DEFENDER MOTOR MUHAFAZA KORUMA SACI 125 TL

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fatyy_4u Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 150
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 143,276
Ynt: Defender Motor Muhafaza Koruma Sacı 125 Tl

Boyalı fiyatımı 125 tl ? yoksa + boya ücreti var mı?

Etiketler

boya dahil degıldır.. fakat cüzzi bir ücret karsılıgı boyatabılırım..

ıstersenız boyle yazılı veya defender yerıne farklı yazıda yazılabılır..

IMG_0332.JPG

Selam Derya böyle bir şey var belki ilgini çeker

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=98599.new;topicseen#new

özgür.yörüker' Alıntı:
Selam Derya böyle bir şey var belki ilgini çeker

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=98599.new;topicseen#new
Özgür saolasın. mesaj yazdım niyazi abiye. ne durumda bakmak lazım. inşallah iyi durumdadır.

Niyazi abi yi tanırız. geçen bayram çanakkale tatilinde uğrayacaktık bir türlü fırsatımız olmamıştı. Bakarsın motor kısmet olur bahane ile de ziyaret ederiz.

fatyy_4u' Alıntı:
ahh derya bey :smiley: bende parçada bır problem oldugunu dusunuyorsunuz sandım :smiley: dıger 3 cıvatayı tutturmanız durumundada ordan dusecegını sanmıyorum :smiley:
Fatih, parçada sıkıntı yok merak etme. hatta aldığımda da fotoları eklemiştim on numara işçilik var parçalar çok güzel diye yazmıştım ama resimler gitti tabii. :( Ben takamadım, sonra da vaktim olmadı ilgilenemedim işte.

tahaozak' Alıntı:
Derya 6.000 tl istiyor motor+ şanzıman+ arazi şanzımanı,intercooler. ( şanzıman kısmı senin işine yaramaz). Ara parça da bende var ücretsiz. Dediğim gibi motor 0 ben yaptırdım. (pompa+enjektör+yatak piston vs.) bana maliyeti 7.500 tl idi. 6000 e sattım. Alanda aynı fiyata satıyor.
Taha saolasın.

Senin elinden çıktıysa aynen söylediğin gibidir buna adım gibi eminim. Şu ara biraz daha hesaplı birşey aradığım için bd30 bakıyorum. max.5000 e (montaj dahil) işi bitirebilirsem bu işe girmeyi düşünüyorum. onun üzeri şu an beni aşar.

Bahsettiğin motorun temiz olduğuna buradan ben bile kefil olurum. seninle yaptığım alışverişlerde söylediğinden bir fazla ne bir eksik hiçbirşeyle karşılaşmadım. 6.000 e motoru alsam gitti geldisi montajı ustası bana 10.000 i bulur diye tahmin ediyorum. tropper la bd30 karşılaştırılmaz biliyorum ama şuan bütçem ancak buna elveriyor tekrar saol.

bir noktada buriya koyalım

Fatih Yıldız : 0506 782 49 43 telefonla irtibat kurabiliriz. :smiley:

Fatih kardeşim geçen hafta elime ulaştı motor koruma sacı eline koluna sağlık ,gayet başarılı bir iş çıkarmısın çok teşekkür ederim.
panjur içinde bugün yarın arayacağım inşl..

Fatih kardeşim merhaba, uygulamanız çok başarılı gözüküyor, tebrikler. Alt korumalar için metal yerine neden alüminyum kullanmadınız? Hem paslanma sorunu olmaması, hem de boya istememesi açısından daha uygun olmazmıydı? Belki maliyetler farklı olabilirdi tabii.
Sevgi ve selamlar.
Atıf Tezerten

Atıf abinin dediği gibi fiyatı farklı olur ama alüminyum içinde bir fiyat belirlerseniz alternatif olur iyi çalışmalar

Ynt: DEFENDER MOTOR MUHAFAZA KORUMA SACI 125 TL

Alüminyumu dayanıklı olmayacağı için tercih etmiyor olabilirler belki.tahmin tabi daha kolay hasar görür gibi geliyor

Sent from my RM-825_eu_turkey_211 using Tapatalk

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR