DEFENDER MOTOR MUHAFAZA KORUMA SACI 125 TL

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fatyy_4u Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 150
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 143,245

Etiketler
Ynt: DEFENDER MOTOR MUHAFAZA KORUMA SACI 125 TL

teşekkür ederimm :smiley: bugunn 33 TL yol paramıda aldım TSK dan :smiley:

Fatih kardeşime teşekkür ederim, ellerine sağlık.
Az önce kargoyu teslim aldım. Bence gayet başarılı bir ürün çıkmış. lazer kesim saç ve bağlantı ayakları gayet profesyonel. montajdan sonra tekrar fotoğraf yükleyeceğim.merak edenler için şimdilik kargodan çıkmış fotoğraflarını ekliyorum.
Boya konusunda Fatih arkadaşım yardımcı olabileceğini söylemişti ancak kendi boyahanem olduğu için ben istemedim.

IMG_1383.JPG

IMG_1384.JPG

Bunun depo koruma olanını da üretsen güzel olur

Görüntüsü ve fiyatı çok iyi ilerde gerekecek takip

tahaozak' Alıntı:
Bunun depo koruma olanını da üretsen güzel olur
Taha dün arka dif. yağını değiştrmek için altına yattım aynı şey benimde aklıma geldi. depo ortada duruyo koruyan birşey olsa süper olur.

özgür.yörüker' Alıntı:
Derya bey hayırlı olsun oldukça iyi görüntüsü var
çok sağlam malzemeden yapılmış. 15 kg civarında ağırlığı var.
iş yerimde antipas ve epoksi boya ile mat siyaha boyadım güzel oldu.

Pazar günü monte etmeye çalıştım ancak şasinin sol taraftaki montaj deliklerine direksiyon hid.pompasını monte etmişler. o yüzden takamadım. taktıktan sonra fotoğraf ekleyeceğğim.

2 depo değiştim Derya. Şu anki depom da 80 lt den 70 lt ye indi :smiley:

merhabalar geçen bir müşterinin isteği üzerine depoya da koruma yaptık bilginize :smiley:

Yavuz abi benim suçum yok araç çok alçak. Derya henüz becerip çalıştıramadık yeni motoru :(
Kardeş bu arkaya yaptığın korumanın görseli var mı? bize maliyeti ne kadar?

merhaba aslında resmını cekmeyı akıl edemedım :smiley: ücreti aynı 125 tl dir. deponun ön tarafından baslayıp arkasına kadar kapatan 3 mm kalınlıgında civata delikleri bükümü yapılmıs kolayca montajı yapılabılcek halde birşey tasarladık oldu. gözünüzde canlandırmanız için şöyle tarif edebiliirm. önden L şeklinde bükülmüş aracın arkasına dogru gelirken yukarıya dogru kıvrık sekılde asagıdan gelebılecek darbeleri önlemek için güzel bir muhafaza olur . hatta aynı musterım şanzuman ıcınde ıstemısti onada direkt şaselere monte edilebilinecek bir parça daha urettık ıyı gunler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR