmet bey , ucuz yada değil önemli olan kafa yorum uğraşmıssın helal olsun tebrik ederim ayrıca esnaf gibi düşünülseydi seri üretim olur toptan mal ucuza imal edilip satılırdı değil mi ? şahsen beğendim bravo....

2.mahmut' Alıntı:
mehmet bey , ucuz yada değil önemli olan kafa yorum uğraşmıssın helal olsun tebrik ederim ayrıca esnaf gibi düşünülseydi seri üretim olur toptan mal ucuza imal edilip satılırdı değil mi ? şahsen beğendim bravo....

ilginiz için teşekkür ederim : ))) .....

çalışmanızı gerçekten ilgi ile takip ediyorum kırıcı yada iğneleyici sözler sarf etmediğimi düşünüyorum ancak söylenildiği gibi yurt dışı fiyatları sizin çalışmanızdan ucuz ise amerikayı yeniden keşfetmenin de bir anlamı yok
selamlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR